gargamel 2 Napisano Maj 8, 2019 Witam. Potrzebuję zregenerować przednią pompę hamulcową. Znacie numery oringów(uszczelek) jakie tam znajdują się? W serwisie mają tylko nowe pompy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Maj 8, 2019 Przeczytaj mój temat odnośnie regeneracji pompy sprzęgła, miałem ten sam problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Maj 12, 2019 Dzięki za informacje. Jutro zadzwonię i zapytam o możliwość dorobienia uszczelnień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Maj 12, 2019 Najlepiej wyślij tłoczek i dorobią, zamów lepiej dwa komplety bo mi przy zakładaniu jedna pękła, myślałem że wejdzie na sucho, ale jak widać kto nie smaruje nie jedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Czerwiec 17, 2019 Pękły mi już dwie uszczelki. Zanim włożyłeś je na wałek podgrzewałeś gumę lub coś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki 9 Napisano Czerwiec 17, 2019 25 minutes ago, gargamel said: Pękły mi już dwie uszczelki. Zanim włożyłeś je na wałek podgrzewałeś gumę lub coś podobnego? Na "wałek"? tam nie ma zadnego wałka, jest tłok Z taka wiedza techniczna grzebanie przy pompie hamulcowej to proszenie sie o klopoty Mozesz sobie zrobic wielkie kuku a przy okazji takze komus innemy i to tylko dlatego zeby zaoszczedzic pare zlotych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Czerwiec 17, 2019 Dzięki za odpowiedź. Nie dość, że teraz "uszczelnienia" a nie uszczelki same wskoczą na tłok, to moja wiedza techniczna wskoczyła na poziom "master". 2 mfsn i picek zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach