Mgstailer 0 Posted August 19, 2019 Witam szanownych kolegów!!! jak w temacie, czy możecie polecić jakiś sprawdzony serwis w 3miescie, najchętniej gdańsk:) z góry dziekuje za podpowiedzi Share this post Link to post Share on other sites
Qóba 1 Posted August 19, 2019 Ja 695 serwisowałem u Czentoryckiego, byłem raczej zadowolony, choć cenowo wychodziło zawsze drożej niż pierwotnie szacowano :) także na wszelki wypadek można doliczyć 20-30% i wtedy będzie bez niespodzianki. Share this post Link to post Share on other sites
tremba 6 Posted August 21, 2019 Spokojnie mozesz podjechac do ASO w Rumii - dawno ich nie odwiedzalem, ale jesli Leszek jeszcze tam pracuje to polecam. W Gdyni Osa (Adammoto) - tematy sprawdzone i godne polecenia. 1 Asty reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
sincerro 1 Posted August 25, 2019 Witam!w Rumi Aso ktos z was robil kompletny serwis desmo?chodzi mi o rozrzad kompletny?cenowo ile wychodzi?mam 1100potwora 2009 i przy 24tys musze gdzies podjechac i ogarnac temat Share this post Link to post Share on other sites
IGS 2 Posted March 22, 2022 Cześć Bracia w Ducati. A co sądzicie o Baltic Motors? W 2019 musiałem popełnić desmo. Niestety, nie mogę podzielić entuzjazmu P.T. Koleżeństwa w kwestii jakości pracy ASO w Toruniu, choć w porównaniu do ś.p Rumii to i tak zupełnie inny "level". Motocykl stał 40 dni w Toruniu (poprawka po Rumii, gdzie po 8-iu dniach oddano mi motocykl w gorszym stanie, niż przyjechałem), wyjechałem "lżejszy" o ponad 5 tyś. zł - efekt ten sam, co przedtem, a "hejt" na Rumię był straszny. Szkoda, że "wycofali się rakiem" kiedy poprosiłem o opinię w rzeczonej kwestii na piśmie. Natomiast pełen podziwu jestem dla Kolegi z Oleśnicy/Wrocławia - zaocznie trafił w 100%. Miałem możność zatem przekazać Panom z Torunia sugestie co do przyczyn i motocykl "odżył". Innym razem (w 2021), przy drobnej modyfikacji motocykla (zakresowej, kosztowej już nie) doświadczyłem totalnego lekceważenia ponieważ przybył inny Klient odebrać motocykl. W "nagrodę" za wydanie kilku tysi nie doczekałem się obiecanej herbaty (i tak jest podła zatem niewielka strata) i otrzymałem motocykl z luźnym łańcuchem (co już mnie zirytowało). Dziwią mnie "peany" niektórych Forumowiczów na rzecz Ducati Toruń - może mam pecha? Łącznie przegląd DESMO kosztował mnie ponad 8 tyś. zł!!!!!! a sezon jeździecki minął.... Jako, że Ducati Rumia dokonało żywota, zastanawiam się czy nie nastąpiła w Gdańsku reinkarnacja - powstanie tegoż przybytku zbiega się czasowo z agonią ASO w Rumii. Od desmo przejechałem 3 tys. km. Można Was prosić o radę - może funkcjonuje poza ASO jakaś "przyjazna Ducati profesjonalna dusza" warta polecenia w okolicach Gdańska. pozdrawiam i szerokości na sezon A.D. 2022 Share this post Link to post Share on other sites
cinek78 124 Posted March 23, 2022 Zapraszam do Oleśnicy . Na transporcie będziesz w plecy, ale finalnie i tak sporo do przodu $$$... "Ścieżka" jest już wydeptana, bo sporo osób z Twojej okolicy u mnie gości. 1 1 martini and Asty reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
IGS 2 Posted March 23, 2022 Ok, prośba zatem o termin w kwietniu :-) 1 cinek78 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kris3m 19 Posted March 24, 2022 W Balticu w Gdańsku pracuje Bożydar , to jest forum otwarte wiec powiem tylko że najlepszy mechanik motocyklowy z mega doświadczeniem jakiego spotkałem. Z całym szacunkiem do Cinka z jego wiedzą i doświadczeniem, którego szanuję bardzo, a spotkaliśmy się tylko na zlocie :) Co do Torunia, byłem raz, i powiem że ten się nie myli kto nic nie robi. 1 Asty reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
IGS 2 Posted March 24, 2022 Dziękuję za informacje. W kwestii Torunia - zgadzam się z Tobą co do zasady, pozwolę sobie wszakże na małą wzmiankę - traktujmy pomyłki jako wyjątek, nie regułę. W szczególności, kiedy deprecjonujemy (myślę tu o zachowaniu P.T. Panów z Torunia) jakość pracy konkurentów. Wizyt w Toruniu odbyłem 4 - za każdym razem gorzej..... 1 cinek78 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
IGS 2 Posted April 23, 2022 Kris3M, miałeś rację, Bożydar is the best..... Share this post Link to post Share on other sites
ure1972 1 Posted April 28, 2022 http://planetbikeserwis.com/ Share this post Link to post Share on other sites