eurokonto24 0 Napisano Czerwiec 7, 2020 Witam. Wymieniłem ostatnio baterię w kluczyku i od pewnego czasu mam problem z uruchomieniem motocykla. Zapłon załącza się dopiero gdy zbliżę kluczyk do zegarów. Wcześniej wystarczyło, że był w kieszeni. Czy po wymianie baterii trzeba przeprowadzić jakąś procedurę? Odłączałem już akumulator, odpalałem za pomocą Pinu oraz z czerwonego kluczyka nic nie pomaga. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Czerwiec 8, 2020 Problem może być trywialny, tzn. dotyczyć wymienionej baterii. Ja mam MTS 1200S na wyłączność i też wymieniałem baterię, jednak zakupiłem dedykowaną. Jednak warto jest się przywitać a potem pisać i pytać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eurokonto24 0 Napisano Czerwiec 8, 2020 Dobrze witam wszystkich bardzo bardzo serdecznie. A bateryjka jaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 8, 2020 Jak Asty pisze - albo bateria "nie teges" , albo uszkodziłeś "wzmacniacz" w pilocie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eurokonto24 0 Napisano Czerwiec 8, 2020 Sprawa jest dziwna bo przy 1 odpaleniu nie ma możliwości by nie wyjmować kluczyka. Po przejechaniu kilku kilo i postoju zdarza się, że łapie od razu albo po 3 4 przesunięciu przełącznika. A tak poza tematem po 3 latach użytkowania odkryłem że po przytrzymaniu przycisku od klaksonu na postoju zapalają się postojuwki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Czerwiec 8, 2020 Zmierz napięcie baterii, ja ostatnio kupiłem pakiet i na 5 baterii 3 nie miały napięcia znamionowego minimalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eurokonto24 0 Napisano Czerwiec 8, 2020 Dziękuję, problem rozwiązany nie kupujcie duracella wsadziłem Panasonica i śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 8, 2020 ... bo nie jest problemem firma która wyprodukowała baterię, a czas ile dana bateria leżała na półce zanim trafiła do użytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach