desmobaron 1 Napisano Lipiec 12, 2021 Czcigodni! Wczoraj po powrocie z przejażdżki zauważyłem że cały tył motocykla, tj. tylny cylinder, błotnik i hamulec tylny mam obryzgany tłustą cieczą. Szybki ogląd i wyglądało na to że uszkodzeniu uległa część na zdjęciu. Motocykl to Monster 800S i.e. z 2003 Niestety nie znam się na tym, czy ktoś może doradzić co to za część i od czego? Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Lipiec 13, 2021 Odpowiecznik skrzyni korbowej - trzeba sprawdzić opaskę, wąż oraz odpowiecznik czy nie jest est poluzowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmobaron 1 Napisano Lipiec 13, 2021 Dzięki wielkie. Na zdjęciu pewnie tego nie widać, ale plastik na którym kończy się wężyk po prostu pękł wzdłuż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Lipiec 18, 2021 Wykręć całość i sprawdź czy da się to odratować bo nowe kosztuje 60-70 € Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Lipiec 29, 2021 albo można sobie zamówić taką odmę ładną, kolorową :) https://www.ebay.co.uk/itm/291107683502?fits=UKM_Make%3ADucati&epid=568767658&hash=item43c75ebcae:g:SbgAAOxyD5pRJBV1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmobaron 1 Napisano Lipiec 29, 2021 Właśnie zamówiłem złotą z CNC racing, będzie idealnie pasować do pozostałych złotych dodatków w moto :) 1 cinek78 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach