Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

MaciejMTS1260

Kolejność Połączenia BT

Polecane posty

Witam, 

Przeglądałem Forum ale nie znalzałem odpowiedzi na moje pytanie, mianowicie, po raz pierwszy mam motocykl z tak rozbudowanym Interfeisem i chciał bym połączyć Telefon + Interkom do motocykla, MOje pytanie brzmi w jakiej kolejności to zrobić, aby sterować połączeniami oraz muzyką, mozna było za pomocą kierownicy w MTS. 

Interkom do Motocykla a telefon do Interkomu 

Telefon do motocykla a Interkom do Motocykla ? 

Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym związane i chciał by się podzielić informacją ? 

Temat znany

wpierw jeśli masz sparowany kask z telefonem to rozparuj. Następnie sparuj telefon z motocyklem, później sparuj kask z motocyklem jako rider. Czyli wszystkie urządzenia muszą być sparowane tylko z motocyklem. Navi też 

pozdr K

Dokładnie jak napisał kris3m

Wczoraj na DRE rozmawiałem na ten temat i często błędnie próbują ludzie łączyć interkom z telefonem, co siłą rzeczy nie może się udać, bo telefon jest już sparowany z motocyklem.

Udało mi się ogarnąć temat - interkom Sena 20S Evo.

Cały "kłopot" wynika z tego, że aby mieć pełną funkcjonalność mojej Seny muszę mieć apkę w telefonie a do tego interkom musi być sparowany z telefonem. Przede wszystkim wtedy można też zastosować zwiększenie głośności, które nie działa jeżeli sena jest sparowana tylko z motocyklem - i jest za cicho.

W przypadku Seny inaczej paruje się telefon a inaczej drugi telefon (patrz instrukcja). 
Aktualnie mam tak :
- Telefon sparowany normalnie z Seną
- Sena sparowana z motocyklem jako drugie urządzenie
- telefon sparowany z motocyklem - ale wyłączyłem w ustawieniach BT telefonu przesyłanie multimediów, ponieważ chcę, żeby muzyka zawsze leciała bezpośrednio telefon->sena a nie telefon->ducati->sena, bo wtedy jest za cicho. Na minus nie mam menu multimediów w zegarach, ale ono i tak jest do kitu.

Dodatkowo widzę, że nie ma znaczenia w jakiej kolejności paruję urządzenia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.