Groszek 8 Napisano Październik 1, 2010 Heh, też przez chwilę miałem dylemat nad tym motkiem... tylko, że wtedy chyba cena była spooro wyższa, i to mnie znokautowało ;) Gratuluję i zazdroszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Październik 13, 2010 bo trzeba umieć się targować ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Listopad 27, 2010 Hej, wrzuć fotki duki , ps.najprawdopodobniej widziałem Cie (jesli masz wz) koło Auchana przy Modlińskiej w towarzystwie chyba Suz.. pozdr, Kamyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawca98 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Na waszą prośbę wrzucam kilka fotek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Piękniuśka.. Ech , można by mieć takie moto.... ;) :D Zapisuję się do Fanclubu zazdrośników :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Styczeń 3, 2011 hmmmm :cry: , może kiedyś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PNR03 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Piękna ślicznotka... Mam nadzieję, że kiedyś takiej dosiądę ;) Bo motor nie pogniewa się jak na innym pojeździsz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Piekna Duka :) pozmieniaj jednostki na europejskie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 5, 2011 I wymień też te "wiejskie" złote lagi na coś normalnego :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawca98 0 Napisano Styczeń 5, 2011 I wymień też te "wiejskie" złote lagi na coś normalnego :twisted: Faktycznie masz sporo racji te złote lagi zalatują wioską, a carbonowy błotnik świeci się jak psu jajca zimą..:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Dramat, trzeba to pozdejmować. Idzie moda na prostotę. Ja swój pług zdejmuję. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 6, 2011 w sumie sluzby oczyszczania miasta sie nie wyrabiaja, to i Twój pług sie przyda do odsniezania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 13, 2011 Mój Klekot 999. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 13, 2011 No - jakieś prace zimowe zostały wykonane, ze tego co przynajmniej pamiętam? Dupka monoposto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 13, 2011 No i klameczki, miało być jeszcze "turbo", ale: nie wiem na ile wytrzymają tytanowe korbowody, a i tyle mocy co ma to mi starczy nadto, więc "turba" poszła do Aprilii RSV mego braciaka, się zobaczy na wiosne czy się polepszy... Szukam teraz Ducati numer 2, przegapiłem okazję na jesieni, za bardzo byłem babami zajęty, szlag by to...jak sobie pomyślę jeszcze mnie trzęsie... Pamiętyajta, lepszy stary Ducat niż nowa baba :lol: :mrgreen: ... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 14, 2011 Janku na tą porę roku to jeszcze zimówki by się przydały. Albo lepiej kolce. Twoja 9tka fajnie się prezentuje. Zwłaszcza ta czerwień na śniegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 14, 2011 Dzięki Rafi, ale wszystkie Ducatki są fajne :-))))). Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Luty 14, 2011 Heh, jak tak patrzę... to kurczę, naprawdę, chyba nie ma piękniejszego motocykla niż 999 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Luty 15, 2011 No chyba :mrgreen: ale jak ktoś chce się zamienić na 1098 z małą moją dopłatą to chętnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 15, 2011 A kiedy wpadniesz do nas na serwis, z czymś być może dla mnie :mrgreen: ...? Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Luty 15, 2011 U Was jeszcze zimniej jak u mnie więc czekam do wiosny :mrgreen: a Twój towarek leży i czeka w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu :mrgreen: Wezmę flaszkę podlaskiego... yyy... mazowieckiego... cholera wie gdzie ja teraz mieszkam :mrgreen: specjału to opijemy żeby się dobrze w "dziewiątkach" nosiło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 15, 2011 Że tak powiem z niecierpliwością hercliś wilomen :-)..... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kselu1 0 Napisano Marzec 16, 2011 Zaprezentuje moje moto, śmigam nim od września, kupiłem w stanie surowym i powoli optycznie go tuninguje:) wymieniałem klamki(dźwignie) hamulca i sprzęgła, szybkę (owiewkę), lusterka, lampę tylna kompletna na diodowa LED z kierunkami, dorzuciłem też pokywke zamiast siedzenia pasażera, błotniczek karbonowy, osłonę rury wydechowej karbonowa, czekam jeszcze na "te trójkąciki" :P koło pięt; zdemontowałem podnóżki pasażera, jeżdżę sam a wygląda lepiej. czekam też na takie śrubki/wkładki w ramę które zapełnia te dziury, a w planach mam jeszcze osłonę sprzęgła- z tym ze akceptuje tylko zamknięte czyli pewnie będzie karbon oraz pomalować stopki i trzymanie stopek na czarno (koła odpuściłem). w granicach dobrego smaku planuje tez dorzucić parę naklejek i zamontować odrobinę mniejsza tablice rejestracyjna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 17, 2011 Fajny motorek, nie ma co... Do jazdy po polskich drogach, proponuję zainwestować w regulowany amorek skrętu dedykowany 749/999, i sprzęgło antyhoppingowe, bo stan naszych dróg przyprawia o mrowienie między łopatkami przy gwałtownych redukcjach przed zakrętem... Pozdr. J-999 P.S. Ja sprzęga jeszcze nie mam, ale przyzwyczaiłem się i już mi niepotrzebne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 17, 2011 Fajny klekot kselu, graty. A zmiany takie niby małe a cieszą oko, odrazu moto fajniej wygląda. p.s. zapraszam do powitalni, skrobnij o sobie i ducu słów kilka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach