bialy114 1 Napisano Czerwiec 10, 2012 bialy nastepne moje posty przed napisaniem skonsultuje z toba .. jestes jak aptekarz normalnie :D:D:D: Oj, tam, oj, tam ! :lol: Po prostu ja zacząłem od drugiej strony - najpierw nick (od koloru włosów) a potem biały kask, biała kurtka...jak mi kiedyś będzie zbywało złotówek, to i moja Bestia będzie biała. :lol: :lol: :lol: Jak SS do mnie nie przemawiają ten gada - OGIEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ... Piękny Wojtek - mamy podobnie. Powiem więcej - jeśli kiedykolwiek dosiądę sporta - będzie to 10 lub 11 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Gratuluje sprzęta. Jeszcze nie widziałem 10 na żółto . P>S. Panowie to nie jest SS tylko SB :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Powiem więcej - jeśli kiedykolwiek dosiądę sporta - będzie to 10 lub 11 ;) Uuu, Biały, u Ciebie takie braki :?: Sporty, to SS'y. 10, 11, 916, 996, 998, 748, 749, no i od groma poprzedników 851, 888... etc... to SUPERBIKE :P :twisted: ps. oczywiście chodziło mi o braki w wiedzy :mrgreen: edit. widzę, że Royal szybciejszy z lekcją ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Kolega bialy widze lubi od tylu no dobra :D:D:D:D Wymyslilem go na szybko wiec jest jaki jest a ze zolty bo czerwony mi sie nie spodobal....dzis gdybym kupowal rozgladalbym sie za 1198 :x 77royal sluszna uwaga SB tylko ze ten skrot ..,. nie tylko z motocyklami sie kojarzy :D Zachwalacie a jutro bede pchal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Zachwalacie a jutro bede pchal :D My Ci do sypialnie nie zaglądamy, ale faktycznie sprzęta na podryw masz zacnego :lol: :lol: :lol: Joke ;) :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 tez mi sie podoba dlatego spie w garazu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 11, 2012 Braki - nie braki. ;) Miałem na myśli motocykli SPORTOWY (do tej grupy wrzucam SS i SBK), na którym pozycja dżokeja jest "nieco" ;) inna niż na nakedzie czy turystyku. :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Braki - nie braki. ;) Miałem na myśli motocykli SPORTOWY (do tej grupy wrzucam SS i SBK), na którym pozycja dżokeja jest "nieco" ;) inna niż na nakedzie czy turystyku. :lol: :lol: :lol: Hehehehe dokładnie to samo :D Brak mi specjalizacji w sportach (oznaczeniach). Jedyny sport jakiego na tą chwilę chciałbym mieć to -> UWAGA: PROFANACJA -> Honda CBR 600 F3 z 1998 roku - malowanie czarno-szare, czerwono-czarne lub kanarkowo-szare :) I kiedyś taką kupię :) Choćby po to by stała w garażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Czerwiec 11, 2012 Gratulacje "Żółty" ;) ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 heh bialy114 nazwal mnie zoltym ale podziekowania dla kamyka od 1098 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Czerwiec 12, 2012 Kolejne Ducati na Polskiej ziemi:). Po wielu latach oczekiwań, w końcu i ja mam swojego "Dukata" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 8-) kultowy sbk, piękno w czystej postaci :D opowiedz coś o nim więcej, wygląda na zadbanego gratuluję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Gratuluję. Ta radocha jak sprzęt stanie w garażu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Gratulacje gargamel marzylem kiedys o takim wlasnie, tylko zoltym :) Widac pogody nie miales bo kropeli masz na nim :) albo sie spocil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Kolejne Ducati na Polskiej ziemi:). Po wielu latach oczekiwań, w końcu i ja mam swojego "Dukata" :) Ehhhh Garagamelu, zdajesz sobie sprawę iluż ludzi Ci teraz zazdrości :?: :thumbup: :clap: ps.zmień podpis ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 12, 2012 No pięknie no w końcu no jak rzesz fajny :D kongratulejszyn :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 12, 2012 Gratulacje piękna Bestyjka... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Gargamel...................................................................................................................................... zrobiłem pod siebie (zesralem sie):shock: :shock: :? :o :shock: :? Szczerze gratuluje :clap: :crazy: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Czerwiec 12, 2012 8-) kultowy sbk, piękno w czystej postaci :D opowiedz coś o nim więcej, wygląda na zadbanego gratuluję!!! Rok 2001. Pełna książka serwisowa. Po regulacjach, wymianie pasków,łańcucha itp. Jedynie co przydało by się wymienić to przednie klocki, no i antyhopping-u brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 16, 2012 Kolejne Ducati na Polskiej ziemi:). Po wielu latach oczekiwań, w końcu i ja mam swojego "Dukata" :) Ładny "rodzyn"! ;) Aż szkoda modyfikować... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 Kilka świeżych fotek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 8-) bjuuutiful! Jak wrażenia z jazdy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 Niezle cudenko maly :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 Niezle cudenko maly :] Swoją żółć już sprzedajesz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 Niezle cudenko maly :] Rozumiem że mówisz o swojej petardzie :D Jeśli chodzi o jazdę , mogę wam panowie i panie powiedzieć że Schwarzwald to niebo na ziemi dla motocyklistów! A z czego się cieszę najbardziej to ,to że mam do Szwarzwald tylko 50km :D Tam człowiek czuje się jak by był na jakimś zlocie ,pełno motocyklistów ,piękne serpentyny a co najważniejsze zajebista nawierzchnia i fajnie wyprofilowane zakręty bajka :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach