theodor 2 Napisano Październik 16, 2012 Co powiecie na taki zestaw garazowy : http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl-ogl ... abNumber=2 Jak bede juz duzy...:) No nieźle, nieźle... mi na razie jednak wystarcza mój zestaw :P ... choć niektórzy mówią, że to dwa najbrzydsze motocykle w historii :D mi jednak podobają się najbardziej! Fiata Multipi tylko brakuje. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Październik 16, 2012 I Tofika :D http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X& ... ,s:0,i:108 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 18, 2012 Stwierdziłem, że trzeba się pochwalić, tymbardziej że to ostatnie dni bytności w mojej zagrodzie. Burek dostał budę w nowym lakierowaniu ;) Dlaczemu mi to robisz ??!! :twisted: Piekny śliczny cudowny !!! Ile teraz za niego... czy już ma kupca? Może za odprawy przy wypowiedzeniu coś skapnie i na gwiazdkę będzie prezent :D JARAM SIE STRASZNIE !! [no i smuce wypowiedzeniem...ale może tak miało być :? ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 18, 2012 Stwierdziłem, że trzeba się pochwalić, tymbardziej że to ostatnie dni bytności w mojej zagrodzie. Burek dostał budę w nowym lakierowaniu ;) Dlaczemu mi to robisz ??!! :twisted: Piekny śliczny cudowny !!! Ile teraz za niego... czy już ma kupca? ] Sztunia już u nowej właścicielki :( :D :? 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killroy 0 Napisano Październik 18, 2012 jak już trzeba sie chwalić... to w końcu moja wyczekana sztuka... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 19, 2012 jak już trzeba sie chwalić... to w końcu moja wyczekana sztuka... ;) No wyglada slicznie, tylko kola nie do pary troche :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killroy 0 Napisano Październik 19, 2012 No wyglada slicznie, tylko kola nie do pary troche :) Przednie PVM, jestem w poszukiwaniu tyłu...ale nie za wszelką cenę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 19, 2012 No wyglada slicznie, tylko kola nie do pary troche :) Przednie PVM, jestem w poszukiwaniu tyłu...ale nie za wszelką cenę ;) Ah so. W najgorszym przypadku mozna z tylu wstawic nowsze, piecioszprychowe (o ile pasuje) :) Ale cytrynka i tak cieszy oko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 19, 2012 Nie chwalę się często ale czasami mam potrzebę :) Jesień ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 19, 2012 Pikności w fajnym sosie. Foty też niczego sobie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 19, 2012 8-) yummy yummy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 19, 2012 Super, ze sie pochwaliles jakitaki :thumbup: Zdjecia cacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Październik 19, 2012 Niby "jakitaki" a taki ZAJEBISTY ;) No klasyka w pełnym wykonaniu Qówać mać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 19, 2012 Dzięki dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 19, 2012 Czujesz to gościu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 19, 2012 oj Marcin! Ta twoja Dusia jest naprawdę kusicielka... Piękne foty ! Nie umiem jeździć na SBK, ale jak patrze na te foty, to chce mieć takie coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Październik 20, 2012 Taka galeria to doskonałe ukoronowanie dnia. Gratuluję i życzę pogubienia śrubek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k3ss 0 Napisano Październik 23, 2012 najss! romanticos fotos :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siemian 0 Napisano Grudzień 5, 2012 przesiadka z japoni na wlochy V2 to jest to najpierw moj poprzednik (piekny powinen pozostac ale.....) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siemian 0 Napisano Grudzień 5, 2012 a teraz moja pieknosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 5, 2012 Ładne dziewiateczki, chociaż monoposto by się prosiło ;) A co do kawy to kiedyś mażył mi się zxr (odkurzacz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Norbson 0 Napisano Grudzień 5, 2012 Wczoraj kupiony - oferta pewnie omawiana na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 5, 2012 No no, piękna sztuka w sam raz na śnieg. GRATULACJE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 5, 2012 No i masz najpiekniejszy motocykl swiata, ot tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 5, 2012 Wczoraj kupiony - oferta pewnie omawiana na forum Ładny...i "Biały" ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach