Norbson 0 Napisano Grudzień 5, 2012 Dzieki - wracalem na kołach wczoraj 70 km wieczorem było 0 stopni - ale i tak ciekawe doznanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 6, 2012 Dzieki - wracalem na kołach wczoraj 70 km wieczorem było 0 stopni - ale i tak ciekawe doznanie :) Hardcore-owiec! :twisted: Nie polecam, Dukaty nie lubią takiej pogody, szybko niunia może Ci się "odpłacić" zaśniedziałymi stykami na stycznikach pompy paliwa/wentylatorów/przedniej lamy :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano Grudzień 8, 2012 a teraz moja pieknosc Sieman kupiłeś tą sztukę w Niemczech ? Ps. zaje....ta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 9, 2012 Wczoraj kupiony - oferta pewnie omawiana na forum Gratulacje, piękna sztuka, moje marzenie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Norbson 0 Napisano Grudzień 9, 2012 Tutaj mały filmik jak to gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Grudzień 12, 2012 Pieknie :) gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bloto1 0 Napisano Styczeń 13, 2013 Mój pierwszy Ducat 996, jaka wersja to nie wiem, zadupek jest jednoosobowy, ale raczej to nie jest oryginał, zobaczymy jak się będzie sprawowac. Niebawem dodam więcej fotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 14, 2013 Co to za tarcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Pewny na 100% nie jesem ale wyglądają na tarcze SICOM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 14, 2013 Żeliwo czy stal + morska bryza? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 14, 2013 Mój pierwszy Ducat 996, jaka wersja to nie wiem, zadupek jest jednoosobowy, ale raczej to nie jest oryginał, zobaczymy jak się będzie sprawowac. Niebawem dodam więcej fotek. Rośniemy w siłę :D Fajny :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bloto1 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Musieli, dokładnie + żeliwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzablock 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Moje dziewiątki zaraz po zakupie, nie prezentował się zbyt okazale... a tutaj w trakcie serwisu, praktycznie na fotce ma już wszysto przejrzane, jest wyczyaszczony i wszystkie płyny i fitry wymienione, w trakcie na focie wymiana uszczelniaczy i oleju w lagach... mam nadzieję, że fotki przeszły, bo dawno się na forach nie udzielałem. :) edytowałam, żeby fotki były fotkami, a nie linkami magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 22, 2013 Czy ja dobrze widzę? Motocykl podparty pod chłodnicę oleju???? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzablock 0 Napisano Styczeń 22, 2013 Moto trzyma srebrny lewarek, czerwony tylko zabezpiecza, żeby się nie majtnął w prawo... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 22, 2013 Czy ja dobrze widzę? Motocykl podparty pod chłodnicę oleju???? :shock: aż mnie serce zabolało i poczułem zgrzyt wewnętrzny... Kochajmy swoje motocykle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzablock 0 Napisano Styczeń 23, 2013 W moich dziewiątkach pojawił się nowy problem, rozrusznik...., nie zazębia, aż się boję tam zajrzeć. W sumie niejako, że stał dwa lata w szopie, to pewnie parę niespodzianek jeszcze na mnie czeka, ale przynajmniej się zimą nie nudzę...!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 23, 2013 W moich dziewiątkach pojawił się nowy problem, rozrusznik...., nie zazębia, aż się boję tam zajrzeć. W sumie niejako, że stał dwa lata w szopie, to pewnie parę niespodzianek jeszcze na mnie czeka, ale przynajmniej się zimą nie nudzę...!!! :) Ciekawe czy to sprzęgło rozrusznika :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzablock 0 Napisano Styczeń 23, 2013 Dziękuję Magdo za edycję linków na zdjęcia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jankes12 0 Napisano Styczeń 24, 2013 Hej, od niedawna mam możliwość korzystania z elektronicznego testera napięcia pasków, gdybyś chciał skontrolować napięcie pasków czy je wymienić w swoim motocyklu to nie ma problemu.W wielu innych sprawach dotyczących naprawy czy serwisowania Ducati również służe pomocą lub radą! W razie potrzeby napisz maila do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostek 0 Napisano Luty 16, 2013 Nie wiem czy pierwsze ale jest :) jako nowy na forum za wszelkie bledy sorka. Pzdr dla osob z PB ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Luty 16, 2013 fota w salonie jest super :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 16, 2013 Witaj, pozazdrościc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 16, 2013 Jesli z tego olkusza to musisz zawitac kiedys na kawe w krkowsko-ducatowskim gronie ;) No i witam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Luty 16, 2013 Moto w salonie ma pewnie miejsce tylko dlatego , ze rankiem było by ciągle mokre lub brak polisy AC :lol: ;) .A nawiasem mówiąc to gratuluje ładnego " mebla" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach