Kostek 0 Napisano Luty 16, 2013 Jesli z tego olkusza to musisz zawitac kiedys na kawe w krkowsko-ducatowskim gronie ;) No i witam :P a nie ma problemu. w sierpniu bede na 5 tygodni w pl to mozna polatac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostek 0 Napisano Luty 16, 2013 Moto w salonie ma pewnie miejsce tylko dlatego , ze rankiem było by ciągle mokre lub brak polisy AC :lol: ;) .A nawiasem mówiąc to gratuluje ładnego " mebla" ogolnie stoi w garazu ale lubie czasem posiedziec przy moto a AC jest pelne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luckycagiva 0 Napisano Marzec 20, 2013 chciał by sie napisać witam po zimie ale coś wiosny nie widu nie słychu pomimo ze już raz jeździłem ale te + 5 jakie było wtedy to był chyba wybryk natury ;) przez zimę zrobiłem kompleksowy serwis zamówiłem sobie klucz z USA do przytrzymania wałków ( notabane wystawiłem go na aledrogo) żeby się nie rozjechały i paski sobie sam zmieniłem , dokupiłem i wymieniłem trochę gratów które miałem czas sobie zamontować i co mi pozwoliło przeżyć zimę bez samego jedzenia ;o listą dodatków nikogo nie chce zanudzać ;) wkleję jakieś zdjęcie i pozostawię na zasadzie znajdź różnice . Resztę serwisu pozostawiłem Ducati Rumia lubiąc hazard chyba ;) czyli luzy zaworowe , komputerowa diagnostyka silnika , synchronizacja przepustnic , wymiana płynu sprzęgło , wymiana oleju i filtra, filtra paliwa oraz uszczelki , sprawdzanie naciągu pasków na wszelki ;) a i filtr odmy też zamontowałem pomimo płaskiej miski ;) i nic nie rzyga ;) a dodatkowo dla bezpieczeństwa tylnego koła dokupiłem mały karbobłotnik poza tym nie mam w zwyczaju jadzic na kole więc może przeżyje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 20, 2013 Widze sporo pracy i fajne dodatki, gratuluje motocykla, oby do wiosny, co prawda dziś jej pierwszy dzień ale.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 20, 2013 A o co chodzi z tym mocowaniem klaksonu? Mam wrażenie że teraz prawej owiewki sie nie zamontuje nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandit 0 Napisano Marzec 20, 2013 A to moje pierwsze Ducati:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 20, 2013 A to nie element antykradzieżowki- zjadacza akumulatorów :mrgreen: Pozdr. J-999 P.S. Przecież Ducati nikt nie kradnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luckycagiva 0 Napisano Marzec 21, 2013 A o co chodzi z tym mocowaniem klaksonu? Mam wrażenie że teraz prawej owiewki sie nie zamontuje nawet. w każdym moto zmieniam klaksony na tonowe zamiast tych standardowych brzdękowych lepiej straszą puszki a owiewka spokojnie nachodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 21, 2013 A o co chodzi z tym mocowaniem klaksonu? Mam wrażenie że teraz prawej owiewki sie nie zamontuje nawet. w każdym moto zmieniam klaksony na tonowe zamiast tych standardowych brzdękowych lepiej straszą puszki a owiewka spokojnie nachodzi :) Heh, to jest pierwszy element który wywalam z motocykla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luckycagiva 0 Napisano Marzec 21, 2013 A o co chodzi z tym mocowaniem klaksonu? Mam wrażenie że teraz prawej owiewki sie nie zamontuje nawet. w każdym moto zmieniam klaksony na tonowe zamiast tych standardowych brzdękowych lepiej straszą puszki a owiewka spokojnie nachodzi :) Heh, to jest pierwszy element który wywalam z motocykla :D a po co ? i co na to pan diagnosta ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2013 Nie po co, a dlaczego? Po prostu demontuje zbędne elementy z motocykla. Pomijam kwestie co myslę o ostentacyjnym używaniu przesadnie głośnych klaksonów przez ludzi z zapędami społecznymi i niespełnionymi aspiracjami stróża ruchu drogowego. Jakos mi się to zawsze z chopperowcami kojarzy, montującymi rózne trąby twierdząc że to kwestia bezpieczeństwa. :lol: Jeśli ma się czas kogoś obtrabić to ma sie i czas wykonać coś z wiekszym sensem. A co na to diagnosta? Myslę ze to samo co na przelotowe kominy czy niezgodne z prawem odkryte tylne koło itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 22, 2013 A to moje pierwsze Ducati:) Kurde podoba mi sie no, też chce taki!!! To już trzeci moto musze kupić :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luckycagiva 0 Napisano Marzec 23, 2013 Nie po co, a dlaczego? Po prostu demontuje zbędne elementy z motocykla. Pomijam kwestie co myslę o ostentacyjnym używaniu przesadnie głośnych klaksonów przez ludzi z zapędami społecznymi i niespełnionymi aspiracjami stróża ruchu drogowego. Jakos mi się to zawsze z chopperowcami kojarzy, montującymi rózne trąby twierdząc że to kwestia bezpieczeństwa. :lol: Jeśli ma się czas kogoś obtrabić to ma sie i czas wykonać coś z wiekszym sensem. A co na to diagnosta? Myslę ze to samo co na przelotowe kominy czy niezgodne z prawem odkryte tylne koło itp. mnie się też zdarza jadąc ze znajomymi używanie klaksonu w celu zakomunikowania problemu/zjazdu tu czy ówdzie itd ale ty chyba masz ze wszystkimi intercomy albo nie jechałaś w grupie nigdy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Marzec 25, 2013 @ albo nie jechałaś w grupie nigdy ? Theo to samolub zawsze jest w tej szybszej grupie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 28, 2013 Zakończyłem prace przy swojej 11-ce i dzisiaj wysłałem ją do Torunia na przeglądzik i wymianę pasków. Oto kilka fotek z dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 28, 2013 No graty, wygląda zacnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 28, 2013 Red beauty Pablo, pogratulowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irc 0 Napisano Kwiecień 18, 2013 (edytowany) Kupiony w marcu, ale teraz dopiero się chwalę - bo i słońce dopisało, i zdjęcie było czym zrobić. Edytowano Kwiecień 18, 2013 przez Irc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
01franki 0 Napisano Kwiecień 22, 2013 Oto i moja "Eska" :) Kumplujemy sie juz jakis czas wiec chyba moge Wam Ja pokazac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 22, 2013 To kiedy wspólne oranie asfaltu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 22, 2013 Kupiony w marcu, ale teraz dopiero się chwalę - bo i słońce dopisało, i zdjęcie było czym zrobić. całkiem niebrzydki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 22, 2013 Kupiony w marcu, ale teraz dopiero się chwalę - bo i słońce dopisało, i zdjęcie było czym zrobić. Zejdź z "mojego" motura :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łukasz88 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 Czas sie pochwalic.... :razz: http://bikepics.com/pictures/2544335/ http://bikepics.com/pictures/2544326/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Po M620 przyszedł czas podrosnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 O Panie! Klasyka gatunku. Spoko paski na felach, sam robiłes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach