topgear68 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Poprzedni (jedyny!) właściciel je "zamontował" do mnie jakoś nie przemawiają, ale mogę zamienić na Twój zadupek :D Gdzie taki można dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 25, 2013 Na początek lepeij zainwestuj w najpotrzebniejsze rzeczy: - amorek skrętu - regulowany - błotniczek nad tylne koło, żeby ochronić tylny amortyzator przed brudami , widziałem też inny patent - przeniesiony z endurowców- kondonik z wytrzymałego materiału - tylko nie wiem czy rurka go nie przysmaży... Fajne Siedemczterydziewięć :thumbup: :clap: ... nich Ci się jeździ! Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Gratuluję Tomasz!!! Super maszyna, niech wozi i cieszy :) Zazdroszczę :)) Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 graty, bardzo fajny sprzęcik, 749 i 999 zawsze do mnie przemawiały ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 25, 2013 Kocham czerwień kur...ską :) :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Wszystko ma plusy i minusy... Monoposto lepiej wygląda ale ni ma gdzie plecaczka wozić... Co do amora skrętu zgadzam się, regulacja się przydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 25, 2013 Gratki Tomek w końcu, ale w porę na sezon zdążyłeś, jest pięknie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 26, 2013 Wszystko ma plusy i minusy... Monoposto lepiej wygląda ale ni ma gdzie plecaczka wozić... Co do amora skrętu zgadzam się, regulacja się przydaje. Zrób serwis zawieszenia, ustaw je indywidualnie i amor przestanie być koniecznością Gratulacje oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 Masz racje Panie kolego. Największy problem stanowi mały klucz do regulacji sprężyn w ohlinsach, a właściwie jego brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 Masz racje Panie kolego. Największy problem stanowi mały klucz do regulacji sprężyn w ohlinsach, a właściwie jego brak. wg mnie klucz nie jest największym problemem. Problem stanowi znikoma ilość profesjonalistów, którzy potrafią "ustawić" Ohlinsa do indywidualnych wymagań :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 Problemem jest znikoma ilość kierowców, którzy wykorzystają potencjał zawieszeń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 26, 2013 Teodor, szczerze gratuluję Ci wspaniałych dróg!!! U nas ( pn-wsch) to nie przejdzie, o czym przekonał się 2 lata temu małolat na R6 ( serwisował zawieszenia w znanej firmie spod Warszawy). Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 W Kraku panowie jest tragedia po prostu. Generalnie bardziej offroadowo niż szosowo... Nie wiecie może czy w okolicach Krakowa ktoś ogarnia ustawianie zawiasów i można na lajcie z nim pogadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 26, 2013 Gratulacje :) piękny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irc 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 Zejdź z "mojego" motura :grin: Ciężko będzie :) Przyciaga mnie ten zwierzęcy magnetyzm :D Jak wyleczę nogę, to ciężko będzie się odkleić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Maj 8, 2013 To i ja pokażę :P 748 R, aktualnie na sprzedaż :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzepson 0 Napisano Maj 27, 2013 Teraz moja kolej na prezentację, zakupiony od Pablo z Rzeszowa. Na razie radość mała bo od kilku dni aura nie sprzyja delektowaniu się jeździe. Do 107km które miał na liczniku dołożyłem tylko 4km by podjechać na przegląd..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 27, 2013 Super maszyna gratulację :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 27, 2013 To i ja pokażę :P 748 R, aktualnie na sprzedaż :P Pokaż fokę górnej półki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 27, 2013 Ja bym prosił o fotkę wtrysków, lub rozebranego sprzęgła... Pozdr. J-999 Oczywiście dla samej ciekawości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 27, 2013 a i jakoś słabo ohlinsa widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Maj 27, 2013 Rocznik 2000, więc jest na zawieszeniu Showa,ohlins wszedł do R-ki w roku 2001, podobnie jak i numer na półce pojawił się w roku 2001. Na dniach będę rozbierał sprzęgło to zrobie zdjęcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 27, 2013 w najlepszym wypadku jest to SPS a nie R-ka. Co nie znaczy oczywiście że nie byłby nadal wyjątkowym modelem, ale nie jest R-ką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Maj 27, 2013 Nie zgodze się z Tobą. SPS miały inne zawieszenia niż R-ki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Maj 27, 2013 Mam wszystkie faktury począwszy od zakupu, również od dealera, 748 R ;) Sory, że post pod postem, myślałem, że mi dołączy do tamtego, przepraszam za bałagan ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach