mioo 2 Napisano Sierpień 16, 2015 możesz napisać swoje spostrzeżenia 749 vs 999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Sierpień 16, 2015 https://docpoland.com/temat/16877-duca-749999-poznan/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Sierpień 17, 2015 możesz napisać swoje spostrzeżenia 749 vs 999 Wszystko opisane w tym wątku: https://docpoland.com/temat/16877-duca-749999-poznan/ Chyba najlepszym podsumowaniem będą słowa Darka: 749 we wprawnych rękach może zadziwić, szczególnie w zakrętach :wink: Mała pojemność = szanowanie dynamiki w warunkach torowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
were 0 Napisano Wrzesień 1, 2015 Zrobiłem telefonem piękny kadr pod restauracją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotrHuć 3 Napisano Wrzesień 1, 2015 748 nawet w wersji Biposto (najtańszej, wersji dla normalnych utkowników czyli szeroko rozumianej turystyki motocyklowej) było w latach 2000-2002 droższe o około 10% od np. Hondy CBR929 - motocykla innej klasy mocy i pojemności. Możliwości wersji Biposto (wszelkiego strojenia zawieszenia, silnika) sa na poziomie najdroższych maszyn japońskich (seryjnych) jakie były wówczas w normalnej sprzedaży w salonach. Wersja ze zdjęcia powyżej jest jeszcze droższa. Ilość wyprodukowanych 748 ni jak ma się do ilości GSX-R. Jakoś jazdy i frajdy z jazdy 748 to jak dla mnie jakiś inny wymiar. Kto nie jechał na Ducati ten nie wie. Zrobiłem telefonem piękny kadr pod restauracją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzcina 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 (edytowany) Cześć. :) Zamieniłem w tym roku swojego SS na 999. Długo stał nieużywany, ale chłopkami z motomaniax przywrócili go do ładu i jeździ rewelacyjnie. Fotki z ośrodka doszkalania kierowców w Lublinie, gdzie ostatnio zorganizowano bardzo fajne jazdy motocyklowe. Edytowano Wrzesień 2, 2015 przez trzcina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Październik 1, 2015 tuning na 916 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Umyty :smile: Edytowano Październik 1, 2015 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banita 0 Napisano Październik 1, 2015 Cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamilZCH 0 Napisano Listopad 13, 2015 (edytowany) z ostatniej jazdy, kominy troche dziwnie wyglądają na zdjęciu... /Ciach, oferty sprzedaży publikujemy w garażu/, silnik po kapitalce na dotarciu jeszcze MOD Edytowano Listopad 14, 2015 przez Moderator-4 regulamin forum r.IV p.35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel83 0 Napisano Styczeń 31, 2016 Tak do mnie przyjechała moja ognista Włoszka. Ładowarka podłączona, osłona chłodnicy założona (fajna sprawa polecam!!!) i czekamy na nasz wiosenny pierwszy raz;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 31, 2016 Gratuluję ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 1, 2016 Fajna gratki Sent from my iPhone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip14 0 Napisano Luty 7, 2016 blob:https://mail.google.com/11ed403a-2292-4fab-833d-a6c7ebc4d9f4 W końcu doczekałem się. Przyjechała do mnie , jest już moja w garażu. Odbyłem już pierwszą jazdę 100 km w warunkach niezbyt przyjaznych +9 i deszczowo mimo to rewelacja nawet więcej pozytywów jak się spodziewałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotrHuć 3 Napisano Luty 7, 2016 blob:https://mail.google.com/11ed403a-2292-4fab-833d-a6c7ebc4d9f4 W końcu doczekałem się. Przyjechała do mnie , jest już moja w garażu. Odbyłem już pierwszą jazdę 100 km w warunkach niezbyt przyjaznych +9 i deszczowo mimo to rewelacja nawet więcej pozytywów jak się spodziewałem. Moim zdaniem ten motor to jakaś padlina - zamień się na mój ( mam stare 748 ) i zapewniam Cie że o niebo lepiej jeździć. W razie co - daj znać natychmiast się zamienię - poco masz tracić czas i się denerwować przy tym nieprzetestowanym motocyklu. Pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart-S 0 Napisano Luty 7, 2016 blob:https://mail.google.com/11ed403a-2292-4fab-833d-a6c7ebc4d9f4 W końcu doczekałem się. Przyjechała do mnie , jest już moja w garażu. Odbyłem już pierwszą jazdę 100 km w warunkach niezbyt przyjaznych +9 i deszczowo mimo to rewelacja nawet więcej pozytywów jak się spodziewałem. Link nie bangla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejtarkowski 0 Napisano Luty 15, 2016 Szanowni, chciałem przywitać się z Wami tym postem! Stałem się posiadaczem Ducati 749 Dark. Jest to mój pierwszy, własny motocykl. Wybór marki był oczywisty, biorąc pod uwagę moje zainteresowania - włoska myśl techniczna. Z pozdrowieniami, Maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiu_b 0 Napisano Marzec 16, 2016 Moje 848 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Marzec 17, 2016 czarne są najlepsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiu_b 0 Napisano Marzec 21, 2016 Fakt. Czarne wymiatają. ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejtarkowski 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Poprzednio foto w garażu - teraz już z trasy. 749 w Nieborowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr_wojtas 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr_wojtas 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Image1465160099.721380.jpgPo zimowej renowacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel83 0 Napisano Wrzesień 21, 2016 I tak to z Base'a zrobiła się S-ka. Dziś odebrana:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 21, 2016 Piękna sztuka, będziesz Pan zadowolony... ;) Gratuluję ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach