Pablo 0 Napisano Sierpień 30, 2011 co z tym filmikiem ? można go gdzies zobaczyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 30, 2011 Pablo, sorki, alę tak słaba jakość, że zrezygnowałem... Poproś może Berniego...może zna jakie hokus-pokus elektroniczne powersahfta czy shota i da się radę oglądać... ja na to za gupim :mrgreen: ...nie ta generacja :-) Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Pablo, sorki, alę tak słaba jakość, że zrezygnowałem...Poproś może Berniego...może zna jakie hokus-pokus elektroniczne powersahfta czy shota i da się radę oglądać... ja na to za gupim :mrgreen: ...nie ta generacja :-) Pozdr. J-999 Klekot999, ja mam podobnie, ten typ tak ma ;) Rozumiem, że Bern stał się szczęśliwym posiadaczem... ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 30, 2011 Pablo, zara Ci wyślę może co zobaczysz: - 2 filmiki ze Sporclassicem - 1 filmik pt. jak naprawiamy motocykle Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Pablo, zara Ci wyślę może co zobaczysz:- 2 filmiki ze Sporclassicem - 1 filmik pt. jak naprawiamy motocykle Pozdr.J-999 Super, dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 30, 2011 Daj znać czy doszło, bo domyślnie wyświetliły mi się 3 Twoje adresy hihihihihi... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Daj znać czy doszło, bo domyślnie wyświetliły mi się 3 Twoje adresy hihihihihi...Pozdr. J-999 doszło, dzięki, niezła jazda z tą "siekierką", hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 31, 2011 Tak się naprawia krzywe tarcze hahahahhahaha... Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Tak się naprawia krzywe tarcze hahahahhahaha...Pozdr.J-999 Dzisiaj czy jutro mam odbierać papiery i boję się coraz bardziej :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 31, 2011 Weź Bren przestań... wiesz, że wolałbym se młotkiem w torbę strzelić niż potraktować w ten sposób jakiegokolwiek Ducati w jakimkolwiek stanie :mrgreen: ... Mnie przy odbiorze chyba nie będzie, teraz siedzę z córką, a jutro idę z nią na rozpoczęcie roku szkolnego...muszę wykorzystać ten urlop na umacnianiu kontaktów/relacji rodzicielskich Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Weź Bren przestań... wiesz, że wolałbym se młotkiem w torbę strzelić niż potraktować w ten sposób jakiegokolwiek Ducati w jakimkolwiek stanie :mrgreen: ...Mnie przy odbiorze chyba nie będzie, teraz siedzę z córką, a jutro idę z nią na rozpoczęcie roku szkolnego...muszę wykorzystać ten urlop na umacnianiu kontaktów/relacji rodzicielskich Pozdr. J-999 Spoko Janek - i tak biorę na niego dożywotnią gwarancję Motostodołową 8-) Pozdrowienia - moje 2 córy też w czwartek zaczynają - kurde ten czas heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Bern, nie martw się, moto wyglada super, cieszę się, że w końcu coś porządnego zadudni Ci pod dupskiem... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 No dobra nie ukrywam, też chciałem się tutaj znaleźć... powiem więcej, to motocykl moich marzeń. No na razie materiał na taki :mrgreen: Że niby mucha nie siada :roll: Malunki hand made - dzieci z onkologii :thumbup: zmyje je pierwszy deszcz :mrgreen: Pozdrawiam dodatnio klasycznych :thumbup: :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 No w końcu Bern, długo czekałem na ten post ;) Gratuluję, jeszcze raz gratuluję ! Fajnie, że grono "Klasycznych" powiększa się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 12, 2011 Bern - skubańcu - jak ty to robisz ??? Przyjdzie chyba oddać Tobie ksywkę "Red Beast" ;) :lol: Gratulacje Stary. :thumbup: Teraz "tylko" otworzyć sprzęgło, docisk w czerwieni, osłonki, Zardy górno-dolne i jeszcze z milion szegółów, w których diabeł tkwi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 on ma mokre sprzegło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Właśnie - dużo pracy przede mną hehee teraz jest mokre ale poczekajcie na wiosnę - mam nadzieję, że będzie dużo zmian ;) Pablo - nawet nie wiesz jak ja czekałem ;) Cieszę się jak dzieciak - znowu - to już 3 ducat hehe a przelatałem już 6 różnych i miłość jest coraz większa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a teraz wychodzę z domu co kilka minut żeby popatrzeć odpalić zaplanować ah sporo radości ;) Pozdrawiam Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Good shit!!! Cieszę się Twoją radością, Man. P.S. Z małżonką też klasycznie? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 12, 2011 P.S. Z małżonką też klasycznie? :mrgreen: Franiu - Bern kupił SPORT - Classica, więc oprócz "klasycznie" w grę wchodzi jeszcze "sportowo" ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 P.S. Z małżonką też klasycznie? :mrgreen: Franiu - Bern kupił SPORT - Classica, więc oprócz "klasycznie" w grę wchodzi jeszcze "sportowo" ;) :lol: Biały czujny jak pies podwójny hehe dokładnie sportowo całe życie ;) Cieszę się że się cieszycie i w ogóle jestem zadowolony ;) z motonga - bo po wczorajszej wizycie na onkologii i w domu dziecka moje szkraby się poważnie pochorowały - jestem bardzo tym zmartwiony zwłaszcza że od dzisiaj zastrzyki k... mać :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 z motonga - bo po wczorajszej wizycie na onkologii i w domu dziecka moje szkraby się poważnie pochorowały - jestem bardzo tym zmartwiony zwłaszcza że od dzisiaj zastrzyki k... mać :cry: O cholerka, to lipa, ale nie martw się, dzieciaczki szybko się regenerują, zwłaszcza te ducatowe... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Gratulacje Bern Naprawdę piękny sprzęt!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 12, 2011 Się nie łam - czasem zastrzyk potrzebny, żeby później było OK. Zdrowia dla córeczek - Tobie wygranej w Lotto - bo wiem, że kasa będzie Ci potrzebna na "błyskotki" do Sprzęta P.S. Nie wiem, czy zauważyłeś, że napisałem Sprzęta - przez duże "S". :!: ;) :mrgreen: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Uffff!!!! :shock: You MAN !!! Serdeczne gratulacje!!! Masz mega pięknego sprzęta!!! Czerwony! HEHEHEHE. zaprzyjaznią się chyba z żółcielem ;) GRATY , Cieszę się . Smakuj chwilę i kuruj dzieciaczki :D SUPER!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Uffff!!!! :shock: You MAN !!! Serdeczne gratulacje!!! Masz mega pięknego sprzęta!!! Czerwony! HEHEHEHE. zaprzyjaznią się chyba z żółcielem ;) GRATY , Cieszę się . Smakuj chwilę i kuruj dzieciaczki :D SUPER!! Czy się zaprzyjaźnią..? Sadząc po właścicielu "żółtka" nie ma innej możliwości ;) Motoprzyjaciele żółto-czerwoni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach