musieli 30 Posted March 4, 2010 Czyżby to były Edhausty? Z takich armat pewnie nieźle wali? :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
theodor 2 Posted March 5, 2010 Widziałem te wydechy ogladając Twojego Classica za jego żółtego życia. Teraz wyglądają świetnie. Share this post Link to post Share on other sites
delta81 0 Posted March 5, 2010 No Mini, zajebioza! Ciekawe jak na żywo gra. Włączcie już wiosne!!! Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted March 5, 2010 Widziałem te wydechy ogladając Twojego Classica za jego żółtego życia. Teraz wyglądają świetnie. Wyglądają no i brzmienie sie pojawiło, bo pierwotnie to po za suchym kle,kle,kle to pyr,pyr,pyr a teraz WROOOOONG!!!, WROOOONG!!! :D Share this post Link to post Share on other sites
Boa 0 Posted March 5, 2010 MINI-MAN, nie ma bata, dawaj filmik :!: :twisted: To faktycznie przeróbka Edziowa :?: Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted March 5, 2010 Przeróbka Edziowa po tuningu można tak powiedzieć. Edek wybebeszył i skrócił.... potem szlifowanie, malowanie proszkiem i nitowanie zwinietych nierdzewek. filmik w krótce. Share this post Link to post Share on other sites
Boa 0 Posted March 5, 2010 Efekt mega kozak :!: Troszkę podchodzą pod kominy od night-roda :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Archie 0 Posted March 5, 2010 trochę jak ze Streeta:) fajne ale wolę swoje:) ciekawe jaka orkiestra? Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted March 5, 2010 Ja najbardziej lubię samodzielnie modyfikowane elementy. Może dlatego, że sam projektuję i lubię ciachu, ciachu, spawu, spawu itp itd... ale do markowych nic nie mam gdybym miał wolne srodki to pewnie kupił bym zardy lub coś tak fikuśnego. Póki co mam co mam, ale pracuję nad wydechem swojej konstrukcji o przekroju tri-oval uniesionym jak w KTM enduro na razie zrobiłem model i wyciąłem elementy z kwasówki teraz je spawam jak zrobię to pokażę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Archie 0 Posted March 5, 2010 o żesz Ty! Monster Garage?:) pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted March 5, 2010 No... niekoniecznie Monster, ale garage jak najbardziej. A tak na poważnie to lubię retro classyczne sportowe machiny auto i moto... ;) a nawet motorowery i rowery typu cruiser... wszystko co się kręci i można na tym jeździć i da się to jakoś przerobić. Share this post Link to post Share on other sites
musieli 30 Posted May 14, 2010 Te Mini - nie mów, że jeszcze nie założyłeś :o Pochwal się jakąś fotą... :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted May 15, 2010 Nie powiem, korciło mnie strasznie ale wróciłem do domu bardzo późno, dziś sobie nie odpuszczę i zrobię roszadę. ;) Share this post Link to post Share on other sites
lkrencik 0 Posted May 15, 2010 MINI dawno sie nie widzieliśmy a tu widzę że prace idą pełną parą!! wrzuc fotki z nowymi pokrywkami bo az mnie nosi :D ps: czy Ty może masz TIGa?? Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted May 15, 2010 nie mam, a co chcesz po-Tig-ować ? Share this post Link to post Share on other sites
lkrencik 0 Posted May 15, 2010 tak mi po głowie chodzi coby pospawac z nierdzzewki kolektory o wiekszym przekroju :D z docięciem z kaształtek nie bedzie problemu, ale TIGa nie mam Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted May 15, 2010 Obecnie pracuję nad nowymi wydechami ze strumienicami... wymienię dziś pokrywy pasków i zamierzam zmienić hamulce a konkretnie zaciski na 4 tłoczkowe. fanty już kupione tylko z czasem krucho Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted May 15, 2010 tak mi po głowie chodzi coby pospawac z nierdzzewki kolektory o wiekszym przekroju :Dz docięciem z kaształtek nie bedzie problemu, ale TIGa nie mam najlepiej zlecić to spawaczowi sam Tig moze nie wystarczyć Sam trochę spawam ale takie rzeczy zlecam fachowcom co by nie mić nasmarkane w kolektorach. Share this post Link to post Share on other sites
lkrencik 0 Posted May 15, 2010 Obecnie pracuję nad nowymi wydechami ze strumienicami...wymienię dziś pokrywy pasków i zamierzam zmienić hamulce a konkretnie zaciski na 4 tłoczkowe. fanty już kupione tylko z czasem krucho jak pogoda pozwoli to dzis bede lecial do wawki, przez piaseczno zapewne będę dzwonil z trasy to może pokażesz mi coś zmajstrował co? Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted May 15, 2010 Moja córa ma za tydzień komunię i mam jakieś tam sprawunki domowe do zrobienia, więc dziś z czasem raczej cieniutko.... Share this post Link to post Share on other sites
lkrencik 0 Posted May 15, 2010 spoko, obadam innym razem :D Share this post Link to post Share on other sites
MINI-MAN 1 Posted August 5, 2010 cafe racer-MINI-MAN Share this post Link to post Share on other sites
Boa 0 Posted August 5, 2010 Yyyyy... :o Eeeeee :shock: Stary :!: Szacun za gust :!: :clap: :clap: :clap: Mam pytanie, czy mogę wykonać sesję Twojej Kochance :?: :roll: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Boa 0 Posted August 5, 2010 Tylko małe "ale"... WIĘCEJ ZDJĘĆ!!! Share this post Link to post Share on other sites