klekot999 29 Napisano Wrzesień 12, 2011 Fajny mototototocykl i skądś mi jakoś znany :crazy: ... Aha te czerwone plamy na silniku to nie silikon, proszę nie regulować odbiorników :crazy: , to krew z mych paluchów... Żartowałem.... Niech Ci się jeździ! Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Fajny mototototocykl i skądś mi jakoś znany :crazy: ...Aha te czerwone plamy na silniku to nie silikon, proszę nie regulować odbiorników :crazy: , to krew z mych paluchów... Żartowałem.... Niech Ci się jeździ! Pozdr. J-999 Cholera a ja już pozmywałem ;) Dzięki Janek i Twoim porom potom i innym na razie się podoba - pozycja bojowa ale ja taką lubię :twisted: Jedzie dobrze choć jednak znacznie blednie przy Ryśkowym hehe ale tego się spodziewałem :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 12, 2011 Gratulacje Bern, pikny :) , czerwony :) , no i DUCATI :D ! Nietuzinkowy, jak wlasciciel :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 12, 2011 Oj tam jakieś 3-6 KM różnicy, schudnij- wyjdzie taniej i zdrowiej... :crazy: :-D :wtf: :crazy: ... Znów żartuję :lol: ... Wczoraj przeszlim długogodzinne ( 14 godzin enduro) przeszkolenie wytrzymałościowe, więc mi wybacz... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Uffff!!!! :shock: You MAN !!! Serdeczne gratulacje!!! Masz mega pięknego sprzęta!!! Czerwony! HEHEHEHE. zaprzyjaznią się chyba z żółcielem ;) GRATY , Cieszę się . Smakuj chwilę i kuruj dzieciaczki :D SUPER!! Czy się zaprzyjaźnią..? Sadząc po właścicielu "żółtka" nie ma innej możliwości ;) Motoprzyjaciele żółto-czerwoni ;) Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle, bo myślałem, że żółto-czerwono-czarni... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Belgijskie przymierze czy ukryta opcja niemiecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Uffff!!!! :shock: You MAN !!! Serdeczne gratulacje!!! Masz mega pięknego sprzęta!!! Czerwony! HEHEHEHE. zaprzyjaznią się chyba z żółcielem ;) GRATY , Cieszę się . Smakuj chwilę i kuruj dzieciaczki :D SUPER!! Czy się zaprzyjaźnią..? Sadząc po właścicielu "żółtka" nie ma innej możliwości ;) Motoprzyjaciele żółto-czerwoni ;) Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle, bo myślałem, że żółto-czerwono-czarni... :( Pablito przecież my patriotyczni bracia jesteśmy no co Ty - nie upominasz się to nie masz hehe - i tak wiadomo że wspólnie będziemy latać - Czarno-żółto-czerwoni Desmoperwersi :mrgreen: :thumbup: Desmofriends czy jakkolwiek to nazwać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 teraz mi ulżyło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Bern, gratulacje, piękny sprzęt! Dużo radości, Przystojniaku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Masz gust :D ciesze się twoim szczęściem. Pozytywnie zakręconym ludziom marzenia sie spełniają.... Oby tak dalej Amigo. Zdrówka dla desmorodzinki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 gratulacje bern! podlej go ouzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 14, 2011 Super sprzęcior Bern, ciesze się razem z toba :) Dobrego użytkowania, sprzecik ma suchotnika? Bo widze że sa śruby do zdjęcia osłony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 Dziękuję Wszystkim miło się to czyta - zwłaszcza "przystojniaku" hehe Gorzki - niestety na razie jest na mokrym i co do jazdy to nie powiem złego słowa na temat mokrego sprzęgła zwłaszcza w korkach - natomiast dźwięk i wygląd to już zupełnie inna para kaloszy - może po zimie znowu zaklekoczę jak należy - poczekamy zobaczymy 8-) Czołem Desmo-Amigos :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Wrzesień 15, 2011 piekny sprzet ! mucha (nie) siada :) widze ze aerograf byl w uzyciu :> teraz to prawdziwy custom-look ! Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Wspominam piękne lato i jest ;) Jak mlecz na łące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Piękny sprzęcik z tej Mechanicznej Pomarańczy ;) Już niedługo będzie mieć czarnego towarzysza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Czekam i czekam. Laski na mieście się pytały. Ponoć ładniejsze niż w stolycy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 oczywiście, że ładniejsze... ;) A Czarny planowo ma przypłynąć 30 września ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 20, 2011 Wspominam piękne lato i jest ;) Jak mlecz na łące :) Super moto i super foto, a na żywo cudo co już mówiłem ci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Te chlopaky, to może jakoś polecimy gdzieś w tym roku jeszcze jako trio Satan hehe w trzech kolorach ;) W stolycy i tak są najładniejsze Wszyscy to wiedzą bo stolicą jest Warszawa i od niedawna stolicą Classic jest Rzeszów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Te chlopaky, to może jakoś polecimy gdzieś w tym roku jeszcze jako trio Satan hehe w trzech kolorach ;) W stolycy i tak są najładniejsze Wszyscy to wiedzą bo stolicą jest Warszawa i od niedawna stolicą Classic jest Rzeszów ;) Sami zobaczcie - http://www.facebook.com/profile.php?id= ... =1&theater Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Te chlopaky, to może jakoś polecimy gdzieś w tym roku jeszcze jako trio Satan hehe w trzech kolorach ;) W stolycy i tak są najładniejsze Wszyscy to wiedzą bo stolicą jest Warszawa i od niedawna stolicą Classic jest Rzeszów ;) Bern, Ty Czerwony Satanie, możemy gdzieś polecieć ;) Przy dobrych wiatrach ( cokolwiek miałoby to znaczyć... ) die drei Satanen spotkaja się w Jarocinie :) Link do FB, który podałeś, nie działa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 to może ten - http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 pojawia sie napis: "zawartość chwilowo niedostępna" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Jeszcze raz ;) Trio Satan Teraz lepiej ? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach