bialy114 1 Napisano Listopad 29, 2013 I odrazu mam pytanie czy ktokolwiek bawił sie przy kierownicy. Bo z tego co widze trzeba by jakiś do tego specjalny klucz? http://docpoland.com/temat/12748-s4-by-kriss/?p=192425 http://archiwumallegro.pl/klucz_nasadka_glowki_ramy_ducati_mv_agusta_nasadow-1982357525.html ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Listopad 30, 2013 faktycznie skrzywdzony ten classic. Wiec tak klucz od nakretki tej centralnej kupisz w larssonie koszt ok 24 zl Co do klucza od amortyzatorow marcoka to mozna go kupic na ebay.Badz przerobic duzy klucz nasadowy tak aby zostaly z niego wypustki do odkrecenia tej nakretki wysarcza 4 nie sa przykrecone wielka silą.POWODZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 30, 2013 Wszystko ładnie, ale to chyba co najmniej 2007 rok, w 2006 sprzęgło suche + pojedynczy amortyzator z tyłu, nie mówiąc że 2006 były Monoposto Pozdr. J-999 P.S. http://ducati.com/bikes/archive/index.do?firstYear=2009&step=-1&page=5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Listopad 30, 2013 Te żarty z multistrady stają się nudne, mało śmieszne i bezcelowe. Znam przynajmniej jedną osobę, której ten motocykl się podoba. Tzn wydaje mi się, że znam. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 30, 2013 Cześć. Jeżeli masz zamiar zmienić jedynie kierownicę nie ma potrzeby odkręcać zakrętek ( korków ) od lag. Janek ma racje. Jeżeli to 2006 to mnóstwo tu modyfikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Listopad 30, 2013 Dla mnie osobiscie to model gt .Ale nie bedzie problemu z przerobka na classica.WWW.Ebay.com na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 30, 2013 Bo to jest GT i na pewno nie z 2006 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Listopad 30, 2013 Dzięki za rady. Ale jak pisałem wcześniej to jest sport classic biposto. Możliwe,że rok 2007 ale sprawdzałem wczoraj ze znajomym w kontroli pojazdów i jest napisane rocznik 2006 chyba końcówka bo zarejestrowany na początku 2007 roku :) no i w szczegółowych danych sport classic biposto. Wszystkie części orginalne dostałem od Niemca w kartonie czyli to co zostało zmienione. Czyli tylny błotnik na taki jaki jest w GT 1000 tak samo przedni. Lusterka orginalne no i orginalna kierownica plus wszystkie orginalne bajery. Oczywiscie pokrywa na siedzenie aby było widać jak wół, że jest to biposto. A tu prównanie jak wygląda GT1000 a jak mój kilka postów wyżej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Listopad 30, 2013 mi tez wyglada na GT ze zbiornikiem od sporta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Listopad 30, 2013 Cześć. Jeżeli masz zamiar zmienić jedynie kierownicę nie ma potrzeby odkręcać zakrętek ( korków ) od lag. Janek ma racje. Jeżeli to 2006 to mnóstwo tu modyfikacji. no właśnie chce odrecić kierownice i wstawić taką jaka być powinna czyli orginalną w tej wersji oczywiście jest wygodniej ale jak na moje oko nie pasuje :) wiec nie trzeba wykręcać tych dziwnych śrub tylko te śruby gdzie potrzebny jest klucz imbusowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Listopad 30, 2013 A kierownica wygląda jak od Monstera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 30, 2013 Niezły classyczny mix, wygląda jednak na SC zmodyfikowanego w stronę GT-eka. Tak czy inaczej - gratulacje wspaniałego zakupu!!! Z rokiem produkcji - to może być wczesny 2007 rocznik z 6tką w VINie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Listopad 30, 2013 blotnik tez od GT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 30, 2013 blotnik tez od GT? Też o tym pomyślałem. ... i lekko offtopując: Te żarty z multistrady stają się nudne, mało śmieszne i bezcelowe. Znam przynajmniej jedną osobę, której ten motocykl się podoba. Tzn wydaje mi się, że znam. Bartek Może nie znamy się face-to-face, ale +1 do powyższego :-) No i niezapomniane miny kolegów od wypasionych bike-ów, gdy zgliszczem/zbieraniną multistradopodobną przechodziłem koło nich na torze w zasadzie prawie jak chciałem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Luty 20, 2014 Powoli idzie ta robota . Skończyłem koła do mojego SC . Umieszczam do wglądu a także żeby te zastępcze od junaka nie raziły już tak bardzo Teodora :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 20, 2014 lux, a te cuda naklejki baracuda muszą być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Luty 20, 2014 Kurna . Co jest z tą Barracudą . Już kolejna osoba zwraca na to uwagę. Naklejka jak naklejka , nakleja się i odkleić można :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 20, 2014 nakleja się i odkleić można :razz: uff... :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 20, 2014 Powoli idzie ta robota . Skończyłem koła do mojego SC . Umieszczam do wglądu a także żeby te zastępcze od junaka nie raziły już tak bardzo Teodora :razz: Dziękuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 20, 2014 Powiem to tak delikatnie co jest z tą Baracudą ;) Felgi wyglądają genialnie zaś naklejki hmmmm to taki sam poziom jak karku w dresie, w BMW z złotym naszyjnikiem na szyi rzucający słownictwem potocznym w filharmonii ;) - prostszym słowem - WIOCHA śpiewa i tańczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Luty 20, 2014 Kułeczka wyszly 1 klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) Powiem to tak delikatnie co jest z tą Baracudą ;) Felgi wyglądają genialnie zaś naklejki hmmmm to taki sam poziom jak karku w dresie, w BMW z złotym naszyjnikiem na szyi rzucający słownictwem potocznym w filharmonii ;) - prostszym słowem - WIOCHA śpiewa i tańczy ;) Naklejki z napisem ducati performance, rizoma czy z własnym nickiem/ksykwa też byłby "wiochą"? Żeby nie było ot. fajne są ;) Edytowano Luty 20, 2014 przez Alfone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) Naklejki z napisem ducati performance, rizoma czy z własnym nickiem/ksykwa też byłby "wiochą"? Hahaha Mam z własnym nickiem, mieszkam w największej wsi w Pl. Wiocha pełną gębą ;) Morham już taki jest...ortodoks z bobrem ;) :D Tapatalknięte Edytowano Luty 20, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 20, 2014 Janolf, kółka zacne. Co do pasków - extra, tylko logo Barracuda raczej kojarzy się z kierunkowskazami i lusterkami niż z fajną ręczną rzemieślniczą robotą wg własnego pomysłu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) Naklejki z napisem ducati performance, rizoma czy z własnym nickiem/ksykwa też byłby "wiochą"? Żeby nie było ot. fajne są ;) Yessssss :) inaczej TAK (na felgach - zaznaczam iż chodzi o felgi) :) Przez chwilę miałem myśl na paski na felach. Nakleiłem na jedno koło - popatrzyłem - i stwierdziłem NIE :D Jeżeli wymyślił to producent i zrobił jako część podstawowego wyglądu motocykla - to zrobię taką minę -> Oo -> ale powiem - no OK... oni też czasami są zboczeni :D Hahaha Mam z własnym nickiem, mieszkam w największej wsi w Pl. Wiocha pełną gębą ;) Morham już taki jest...ortodoks z bobrem ;) :D Tapatalknięte Widzicie jaki dobry przykład. Tak. Jestem ortodoksem w tej kwestii. Co nie oznacza iż nie szanuję zdania innych. Co prawda ludzie posiadający Monte (przypominam dla jasności -> Monte = Monster bez bobra) jako posiadający naturalnie zwichrowany gust pewnie i naklejki uważają za fajne. Koła są piękne - te naklejki je szpecą po prostu. To troszkę tak jak by na Astona Martina wrzucić naklejki mocy z alle... za 5 zł ;) Edytowano Luty 20, 2014 przez morham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach