Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pochwal się swoim Sportclassikiem

Polecane posty

I odrazu mam pytanie czy ktokolwiek bawił sie przy kierownicy. Bo z tego co widze trzeba by jakiś do tego specjalny klucz?

http://docpoland.com/temat/12748-s4-by-kriss/?p=192425

http://archiwumallegro.pl/klucz_nasadka_glowki_ramy_ducati_mv_agusta_nasadow-1982357525.html

;)

faktycznie skrzywdzony ten classic.

Wiec tak klucz od nakretki tej centralnej kupisz w larssonie koszt ok 24 zl Co do klucza od amortyzatorow marcoka to mozna go kupic na ebay.Badz przerobic duzy klucz nasadowy tak aby zostaly z niego wypustki do odkrecenia tej nakretki wysarcza 4 nie sa przykrecone wielka silą.POWODZENIA

Te żarty z multistrady stają się nudne, mało śmieszne i bezcelowe. Znam przynajmniej jedną osobę, której ten motocykl się podoba. Tzn wydaje mi się, że znam.

Bartek

Cześć. Jeżeli masz zamiar zmienić jedynie kierownicę nie ma potrzeby odkręcać zakrętek ( korków ) od lag. Janek ma racje. Jeżeli to 2006 to mnóstwo tu modyfikacji. 

Dla mnie osobiscie to model gt .Ale nie bedzie problemu z przerobka na classica.WWW.Ebay.com na zakupy

Dzięki za rady.

Ale jak pisałem wcześniej to jest sport classic biposto. Możliwe,że rok 2007 ale sprawdzałem wczoraj ze znajomym w kontroli pojazdów i jest napisane rocznik 2006 chyba końcówka bo zarejestrowany na początku 2007 roku :) no i w szczegółowych danych sport classic biposto.

Wszystkie części orginalne dostałem od Niemca w kartonie czyli to co zostało zmienione. Czyli tylny błotnik na taki jaki jest w GT 1000 tak samo przedni.

Lusterka orginalne no i orginalna kierownica plus wszystkie orginalne bajery. Oczywiscie pokrywa na siedzenie aby było widać jak wół, że jest to biposto.

A tu prównanie jak wygląda GT1000 a jak mój kilka postów wyżej ;)

post-89173-0-89021900-1385810271_thumb.jpg

Cześć. Jeżeli masz zamiar zmienić jedynie kierownicę nie ma potrzeby odkręcać zakrętek ( korków ) od lag. Janek ma racje. Jeżeli to 2006 to mnóstwo tu modyfikacji. 

no właśnie chce odrecić kierownice i wstawić taką jaka być powinna czyli orginalną w tej wersji oczywiście jest wygodniej ale jak na moje oko nie pasuje :) 

wiec nie trzeba wykręcać tych dziwnych śrub tylko te śruby gdzie potrzebny jest klucz imbusowy ?

Niezły classyczny mix, wygląda jednak na SC zmodyfikowanego w stronę GT-eka. Tak czy inaczej - gratulacje wspaniałego zakupu!!!

Z rokiem produkcji - to może być wczesny 2007 rocznik z 6tką w VINie.

blotnik tez od GT?

Też o tym pomyślałem.

... i lekko offtopując:

Te żarty z multistrady stają się nudne, mało śmieszne i bezcelowe. Znam przynajmniej jedną osobę, której ten motocykl się podoba. Tzn wydaje mi się, że znam.

Bartek

Może nie znamy się face-to-face, ale +1 do powyższego :-) No i niezapomniane miny kolegów od wypasionych bike-ów, gdy zgliszczem/zbieraniną multistradopodobną przechodziłem koło nich na torze w zasadzie prawie jak chciałem ;-)

Powoli idzie ta robota . Skończyłem koła do mojego SC . Umieszczam do wglądu a  także żeby te zastępcze od junaka nie raziły już tak bardzo Teodora :razz:

post-87321-0-06085100-1392880539_thumb.jpg

post-87321-0-82709500-1392880580_thumb.jpg

Kurna . Co jest z tą Barracudą . Już kolejna osoba zwraca na to uwagę. Naklejka jak naklejka ,  nakleja się i odkleić można :razz:

Powoli idzie ta robota . Skończyłem koła do mojego SC . Umieszczam do wglądu a  także żeby te zastępcze od junaka nie raziły już tak bardzo Teodora :razz:

Dziękuje :P

Powiem to tak delikatnie co jest z tą Baracudą ;)

Felgi wyglądają genialnie zaś naklejki hmmmm to taki sam poziom jak karku w dresie, w BMW z złotym naszyjnikiem na szyi rzucający słownictwem potocznym w filharmonii ;) - prostszym słowem - WIOCHA śpiewa i tańczy ;)

Powiem to tak delikatnie co jest z tą Baracudą ;)

Felgi wyglądają genialnie zaś naklejki hmmmm to taki sam poziom jak karku w dresie, w BMW z złotym naszyjnikiem na szyi rzucający słownictwem potocznym w filharmonii ;) - prostszym słowem - WIOCHA śpiewa i tańczy ;)

Naklejki z napisem ducati performance, rizoma czy z własnym nickiem/ksykwa też byłby "wiochą"?

Żeby nie było ot. fajne są ;)

Edytowano przez Alfone

Naklejki z napisem ducati performance, rizoma czy z własnym nickiem/ksykwa też byłby "wiochą"?

Hahaha

Mam z własnym nickiem, mieszkam w największej wsi w Pl.

Wiocha pełną gębą ;)

Morham już taki jest...ortodoks z bobrem ;) :D

Tapatalknięte

Edytowano przez bialy114

Janolf, kółka zacne. Co do pasków - extra, tylko logo Barracuda raczej kojarzy się z kierunkowskazami i lusterkami niż z fajną ręczną rzemieślniczą robotą wg własnego pomysłu ;-)

Żeby nie było ot. fajne są ;)

Yessssss :) inaczej TAK (na felgach - zaznaczam iż chodzi o felgi) :) Przez chwilę miałem myśl na paski na felach. Nakleiłem na jedno koło - popatrzyłem - i stwierdziłem NIE :D

Jeżeli wymyślił to producent i zrobił jako część podstawowego wyglądu motocykla - to zrobię taką minę -> Oo -> ale powiem - no OK... oni też czasami są zboczeni :D

Hahaha Mam z własnym nickiem, mieszkam w największej wsi w Pl. Wiocha pełną gębą ;) Morham już taki jest...ortodoks z bobrem ;) :D Tapatalknięte

Widzicie jaki dobry przykład.

Tak. Jestem ortodoksem w tej kwestii. Co nie oznacza iż nie szanuję zdania innych.

Co prawda ludzie posiadający Monte (przypominam dla jasności -> Monte = Monster bez bobra) jako posiadający naturalnie zwichrowany gust pewnie i naklejki uważają za fajne.

Koła są piękne - te naklejki je szpecą po prostu. To troszkę tak jak by na Astona Martina wrzucić naklejki mocy z alle... za 5 zł ;)

Edytowano przez morham

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.