janolf03 0 Napisano Czerwiec 27, 2014 Oj zjawię się kiedyś w Gdańsku na wieczorny objazd cafejek . To moje klimaty. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 27, 2014 Dawaj miodowo-brązowe manetki, takie w starym stylu... Napis Ducati może trzeba było w skrzydełku wyglądałby ciekawiej...ale to moje zdanie :-) Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 4, 2014 W moim Monoposto silnik wyglądał, delikatnie mówiąc, kiepsko. Został wysłany do Piotra Dudka i oto pierwsze efekty, gęba się śmieje od ucha, do ucha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 4, 2014 widziałem już na facebooku - wygląda pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Lipiec 4, 2014 W moim Monoposto silnik wyglądał, delikatnie mówiąc, kiepsko. Został wysłany do Piotra Dudka i oto pierwsze efekty, gęba się śmieje od ucha, do ucha :) Chemia, czy mechanicznie. Chociaż wygląda jak by było to i to. Jak z miejscami trudno dostępnymi np. punkt styku cylindra z blokiem silnika?? Ogrom roboty, ale efekt super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 4, 2014 Było jedno i drugie. Z dostępem nie było problemu, bo silnik został rozebrany na czynniki pierwsze ;) Dostał nowe paski, zamki zaworowe, wyregulowane luzy, itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Lipiec 4, 2014 Było jedno i drugie. Z dostępem nie było problemu, bo silnik został rozebrany na czynniki pierwsze ;) Dostał nowe paski, zamki zaworowe, wyregulowane luzy, itd. o na to czekalem :) pieknie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 28, 2015 W końcu się pochwalę , choć pogoda niesprzyja by foty pstrykać . Dosiadam Classica własnego :) . Jeszcze chory ( poza tym że na głowę :crazy: ) ale wstałem i objeździłem skubańca , to najlepsze lekarstwo :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 28, 2015 Wielkie graty ! Będziesz Pan zadowolony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Luty 28, 2015 (edytowany) Prezentuje się magicznie - Graty !!! Edit: P. 30.b Tym razem będę wyrozumiała, ponieważ rozumiem Twój zachwyt, za recydywę i dla naśladowców, mamy punkty... Edytowano Luty 28, 2015 przez Moderator-5 Przekleństwa III.30.b regulaminu forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 28, 2015 Pięknotek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 28, 2015 ...ale o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 28, 2015 CudMalina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Luty 28, 2015 Gratulje jakitaki ! Gdyby bylo mnie stac, tez bym zgrzeszyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Luty 28, 2015 (edytowany) Gratulacje, mam nadzieje, ze podziwiać bedziemy na żywo w Wieżycy Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowano Luty 28, 2015 przez pawklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 28, 2015 (edytowany) Gratulacje, mam nadzieje, ze podziwiać bedziemy na żywo w Wieżycy Sent from my iPhone using Tapatalk A będziecie będziecie :mrgreen: Dziekiuję i obiecuję fajniejsze foty jak się liście zazielenią :) Edytowano Luty 28, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 28, 2015 Widziałem dzis ten motocykl na pewny, portalu społecznościowym ;) piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Marzec 2, 2015 Fajowski . Super że coraz więcej SC- ków . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 3, 2015 Gratulacje Jakitaki! Pozostanie jak jest czy będziesz coś modził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Czerwiec 4, 2015 A u mnie powolne zmiany ... ale w końcu sie doczekałem nowiutkie Termignoni.... jednak fabryczne się chowają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Czerwiec 5, 2015 Po raz pięknie pasują , po drugie muzyka Termignoni to to co lubię słuchać najbardziej . Super . :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Czerwiec 5, 2015 Po raz pięknie pasują , po drugie muzyka Termignoni to to co lubię słuchać najbardziej . Super . :thumbup: Prawda dźwięk piękny a już bez db killerów to już ludzie z daleka się oglądają... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Wrzesień 11, 2015 Prawda dźwięk piękny a już bez db killerów to już ludzie z daleka się oglądają... :D A dorzucę fotkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) Tadaaam! GTekujemy ;-) Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 12, 2015 Faaajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach