delta81 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 8-) Łaaadna Chyba się starzeje, przydałaby się taka szkaradka na wycieczki z żonexem :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 7, 2012 Nadszedł czas by pokazać co w trawie od dudni... Odkąd ją zobaczyłem-marzyłem o niej, kiedy pierwszy raz na jazdach testowych Ducati Azmot, dosiadłem i zrobiłem rundkę, stała się desmo-motoryzacyjnym celem numer jeden... Stało się, mam ją i nadal w to nie mogę uwierzyć, ale jest... Tak więc przedstawiam wam swoją WhitePerl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 Gratulacje, jest naprawdę mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 A wiec perla! :PP wpuszcza cie na tym kominie na tor? Gratuluje! ;) abs dtc i wsio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 7, 2012 A wiec perla! :PP wpuszcza cie na tym kominie na tor? Gratuluje! ;) abs dtc i wsio? Tak ma wsio, zawiecha na kurek tylko, ale z tym też powalczę za jakiś czas z pomocą klubowicza/ów ;) db-killer jest, ale nadal hałas nie miłosierny... więc druciana myjka, drut wiązałkowy i opaska stalowa do węża ogrodowego i będzie druciarstwo... Jak mnie nie wpuszczą, to będę wam kibicował z "pit-stop'u" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 7, 2012 no piękna maszynka, potestujemy na torze :lol: gratulacje, wiem, ze długo czekałeś na ten moment i wiem co czujesz-to naprawdę piękne spełnienie marzeń. niech służy i dzielnie Cię wozi dokąd tylko oczy poniosą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 No, martini witaj w klubie :) "multimaniax" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 7, 2012 No, martini witaj w klubie :) "multimaniax" YEAH ! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Wrzesień 8, 2012 powiem Ci szczerze Martini, że bałem się, że zapeszyłem... multi jest piękna - gratulacje zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Zajefajna maszyna, gratulacje Martini ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 8, 2012 No nareszcie Ją pokazałeś !! Wielkie gratulacje - wiem, jak to jest, jak się spełnia marzenie. Dasz posiedzieć ? :mrgreen: Do niedzieli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 8, 2012 Arku, Ty jako mój świeżo upieczony szwagier, dosiądziesz i pośmigasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 po powitalni ogólnej pora na wklejenie kilku fotek mojej Multi maszyna sprowadzona z włoch ma trochę ponad 26k przebiegu plus moje wczorajsze 150km ;) Czekam na wszelkie uwagi dla początkującego Ducatisti ;) Macie jakieś propozycje na dodatki, ulepszenia, itp? jak się dobrać do żarówczeki "parkingowej" nie wiem czy mam za wielkie łapy czy jest jakiś sposób na to? https://lh3.googleusercontent.com/-EnCQhFWQhx4/UEzm7VCt_QI/AAAAAAAAADs/9ID3H5YliXI/s912/DSC_0054.JPG[/img] https://lh3.googleusercontent.com/-1J6y8pZdutA/UEzm9wjfn6I/AAAAAAAAADw/_Hzkzp-JcV0/s912/DSC_0055.JPG[/img] https://lh5.googleusercontent.com/-7CGAS_pN0K4/UEzm4W4bNnI/AAAAAAAAADk/qcAjJZH5VGc/s912/DSC_0058.JPG[/img] https://lh3.googleusercontent.com/-AFF-A2ki7VA/UEznD-UL-UI/AAAAAAAAAD4/2eCCac3nGI0/s640/DSC_0059.JPG[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 10, 2012 Arku, Ty jako mój świeżo upieczony szwagier, dosiądziesz i pośmigasz ;) no no Biały szwagier, ładnie :) hehe ps.Gratuluje zakupu, ślicznotka i w końcu Twoja! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Żaróweczka parkingowa to stała zmora właścicieli multi 1000 i 620. Nie da się normalnie tego wyjąć, grubość łapy bez znaczenia. Moja świeci, ale to dzięki Maćkowi z HRG, który się poświęcił i mi ją przełożył. Może ktoś ma pomysł na diodę zamiast tego cholerstwa? Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Kumpel dał radę ale stwierdził że woli wymienić silnik niż tą żaróweczką ;) po wyjęciu okazało się że "cycki" żarówki są pod dziwnym kątem i trzeba było spiłować tą co mieliśmy pod ręką, weszło i świeci, przy okazji tego dnia padła też drogowa ale to już nie był problem. PS czy widział ktoś żarówki LED pasujące pod tą parkingówkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 12, 2012 Arku, Ty jako mój świeżo upieczony szwagier, dosiądziesz i pośmigasz ;) no no Biały szwagier, ładnie :) hehe ps.Gratuluje zakupu, ślicznotka i w końcu Twoja! ;) Szwagier, bo ożenił monstera z nowym zakręconym kierownikiem... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k3ss 0 Napisano Październik 15, 2012 jakoś zawsze wolałem jeździć na sporcie, ale multistrada ma coś w sobie.. a ta white pearl to już w ogóle! :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haveaniceday 0 Napisano Październik 15, 2012 Super sprzet Pedro! Gratuluje! Chyba nie zdazyles natrzaskac kilometrow w tym sezonie :P? Sprawdzic jej w swoim zywiole:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Październik 16, 2012 Super sprzet Pedro! Gratuluje!Chyba nie zdazyles natrzaskac kilometrow w tym sezonie :P? Sprawdzic jej w swoim zywiole:P? A tam nie zdążyłem, w ciągu miesiąca już jakieś 1300km także biorąc pod uwagę pogodę, fakt że to pierwsze doświadczenia na moto poza L, brak porządnych gaci i butów, kurtka od niedawna, to myślę że nie jest źle i cały czas chce się więcej.... a dziś w Opolu pada i lipa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haveaniceday 0 Napisano Październik 16, 2012 Aha... ja to minimalnie wiecej przez CALY sezon :roll: .. ale to pewnie przez brak multi!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Październik 17, 2012 więc wniosek jest prosty, szukaj multi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tszyman1 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Wrzucam i moją piękność - na razie jeszcze nie skończona. Na razie trochę carbonów porobione + modyfikacja wydechu i siedzenie obite inaczej. Planuję ja jeszcze aerografem potraktować - jakies wariacje w temacie tricolore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 16, 2013 Wrzucam i moją piękność - na razie jeszcze nie skończona. Na razie trochę carbonów porobione + modyfikacja wydechu i siedzenie obite inaczej. Planuję ja jeszcze aerografem potraktować - jakies wariacje w temacie tricolore. Aerografem to chyba cos bardziej finezyjnego, na tricolore wystarczy pistolet lakierniczy :) Twoja multa wyglada powiedzialbym bojowo - wiec moze pojsc za ciosem i zrobic motocykl na "zadziornie", a niekoniecznie "za standardem" i "na wlosko"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Wrzucam i moją piękność - na razie jeszcze nie skończona. Na razie trochę carbonów porobione + modyfikacja wydechu i siedzenie obite inaczej. Planuję ja jeszcze aerografem potraktować - jakies wariacje w temacie tricolore. Aerografem to chyba cos bardziej finezyjnego, na tricolore wystarczy pistolet lakierniczy :) Twoja multa wyglada powiedzialbym bojowo - wiec moze pojsc za ciosem i zrobic motocykl na "zadziornie", a niekoniecznie "za standardem" i "na wlosko"? E tam zaraz bojowo :D ordynarna Multiszkarada ;) - się znaczy zwykła. Co oznacza iż całkiem ładna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach