Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pochwal się swoją Multi

Polecane posty

Nadszedł czas by pokazać co w trawie od dudni...

Odkąd ją zobaczyłem-marzyłem o niej, kiedy pierwszy raz na jazdach testowych Ducati Azmot, dosiadłem i zrobiłem rundkę, stała się desmo-motoryzacyjnym celem numer jeden... Stało się, mam ją i nadal w to nie mogę uwierzyć, ale jest...

Tak więc przedstawiam wam swoją WhitePerl.

IMAG0529.jpg

IMAG0532.jpg

IMAG0528.jpg

IMAG0531.jpg

A wiec perla! :PP wpuszcza cie na tym kominie na tor?

Gratuluje! ;) abs dtc i wsio?

Tak ma wsio, zawiecha na kurek tylko, ale z tym też powalczę za jakiś czas z pomocą klubowicza/ów ;)

db-killer jest, ale nadal hałas nie miłosierny... więc druciana myjka, drut wiązałkowy i opaska stalowa do węża ogrodowego i będzie druciarstwo...

Jak mnie nie wpuszczą, to będę wam kibicował z "pit-stop'u" ;)

no piękna maszynka, potestujemy na torze :lol:

gratulacje, wiem, ze długo czekałeś na ten moment i wiem co czujesz-to naprawdę piękne spełnienie marzeń. niech służy i dzielnie Cię wozi dokąd tylko oczy poniosą :D

powiem Ci szczerze Martini, że bałem się, że zapeszyłem...

multi jest piękna - gratulacje zakupu

No nareszcie Ją pokazałeś !!

Wielkie gratulacje - wiem, jak to jest, jak się spełnia marzenie.

Dasz posiedzieć ? :mrgreen:

Do niedzieli ;)

po powitalni ogólnej pora na wklejenie kilku fotek mojej Multi

maszyna sprowadzona z włoch ma trochę ponad 26k przebiegu plus moje wczorajsze 150km ;)

Czekam na wszelkie uwagi dla początkującego Ducatisti ;)

Macie jakieś propozycje na dodatki, ulepszenia, itp?

jak się dobrać do żarówczeki "parkingowej" nie wiem czy mam za wielkie łapy czy jest jakiś sposób na to?

float-lefthttps://lh3.googleusercontent.com/-EnCQhFWQhx4/UEzm7VCt_QI/AAAAAAAAADs/9ID3H5YliXI/s912/DSC_0054.JPG[/img]

float-lefthttps://lh3.googleusercontent.com/-1J6y8pZdutA/UEzm9wjfn6I/AAAAAAAAADw/_Hzkzp-JcV0/s912/DSC_0055.JPG[/img]

float-lefthttps://lh5.googleusercontent.com/-7CGAS_pN0K4/UEzm4W4bNnI/AAAAAAAAADk/qcAjJZH5VGc/s912/DSC_0058.JPG[/img]

float-lefthttps://lh3.googleusercontent.com/-AFF-A2ki7VA/UEznD-UL-UI/AAAAAAAAAD4/2eCCac3nGI0/s640/DSC_0059.JPG[/img]

Arku, Ty jako mój świeżo upieczony szwagier, dosiądziesz i pośmigasz ;)

no no Biały szwagier, ładnie :) hehe

ps.Gratuluje zakupu, ślicznotka i w końcu Twoja! ;)

Żaróweczka parkingowa to stała zmora właścicieli multi 1000 i 620. Nie da się normalnie tego wyjąć, grubość łapy bez znaczenia. Moja świeci, ale to dzięki Maćkowi z HRG, który się poświęcił i mi ją przełożył. Może ktoś ma pomysł na diodę zamiast tego cholerstwa?

Bartek

Kumpel dał radę ale stwierdził że woli wymienić silnik niż tą żaróweczką ;) po wyjęciu okazało się że "cycki" żarówki są pod dziwnym kątem i trzeba było spiłować tą co mieliśmy pod ręką, weszło i świeci, przy okazji tego dnia padła też drogowa ale to już nie był problem.

PS

czy widział ktoś żarówki LED pasujące pod tą parkingówkę?

Arku, Ty jako mój świeżo upieczony szwagier, dosiądziesz i pośmigasz ;)

no no Biały szwagier, ładnie :) hehe

ps.Gratuluje zakupu, ślicznotka i w końcu Twoja! ;)

Szwagier, bo ożenił monstera z nowym zakręconym kierownikiem... ;)

jakoś zawsze wolałem jeździć na sporcie, ale multistrada ma coś w sobie..

a ta white pearl to już w ogóle! :shock:

Super sprzet Pedro! Gratuluje!

Chyba nie zdazyles natrzaskac kilometrow w tym sezonie :P? Sprawdzic jej w swoim zywiole:P?

A tam nie zdążyłem, w ciągu miesiąca już jakieś 1300km także biorąc pod uwagę pogodę, fakt że to pierwsze doświadczenia na moto poza L, brak porządnych gaci i butów, kurtka od niedawna, to myślę że nie jest źle i cały czas chce się więcej.... a dziś w Opolu pada i lipa :)

Wrzucam i moją piękność - na razie jeszcze nie skończona.

Na razie trochę carbonów porobione + modyfikacja wydechu i siedzenie obite inaczej.

Planuję ja jeszcze aerografem potraktować - jakies wariacje w temacie tricolore.

post-1787-1366039079,2175_thumb.jpg

KGr    1

Na razie trochę carbonów porobione + modyfikacja wydechu i siedzenie obite inaczej.

Planuję ja jeszcze aerografem potraktować - jakies wariacje w temacie tricolore.

Aerografem to chyba cos bardziej finezyjnego, na tricolore wystarczy pistolet lakierniczy :)

Twoja multa wyglada powiedzialbym bojowo - wiec moze pojsc za ciosem i zrobic motocykl na "zadziornie", a niekoniecznie "za standardem" i "na wlosko"?

Aerografem to chyba cos bardziej finezyjnego, na tricolore wystarczy pistolet lakierniczy :)

Twoja multa wyglada powiedzialbym bojowo - wiec moze pojsc za ciosem i zrobic motocykl na "zadziornie", a niekoniecznie "za standardem" i "na wlosko"?

E tam zaraz bojowo :D ordynarna Multiszkarada ;) - się znaczy zwykła.

Co oznacza iż całkiem ładna :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.