martini 34 Napisano Styczeń 17, 2013 Ładna sztuka, ciekaw jestem tegorocznego meetingu :) ile sztuk będzie MTS1,2 co to masz za halogenki? sv-motech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Styczeń 18, 2013 moja w tym roku będzie o ile znowu się nie spier... li. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Styczeń 22, 2013 moja w tym roku będzieo ile znowu się nie spier... li. Bartek To lawetą na meeting :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Styczeń 22, 2013 lawetą to harleyowcy wożą motki. kiedyś taki dialog usłyszałem: - pojechaliśmy na zlot HD do Kopenhagi, 1300 km w jedną stronę... bus laweta i my to ja zapytałem 300 do promu a potem doliczyliście prom... taaak... BTW duka ma nowy komputerek, opony, pompę sprzegła, kabelki i jak się spie...oli to dostanie siekierą. Ma jezdzić. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 Nowa 2013 p/p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 2, 2013 zastanawiałem się nad wymianka na 13 rocznik (zawiecha, hamluce i inne zmiany) , ale po przeczytaniu kilku testów/porównań zostaje przy swojej ale... układu hamulcowego w nowej zazdroszczę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 5, 2013 Moja Multina przed pożegnaniem. Modyfikacje to takie pierdoły: kufer, sakwy dp, pokrowiec baku pod tankbag, crashpady, lusterka i kierunki rizoma, szyba mra varioscreen. Wklejam bo niebawem podeślę film z roboty, którą przy niej robi kolega, który sprzęt przejął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 6, 2013 A teraz mały update, nad którym pracuje Michał. Krótki opis. W porównaniu do mojej wersji będzie inna szyba. Jak widać wydech jest poprowadzony innaczej. Do tego cat-eliminator Leo Vince, power commander. Końcówka wydechu to Arrow od MV Agusty Brutale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 6, 2013 ciekawie brzmi... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciechu 0 Napisano Sierpień 7, 2013 Geni, czy crashpad na przedniej osi bez pozostałych punktów chroni ten motocykl przy upadku? Chodzi mi po głowie żeby zacząć od dużego crashpada montowanego do ramy. On chyba ochroniłby głównie nadwozie, ramę i silnik a wtedy mając jeszcze pady na osiach kół motocykl miałby 3 punkty podparcia co pewnie uchroniłoby jeszcze elementy zawieszenia. Byłaby wtedy szansa żeby nie zaczepił niczym istotnym o ziemię. Tak czy inaczej crashpad na środku wydaje się podstawą. http://sklep.motomaniax.pl/pl/p/Crashpady-DUCATI-Monster-01-Multistrada-1000-1100-SportClassic-RG-Racing-CP0097BL/84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 7, 2013 Crashpad na osi koła chroni przede wszystkim zaciski hamulcowe, jarzma zacisków i oś koła. Sama ośka koła to koszt ponad 300zł, a uszkodzić można przy byle parkingowej glebie. O zaciskach nawet nie wspomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 7, 2013 Ta Multi a ma normalnie założone crashpady główne i osi przedniej. Obydwa R&G. Przynajmniej miała, jak ją Michał kupował. Co dalej będzie kombinował tego nie wiem. Dzisiaj podjadę obejrzeć postępy. Wrzucę też filmik z włożonym db killerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krueger 0 Napisano Sierpień 30, 2013 Wreszcie po dwu i pół tygodniach oczekiwania pojawiła się w garażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 31, 2013 Ja po dziś dzień wchodząc do garażu, czuję to samo co Ty dziś, mam nadzieję że i Ciebie to uczucie nie opuści tak jak i mnie, patrząc na swój nabytek... Gratuluję !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krueger 0 Napisano Sierpień 31, 2013 Ja po dziś dzień wchodząc do garażu, czuję to samo co Ty dziś, mam nadzieję że i Ciebie to uczucie nie opuści tak jak i mnie, patrząc na swój nabytek... Gratuluję !! Dzięki!!! Zrobiłem dopiero 500 km ale cały czas pełny banan na gębie, miałem w życiu parę motocykli. Niektóre mocniejsze i szybsze, ale to jest ... inny poziom :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUZZI 3 Napisano Wrzesień 2, 2013 A to moje sliczności.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 2, 2013 Ducati juz mam, teraz bym chcial tego wranglera za Toba :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Listopad 10, 2013 To i ja się pochwalę, bo wreszcie jest. Zdjęcia z wczorajszej wycieczki, w zimę będą drobne mody - jak skończę porobię ładne fotki i podrzucę. A sam moto miód, 700km i nie chce się zsiadać :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Listopad 11, 2013 Bardzo ładny motocykl! Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Listopad 12, 2013 Ładna MultiSzkarada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Listopad 12, 2013 no to i ja pokażę swoją na drodze do Rondy, rogal na twarzy non top :D a tu ...było groźnie, :crazy: "grupa zorganizowana" dokonała napaści na moją Dusię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Listopad 12, 2013 aleeeeeeeeeeeeee czad :P Zarąbały owiewkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Listopad 12, 2013 Wredne małpy :mrgreen: Aaaa rogale się je a nie na twarz kładzie :D :D Graty Multi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 12, 2013 egoitsta ( ŁadnyGips) - :mrgreen: duczek było więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUZZI 3 Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) Piękne zdjecia. Nie wiem czemu nie mogę wstawic swoich wyprawy tegorocznej z Czarnogóry Edytowano Listopad 13, 2013 przez GUZZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach