Majki79 4 Napisano Grudzień 4, 2012 No, no Fidu. Dopieszczasz tego Swojego Hipcia i mam nadzieje, że kiedyś dojdzie do konfrontacji przy której wymienimy się sprzętami :D Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Witam trafiłem dzisiaj na takie cudo :shock: może komuś posłuży za wzór , kierunek modyfikacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muti 0 Napisano Marzec 3, 2013 No to popełniłem hipka - 1100, 2008 + 2xtermognoni - wkrótce zdjęcia. Po M695 miła odmiana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Marzec 7, 2013 Hypek i u mnie juz stoi 1100...hmm jezdzi:) narazie standard ale pozmieniam conieco:) fajnie znow na ducati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 8, 2013 fajnie znow na ducati !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazek666 0 Napisano Październik 26, 2013 A to moja kokaina :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 28, 2013 Graty Kazek ładny motard :cool: Czyżby to ten z Konstancina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazek666 0 Napisano Listopad 1, 2013 Graty Kazek ładny motard :cool: Czyżby to ten z Konstanc Dzieki! Tak od Rakowskiego z Konstancina. Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 14, 2014 Chcialbym wam zaprezentowac swoje wozidło. Dla mnie jest to połaczenie porecznosci supermoto i namiastka lekkiej turystyki mimo nieco ustalonej pozycji kierujacego :-) Co sadzicie? Jakies opinie moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Maj 15, 2014 Co sadzicie? Jakies opinie moze? Piękny włoski design w najszybszym kolorze! :twisted: Twoje moto też całkiem całkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 15, 2014 mowimy o maluszku tak ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) Co sadzicie? Jakies opinie moze? Moim zdaniem to skrzywdzony hypek multistradowym designem :mad: Ni to motard ni to turystyk, ni to naked, ni to streetfighter. Co nie oznacza że nie można z niego fajnej fury zrobić :mrgreen: gratulacje! niech wozi! Edytowano Maj 15, 2014 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
armistice 0 Napisano Maj 15, 2014 A to moja kokaina :crazy: DSCF8360.jpg te termisy wygladaja najlepiej ! pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 15, 2014 KGr- w końcu to też Włoch w najszybszym kolorze :D Urodą może faktycznie nie grzeszy ale zdecydowanie nadrabia wszechstronnością. Szukałem motocykla zgrabnego, ale jednocześnie wygodnego, który ma wystarczający zapas mocy do pozamiastowych wypadów. Taka jest właśnie Hyperstrada. Aczkolwiek ubolewam, że nie ma w konfiguracji tego pięknego czarnucha z czerwoną jak cipka po stosunku kratownicą</3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Maj 20, 2014 Ładna, ładna Hyperstrada jak Ci sie lata, bo ja właśnie sie zastanawiam czy zostwic starego 1100 czy pakowac sie w nowy 821 np SP, sentyment mi mowi ze stary fajniejszy bo powietrze, 2 zaworki na garnek i moment mega na niskich obrotach.. sentymenty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 21, 2014 Ale ladna koza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 21, 2014 Noooooooooooooooooooooo KGr masz rację. Kawałek ładnego motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 21, 2014 Teddy zajebista! To jest esencja hypermotarda! Ja bym nie zamieniał na turystyka :razz: I dawaj więcej fotek :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 21, 2014 Polatamy porównamy :D Ty masz szybszą rame… no i Akrapa! 8-) Ładny ładny ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dar3k 0 Napisano Maj 27, 2014 Musze tylko te odpałowe lusterka zmienić, doprowadzają mnie do szału w Krakowie, składam, rozkładam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 27, 2014 Ale zadbany i czysciutki!;D A tak btw to to nie jest droga w kierunku BB?;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dar3k 0 Napisano Maj 28, 2014 Na razie jest czysciutki, ja nie jestem zwolennikiem mycia co powrót z trasy. Droga na limanową ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 28, 2014 Ty to dawaj znać jak będziesz w trasę jechał to może większa grupa się uzbiera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Maj 29, 2014 Wszystkie Hypki fajne sa:) ... dar3k.. sciagaj lustra.. prototypowo były extra na codzien taka sobie atrakcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dar3k 0 Napisano Maj 30, 2014 Szukam właśnie czegoś sensownego aby zastąpić te seryjne. Z modelu 821 nie pasują, pain in the ass z tymi lusterkami i ich szukaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach