Majki79 4 Napisano Sierpień 5, 2011 Obiecane Foto Mojego HYPCIA... Uploaded with ImageShack.us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 8, 2011 Chcieli to maja.. Zdjecia w pelnym ubraniu. Na sesje tzeba bedzie poczekac.. :P Masakryczny jest, te sakiewki mu idealnie pasują, jak na hipcia szyte :D no przecież... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 17, 2011 Chcieli to maja.. Zdjecia w pelnym ubraniu. Na sesje tzeba bedzie poczekac.. :P Masakryczny jest, te sakiewki mu idealnie pasują, jak na hipcia szyte :D no przecież... masz rację martini-kozak pierwsza klasa. i kto tu mówił,że się nie da :D że do turystyki hypek jest be. fajna sprawa z tymi torebusiami :D pierwszy raz widzę, włosi to mają styl :!: ...kolejny punkcik na rzecz hypo w mojej głowie :) teraz musze znaleźć kogoś, kto da się powozić tym diabełkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 To i ja się pochwalę :) : Hypermotard 1100 S 2010 (prawie nowy, 3500 km przebiegu) Dodatkowo dostałem siedzenie Performace żelowe profilowane(bardzo się z niego cieszę bo jest niższe i spokojnie nogi panują nad motocyklem :) ) Dołożyłem "normalne" lusterka z kierunkowskazami + handbary. Niebawem dojdzie owiewka Puig, crash pady oraz otwarta pokrywa sprzęgła. W dalszej przyszłości amortyzator skrętu Scottsa. Parę fotek poniżej, niestety pogoda nie rozpieszcza, dzisiaj miałem jechać na święta w Bieszczady, jednak po przestudiowaniu prognozy odpuściłem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Kwiecień 5, 2012 nooo...gratulacje. Kolejny Hypek w TEAM-ie. Fajowo czarny wygląda no i Termity to podstawa. Mój ma Już 16.000km nalatane i powie Tobie jedno..."Będziesz Pan Zadowolony" Tym czasem pozdrawiam i do zobaczyska na Meetingu. Jak coś to wal jak w dym, mam pewną wiedzę więc mogę pomóc lub doradzić. Ciao. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 6, 2012 Fajny hypek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 7, 2012 gratuluję, bardzo zacny sprzęcik :) też mi chodzi po głowie, ale muszę poczekać jak ciut stanieją :D myślę, że za 2 sezony zamienię s4 właśnie na hypera ;) ...tylko muszę jakąś próbną jazdę wykonać, aby się upewnić... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Normalnie Czarna Łowca:):) albo raczej Czarny Łowca:) pikny!gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Czarny Łowiec dostanie niebawem trochę subtelnych czerwonych dodatków :D A tak w temacie: Majki79 widzę, że masz decata, powiedz czy nie jest za głośno i czy sadzi marchewami? Moto stało od lata nieodpalane, przebieg 3500 km, zastanawiam się czy nie wymienić profilaktycznie olej(przy 1000 był wymieniany)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Żesz kusza te motardy psują mi całe szyki :twisted: :crazy: Graty raz jeszcze, piękny sqrwiel :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Kwiecień 7, 2012 Bagi, te Motardy nigdy nie powinny byś wyposażane w katalizatory, ale taki już jest Świat i obłędne przepisy egologiczne. Natomiast dźwięk według mnie jest optymalny...nie chodzi cicho to prawda ale Mega głośny też nie - Po prostu DUDNI aż Miło. Olej wymień, to pewne. Koszt żaden a silniczkowi na pewno dobrze zrobi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Lipiec 9, 2012 No to odświerzę lekko temat i się pochwalę :D ,hypek zakupiony :D :D .Miał byc 1100 -jest 796.Jak sie troche ogarne to wrzuce fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Graty Fidu!!! Ale na co Ci rozklekotany włoski zuom? :mrgreen: A na poważnie, chciałbym zobaczyć jak hypek lata porządnie upalany na torze. Dawaj foty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Kilka fotek na szybko... Tył już skrócony :P , układ wydechowy zamówiony :D -w końcu będzie gadał :) , no i będzie systematycznie "upiększany" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciechu 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Wspaniały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Lipiec 26, 2012 YESS!!! Kolejny Hypek. Gratuluję gustu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Lipiec 27, 2012 fidu, gratuluję właściwego wyboru ;) :D i niech się sprawuje :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciafirerek 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Witam ! Gratuluje pięknych hipciów ! Planuje być jednym z was tak wiec bardzo proszę o zabrania zdania w temacie :) viewtopic.php?f=104&t=9603 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Październik 9, 2012 Fota z Czwartku który u nas był naprawdę ciepły... Uploaded with ImageShack.us Pozdro dla wszystkich właścicieli Hypków i ogólnie dla całej Familii Ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 9, 2012 Noo, jest pierwsza fota do kalendarza! Zajebista! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 9, 2012 Rozmarzyłem się - KCE MIEĆ! Fota - szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Październik 9, 2012 Mój też się troszkę zmienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Październik 9, 2012 Witaj delta. Jeśli w tym roku kolekcjonujesz fotki do Desmo - Kalendarza to mogę podesłać jeszcze jedno w dużym formacie. Przesyłam foto podglądowe i jeśli się podoba daj cynę i pójdzie... Pozdro. Uploaded with ImageShack.us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 10, 2012 Witaj delta.Jeśli w tym roku kolekcjonujesz fotki do Desmo - Kalendarza to mogę podesłać jeszcze jedno w dużym formacie. Ja nie, ale pewnie się odezwiemy, bo foty są konkretne. Fidu zajebiste kominy, pewnie nieźle naqrviają :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fidu 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Taak kominy dają czadu:) ,ale doszły też inne pierdółki:) Tu krótki filmik z osłonami pasków od plpt: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach