Muti 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Chwalonko :) 1100 + troche dodatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Czerwiec 11, 2014 Przedostatnie zdjęcie - zacne towarzystwo ;-) Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Mega fajny ten 1100 i do tego krajobraz ładny , ja sie cały czas łamie czy składać swojego 821sp co w czesciach lezy i nim latac czy zostawic 1100. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 12, 2014 składać swojego 821sp co w czesciach lezy u, a czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Napisze co nieco po wczorajszym: 900 km pykło z czego 500 w deszczu- Frankfurt zdobyty. Jesli chodzi o komfort podrozy to gdybym nie musial wylewac wody z butow to bylby pan zadowolony. Żadnych zastrzeżeń- w koncu strada zobowiazuje ;-) Wygodne tempo okolo 140 wydaje mi sie byc zadowalajace przy takim motocyklu. Pozdrawiam zza zachodniej granicy Desmomaniacy;D Edytowano Lipiec 10, 2014 przez Henshell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Lipiec 16, 2014 Ja na swoim hype tez przez dzien przekulałem taki dystans i było całkiem ok, musimy kiedys zrobic test porownawczy nowego i starego modelu w koncu strada to hypek z kuframi i szyba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Lipiec 16, 2014 u, a czemu? bo poprzedni własciciel spotkał na swojej drodze drzewo i nie było gumowe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trombka 0 Napisano Lipiec 26, 2014 Witam, Z racji tego że posiadaczy motardów mało na forum, to odświeżam troche temat "chwalipięty" i wrzucam kilka fotek mojej kochanki... :razz: Pozdrawiam wszystkich Desmo Maniaków. Pionteczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 27, 2014 zdjęcie od tyłu i następne pół profilem są super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 28, 2014 miejsce do spania twojej hipopotamicy wyglada mega schludnie, tez sobie musze kiedys tak posprzatac w garazu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trombka 0 Napisano Lipiec 28, 2014 :D z tą schludnością i miejscem robi się gorzej jak auto chce się też schować przed upałami czy też brzydką pogodą. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Lipiec 29, 2014 Jak dla mnie takie kolorki tego sp1100 tez fajne, mega fajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Lipiec 29, 2014 w ramach braku czasu na cokolwiek ;) na szybko na tasmie klejacej zamontowałem owiewke z nowego modelu 821sp do mojego starego hypka i wpadł pomysł sciagnac forme z mojej starej owiewki i z nowej z 821 obydwie połaczyc w jedna ciekawa cąłosc i zobaczymy co wyjdzie, narazie pierwsza forma ze starego 1100 siagnieta czas na kombinacje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 30, 2014 Trombka zajebiste evo! pozazdrościć :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trombka 0 Napisano Lipiec 30, 2014 Dzięki chłopaki TEDDY i delta81. TEDDY przednia owiewka z nowego motarda to jak dla mnie jedyna (wizualna) pozytywna zmiana ze starego modelu na nowy. Zmiana owiewki na nową bardzo odważny i udany ruch. Gratulacje. Może któregoś dnia i ja mojemu taką zafunduje. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 Napisano Marzec 5, 2015 Również się pochwalę swoim Hypkiem ; ) Generalnie jest to moje pierwsze moto, uważam, że dobry materiał do nauki. Nie miałem z nim żadnych problemów. Teraz jest na sprzedaż, ponieważ kupiłem ścigacza, ale sentyment będzie zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) No w koncu jakas nowość, chociaż szkoda że na sprzedaż :evil: Mamy nadzieje ze zostajesz wierny marce w dalszym ciagu z tym "scigaczem" coo? PS: wypadalo by sie przywitac :oops: Edytowano Marzec 6, 2015 przez Henshell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 6, 2015 A co to tablica ogłoszeń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 Napisano Marzec 6, 2015 Witam Panowie, Miło, że śledzicie wątek, wybaczcie mi brak kultury, już się przywitałem, zapomniałem, że na forum są takie wątki. Wyrażam skruchę ; ) Na tablicę ogłoszeń wrzuciłem, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś zainteresowany bo o moto dbałem jak najlepiej potrafiłem. Jeśli chodzi o wierność marki to lepiej się nie będę wypowiadał, powiem tylko tyle, że niedługo na pewno wrócę do Ducati, natomiast narazie budżet blokuje moją miłość do Panigale ; P Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Marzec 22, 2015 A może by tak silnik ze starego 1100 do nowego 821 wstawic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dar3k 0 Napisano Kwiecień 7, 2015 Również podniosę wątek ;) Setup na 2015. Zrobiony serwis w ducati bielsko na 12tys, tylny błotnik Ducati z carbonu, deflektor/owiewka czarny mat. Jeździmy dalej /ciach/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesko 0 Napisano Kwiecień 21, 2015 możesz wrzucić bardziej szczegułowe zdjęcia tej owiewki? Przymierzam się do zakupu takiego gadżetu i szukam czegoś odpowiedniego. Myślałem nad Puigiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dar3k 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 Cześć. Trochę więcej zdjęć jest pod tym linkiem: http://www.pjsparts.com/catalog/product_info.php?products_id=1343 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 Napisano Maj 7, 2015 Panowie nie znacie kogoś kto szuka hypermotarda? Sprzedaję go i sprzedaję i zainteresowanie jest naprawdę małe. Wiem, że to egzotyczne moto, ale nie wiedziałem, że aż tak będzie ciężko ze sprzedażą. Może zna ktoś osobę, która szuka taki sprzęt, godny polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BicepsVTRsp1 0 Napisano Maj 7, 2015 Ja chcę hipka :razz: 1098 nie dla mnie - jak masz 1100 z termi to najwyżej się zamienimy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach