yarek72 0 Napisano Marzec 29, 2016 remki , graty maszyny + przyjemnie się czyta Twojego bloga :thumbup: , jeżeli mógł byś podzielić się gdzieś wzorem swojej nietuzinkowej umowy kupna o której wspomnieć, było by świetnie hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Kwiecień 4, 2016 Tadam ! przedstawiam wam swojego Gawrona 1100 S ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 4, 2016 no gratki Leegat,kawałek miałeś, jak widać po usmiechniętej minie :mrgreen: było warto. a więc niech służy wiernie i przynosi niezmierzone pokłady radości podczas jazdy i nie tylko :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Kwiecień 4, 2016 Daleko fakt, nie było do czego się przyczepić ;D 200km pierwszego dnia po zakupie no i świadomość ze było warto... ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Kwiecień 5, 2016 Gratulacje, mam nadzieję, że pogoda pozwoli i w weekend chociaż rundkę zrobimy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 5, 2016 tylko termignoni brakuje.. pięknie brmi ale i ori jest fajny.. z tego co widziałęm, to 1100 ostatni dobry hypek.. te nowsze już jakies ... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alo 0 Napisano Kwiecień 5, 2016 te nowsze już jakies ... ;/ oj tam oj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Kwiecień 5, 2016 Przeszukujac inne forum nie moge wam tego nie pokazac ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 6, 2016 pięknie zapakowany i jak się ładnie wpasował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterYoda 6 Napisano Kwiecień 6, 2016 O rzesz w dziuple kopany!!! :geek: :geek: :geek: jak dla mnie miszcz załadunku, ale przynajmniej bezpiecznie i sie nie porysuje ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 6, 2016 Musi go kochać :) ... zabrał go pewnie z zimnego garażu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziansp 0 Napisano Lipiec 16, 2016 A oto mój Hypek zakupiony od forumowicza także większości pewnie znany Od zakupu wymienione mocowanie tablicy wraz z kierunkami oraz wstawiony wydech Termignoni Dalsze modyfikacje w planach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
remki 0 Napisano Wrzesień 14, 2016 Dziś mój maluch dostał nowe zabawki... Osłona sprzęgła CNC Racing Klamki MRV Italian Series A tak wygląda my man's cave :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Wrzesień 18, 2016 Gdzie kierunek zgubiles? Sam zastanawialem sie nad tymi klamkami... Robia robote? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
remki 0 Napisano Wrzesień 18, 2016 Gdzie kierunek zgubiles? Sam zastanawialem sie nad tymi klamkami... Robia robote? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zdjąłem do montażu i założyć przed fotą zapomniałem :D Jakość git, fajnie chodzą, duża możliwość regulacji i cena... 400zł - czyli rizoma bez napisu rizoma 3 razy taniej za komplet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Marzec 25, 2017 Przez zimę doszły przeloty edhaust, czerwony ogonek i handbary :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RAFILublin 0 Napisano Maj 16, 2017 Hej wszystkim Nie jestem nowy na forum bo jakis czas temu miałem 996s Teraz przyszedł czas na Hipka Wiec sie witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dar3k 0 Napisano Czerwiec 5, 2017 Trochę się zmieniło od ostatniego czasu: wydech Termignoni kanapa Ducati Performance OEM lusterka Ducati Performance OEM handguard Ducati Performance OEM (co ciekawe robi je Acerbis dla Ducati) kierownica podniesiona na mocowaniu Risoma AZ403B system mocowania bagażu kriega przód/tył pozdrowienia :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach