lkrencik 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 8-) <---milczenie theodora Czyli Theoś miał coś kąśliwego do powiedzenia, ale tym razem się powstrzymał :lol: :lol: :lol: Brawo Theo - nie bolało, prawda ? :lol: :lol: :lol: boleć nie bolało, ale teraz łopatami sypie pioch do silników :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 14, 2011 boleć nie bolało, ale teraz łopatami sypie pioch do silników :D Eee - ja myślę, że Duce ŻADNEJ On krzywdy nie zrobi :roll: (włącznie z moją - bo na meetingu będzie okazja ;) :lol: ) Ale, mam nadzieję, wychylimy co nieco i się dogadamy w innych tematach niż "poczucie estetyki" i "druciarstwo" :lol: Theo - co ty na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 14, 2011 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 halo halo !! co to za krypto poezja pojawiła sie w "moim" dziale ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 halo halo !! co to za krypto poezja pojawiła sie w "moim" dziale ?? ;) "OŻYWIAJĄ" go.. ;) Czyż nie tego chciałeś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 halo halo !! co to za krypto poezja pojawiła sie w "moim" dziale ?? ;) "OŻYWIAJĄ" go.. ;) Czyż nie tego chciałeś? :D O !! To to !! Wątek zawsze na "pole position" :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 "OŻYWIAJĄ" go jak Wiktor Frankenstein :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 ...a to przepraszam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( słyszalem wczoraj to Twoje cudo na 92 z Poznania. jest piękny. no i ten wydech. myślałem że taka mała puszka nie da rady. a tu dźwięk potężny i mocny - idealny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Czerwiec 10, 2011 Śliczny motocykl!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Gratki sprzęta :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Wrzesień 21, 2011 nie bylo mnie na forum jakies 8tys km i nadal w "moim" dziale sztuczny ruch... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Zdaje się, że na ducati.ms jakiś Polak w Chicago ma takiego streeta: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Operacja na otwartym sercu.. Miód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Boski sprzęcior :!: :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 1, 2011 jest boski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Październik 10, 2011 fajny kolorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 9, 2011 Najbardziej mi się podobał pewien street widziany w padoku Slovakiaring. Miał założony tył monoposto zintegrowany z bokami. Coś jak w torowych "plastikach" od SBK. Szkoda że fotki nie zrobiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 10, 2011 Makaron SS fajtera kupiłeś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Listopad 10, 2011 He he, przepraszam, że bez żadnego komentarza wstawiłem :oops: Niestety nie, wstawiłem sztukę, która mi się podoba a nie looknąłem na dział.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Styczeń 8, 2012 hihihihi to juz dwa lata jak sie sam w dziale obijam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Mój aktualnie wygląda jak na zdjęciu, ku mojej wielkiej złości przygotowanie Streeta do wyścigów okazuje się bardziej skomplikowane niż by się wydawało a to za sprawą dostępu części. Jest co prawda Francuska firma która może przygotować motocykl zgodnie ze specyfikacją ale liczy sobie za to BARDZO SŁONO więc jestem zdany na siebie i czekanie na części takie jak choćby laminaty które będą dostępne od marca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Styczeń 9, 2012 Mój aktualnie wygląda jak na zdjęciu, ku mojej wielkiej złości przygotowanie Streeta do wyścigów okazuje się bardziej skomplikowane niż by się wydawało a to za sprawą dostępu części.Jest co prawda Francuska firma która może przygotować motocykl zgodnie ze specyfikacją ale liczy sobie za to BARDZO SŁONO więc jestem zdany na siebie i czekanie na części takie jak choćby laminaty które będą dostępne od marca. co z nim chcesz zrobic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Mój aktualnie wygląda jak na zdjęciu, ku mojej wielkiej złości przygotowanie Streeta do wyścigów okazuje się bardziej skomplikowane niż by się wydawało a to za sprawą dostępu części.Jest co prawda Francuska firma która może przygotować motocykl zgodnie ze specyfikacją ale liczy sobie za to BARDZO SŁONO więc jestem zdany na siebie i czekanie na części takie jak choćby laminaty które będą dostępne od marca. co z nim chcesz zrobic?? Tak jak napisałem bedzie przebudowany do jazdy na torze wyscigowym nie wiem co interesuje cię konkretnie więc opiszę ogólny zarys a jak będzie cię interesować coś konkretnego to pytaj. Zmiany: - Kompletny amortyzator tył + Cartridge Kit na przód - wszystko pod moją wagę JUŻ KUPIONE - Półki także idą do wymiany - Kierownica ZAMÓWIONA - Klamki ZAMÓWIONE - Koła JUŻ KUPIONE - Tarcze hamólcowe + klocki JUŻ KUPIONE - Wydech powinien być skończony do końca stycznia ZAMÓWIONE - ECU NEMESIS bez TCS + Quickshifter control ZAMÓWIONE - Silnik bez zmian Zgodnie z aktualnym regulaminem - Sprzęgło DUCATI Racing Performance + Quickshifter ZAMÓWIONE - AIR BOX EVR C Dostępny od marca - Racingowe SETY - Racing body kit dostępny od marca No i oczywiście przełożenia i inne części zabezpieczające przy szlifie. Krótko to tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach