bialy114 1 Napisano Luty 16, 2012 Gratulacje i ode mnie :D Coś czuję, że carbony i inne smakołyki już masz zamówione - tylko Go ubierać w ładne ciuszki... ;) Qrde... fajny jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 16, 2012 oj,oj blisko jesteś :lol: coś mam, coś jedzie, coś leci i jeszcze trochę zamówię... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 16, 2012 Graty, oby sie tylko nie psuł :lol: ;) Czekamy na listę modyfikacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 16, 2012 oj,oj blisko jesteś :lol: coś mam, coś jedzie, coś leci i jeszcze trochę zamówię... ;) To może i do mojego coś zamówisz - tak z rozpędu ? :lol: :lol: :lol: Mam nadzieję, że będzie okazja poślinić się nad Twoim STF, jak już będzie odpowiednio doposażony. ;) :D Gratulacje raz jeszcze. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 16, 2012 Ja bym się mógł poślinić nawet nad fabrycznym :twisted: Waldi, gratuluję maszyny :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Luty 16, 2012 Fantastyczny, szczere gratulacje :) Z super sprzęta na jeszcze lepszy, masz dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
01franki 0 Napisano Luty 16, 2012 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( słyszalem wczoraj to Twoje cudo na 92 z Poznania. jest piękny. no i ten wydech. myślałem że taka mała puszka nie da rady. a tu dźwięk potężny i mocny - idealny. Ciekawe gdzie teraz bedzie mozna go posluchac ;) Jakis nowy pomysl na exhaust ? http://www.ebay.co.uk/itm/Ducati-Street ... 2c62fbdce4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Luty 16, 2012 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( słyszalem wczoraj to Twoje cudo na 92 z Poznania. jest piękny. no i ten wydech. myślałem że taka mała puszka nie da rady. a tu dźwięk potężny i mocny - idealny. Ciekawe gdzie teraz bedzie mozna go posluchac ;) Jakis nowy pomysl na exhaust ? http://www.ebay.co.uk/itm/Ducati-Street ... 2c62fbdce4 nie , powracamy do seryjnego moto i sprzedajemy :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Luty 16, 2012 no wlasnie, jakos duzo streetuf sie zrobilo... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Luty 17, 2012 waldi! wymien wreszcie opis, w koncu juz nie monster :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żandarm 0 Napisano Luty 29, 2012 Witamy w gronie stf - rowców :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 1, 2012 małe co nieco dziś założyłem do SF i nawet pogoda przez moment pozwoliła , na małą przejażdżkę wokół komina....wydech robi dobrą robotę ;) Jeszcze parę carbonów leży w kartonie i czeka na wolną chwilkę, kierunki , manetki, klamki ,lusterka już mam i mam nadzieję że za chwilkę dojedzie uchwyt tablicy i sety z RIZOMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 1, 2012 Waldi , jesteś nieprawdopodobny!! Gratsy ! Dobra robótka , jak się ociepli to poproszę o mały filmik prezentacyjny. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 2, 2012 Noo, fighter nabiera mocy :twisted: będzie dobry wariat, tak trzymaj :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 2, 2012 Super wygląda gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 2, 2012 Wiedziałem.... Nie dość, że CZERRRRRRRWONY, to jeszcze robiony "na tłusto" :twisted: Gratulacje Waldi !! :thumbup: P.S. Nie chciałbyś mnie czasem adoptować ?? :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 2, 2012 no co ty, wiesz ile muszę kombinować przed żonką ,żeby mnie z domu nie wyrzuciła :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiber 0 Napisano Marzec 17, 2012 Kto to dzisiaj wietrzyl swojego streeta w Ustroniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 21, 2012 Waldi moze jakas wspolna SF-rundka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 21, 2012 nie ma sprawy, możemy polatać , masz jeszcze SF, czy już kupiłeś Diavela ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 25, 2012 Może i ja się przyłącze od poniedziałku przywracam STF-a do pierwotnego stanu i przed sprzedażą chcę trochę polatać na kole w czwartek jak pogoda pozwoli jadę do Poznania na Targi STF-em. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 25, 2012 Może i ja się przyłącze od poniedziałku przywracam STF-a do pierwotnego stanu i przed sprzedażą chcę trochę polatać na kole w czwartek jak pogoda pozwoli jadę do Poznania na Targi STF-em. Po pierwsze, jak to "przed sprzedażą" :?: Po drugie, jakie targi odbywają się w najbliższy czw :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 25, 2012 jakie targi odbywają się w najbliższy czw :?: Hehehe - też sprawdzałem :lol: http://www.zumi.pl/1803922,Miedzynarodowe_Targi_Poznanskie_sp._z_o.o.,Poznan,firma.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 25, 2012 Może i ja się przyłącze od poniedziałku przywracam STF-a do pierwotnego stanu i przed sprzedażą chcę trochę polatać na kole w czwartek jak pogoda pozwoli jadę do Poznania na Targi STF-em. Po pierwsze, jak to "przed sprzedażą" :?: Po drugie, jakie targi odbywają się w najbliższy czw :?: Ponieważ przygotowanie a w zasadzie zdobycie części do STF-a nie jest takie proste, postanowiłem sprzedać motocykl i wynająć gotową sztukę przygotowana do wyścigów. Motocykl co prawda po sezonie nie jest mój ale też w trakcie sezonu nie interesuje mnie nic poza jazdą. W przyszłym tygodniu jest DREMA i zostałem zaproszony przez jednego z klientów mojej firmy więc nie wypada mi odmówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 26, 2012 A mowia ze kobieta zmienna jest :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach