MINI-MAN 1 Napisano Luty 19, 2010 Mam do sprzedania kilka czapek, hafty na obu bokach tak jak na fotce , dla desmomaniaków w cenie 39 pln + wysyłka (normalnie 49pln + wysyłka) marcin 501160203 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 19, 2010 Twoja robota? Bo nie pamiętam co by były takie oryginały w kolekcji Ducati? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 19, 2010 Si... zrobiłem dla siebie, to i zrobiłem kilka sztuk więcej jak by ktoś z kolegów chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoLlI 0 Napisano Luty 22, 2010 A tylko w takim kolorze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 22, 2010 zrobiłem tylko kilka sztuk. kolor zrobiłem taki jaki chciałem mieć dla siebie... wyboru niestety nie mam ale ten beżowy jest fajny na żywca wyglada stanowczo lepiej niz na fotce a hafty są do sko na łe poleca bo naprawdę fajna czapka i więcej nie będzie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoLlI 0 Napisano Luty 22, 2010 Jak zrobisz czarne to możesz mi bez pytania wysyłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 22, 2010 OK nie namawiam, Rozumiem, że każdy ma swoje typy... Mi podoba się beżowa, czarnych nie robię bo nie lubię cimnych kolorów Na razie się nie zapowiada żebym coś robił z dzianinki, może na przyszłą zimę No chyba, że czapki klubowe jak by było takie zapotrzebowanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaus 1 Napisano Luty 23, 2010 ja poproszę - fajan i wyjątkowa bo nie z katalogu - mało kto coś takiego będzie mieć pozdrawiam klaus jakby ktoś robił jeszcze coś tworzył dajcie znaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 23, 2010 OKnie namawiam, Rozumiem, że każdy ma swoje typy... Mi podoba się beżowa, czarnych nie robię bo nie lubię cimnych kolorów Na razie się nie zapowiada żebym coś robił z dzianinki, może na przyszłą zimę No chyba, że czapki klubowe jak by było takie zapotrzebowanie ;) Wiela panie za ta druga od gory ? jestem chetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 23, 2010 to jest jedna i ta sama ;) hafty są po obu bokach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 24, 2010 cześć, jesli są jeszcze te czapki, to poproszę jedną. Napisz na priv jak przekazać pieniądze. pozdro, Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 24, 2010 jest jescze kilka szt... numer konta wysyłam na pw. nie zapomnijcie o dosłaniu adresu na który mam wysyłać czapki... koszt wysyłki pocztą 6 pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 24, 2010 Mini ja też jedną poproszę. W jakich godzinach w piasecznie mozna Cię złapac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 24, 2010 jestem prawie cały czas zadzwoń przed przyjazdem 501160203 marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 24, 2010 Mini- mam opracowania naszych aplikacji klubowych na maszyny hafciarsie, ktore sa uzywane w firmie: http://www.sobolewski-haft.pl/ (nie wiem na jakich Ty haftowales) . Moze faktycznie szybko wyprodukuje sie klubowe czapki? Masz dojscie do towaru? Pisz jak 'co'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 4, 2010 OSTATNIE DWIE CZAPKI palec pod budkę bo za minutkę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 4, 2010 BIERE :!: :!: :!: Franz do mnie przyjedzie i się będzie lansował a ja co? :crazy: Mój brat- cipaniek odbierze osobiście w Piasecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 4, 2010 OK jedna zaklepana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 5, 2010 Czapka przekazana Bratu.... Świat jest mały Okazuje się, że mieszkaliśmy na jednym osiedlu, pamiętam jak przychodziłem oglądać wasze motocykle za warzywniakiem pod UFO na Skierniewickiej... ;) Ale na avatarze cię nie poznałem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipaniek 0 Napisano Marzec 5, 2010 Mnie czy Franka ;) Dzieki brat za avatarka :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 5, 2010 Czapka przekazana Bratu....Świat jest mały Okazuje się, że mieszkaliśmy na jednym osiedlu, pamiętam jak przychodziłem oglądać wasze motocykle za warzywniakiem pod UFO na Skierniewickiej... ;) Ale na avatarze cię nie poznałem :lol: ...ale, klimat sie zrobił, to lubie...." za warzywniakiem..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 5, 2010 No popacz a moja żonka z Chorzowa :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 5, 2010 ....wow....to jako ty szwarno dziołcha, mosz. Jeruna, naprawdy malutki..... ales chopie dobrze trefił :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipaniek 0 Napisano Marzec 5, 2010 No popacz a moja żonka z Chorzowa :lol: A babiczka z Chrzanowa :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 5, 2010 pamiętam jak przychodziłem oglądać wasze motocykle za warzywniakiem pod UFO na Skierniewickiej... ;) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: To były czasy :mrgreen: ... składanie motocykli metodą chałupniczą- na środku pokoju stołek, na nim silnik K-750, pod ścianą kosz a wokół części. I ten zapach smarów, jak wchodziłem do pokoju.... :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach