delta81 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 http://pionowy.wrzuta.pl/film/5cYcHbhr9yy/ducati_999_s Franek jeszcze jakbyś zrobił początek tak jak tutaj to byłoby zaj****e. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Mija pół roku burzliwego związku... Jak na mnie to bardzo dłuuuuuuuugo, a nie zanosi się na rozstanie... Pomyślałem więc o...nie nie o Żonie :D , o biżuterii, jaką prawdziwa Dama nosi zawsze z przyjemnością. Na początek klamki i manetki, klamki prawie już miałem, okazały się niepasujące do Brembo :twisted: . Pozostaje chyba zamówić coś z ofert Rizoma, PazzoRacing czy innych nieazjatyckich firm... Do tego może sety podnóżków i przeźroczysta osłona paska rozrządu.. To od frontu, a od d...y strony: co gra mniej więcej tak: :D :D :D Ideałem byłoby kupić te zabawki w cenie promocyjnej ;) . Wiadomo, że to nie są tanie błyskotki, trudno- Swarovski też tani nie jest, a jednak faceci kupują kochankom. Niech i moja wie, że ją nadal uwielbiam :D P.S. Z obawy przed gwałtownym wzrostem abonamentów- nie pokazywać tego moim byłym :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 2, 2010 i przeźroczysta osłona paska rozrządu.. I co? wychetanie dziury w owiewce żeby było to widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Nie trzeba : Przy okazji- jak mogłem zapomnieć o złotych felach :crazy: : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 2, 2010 No i gdzie będziesz się lansował taką laską? :roll: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Wydech z trzema tutkami zacny, co prawda ciut pod trijumfa mi podchodzi, ale na prawdę oryginalny :o ps. konkurujesz z Yubym :?: :roll: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 2, 2010 ps. konkurujesz z Yubym :?: :roll: :lol: a kto to? Mnie się potrójna końcówka raczej średnio podoba, ale dwa klasyczne owalne tłumiki pod dupką w 999 czy 749 to bajeczka jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Yubym Jeszcze jego tu brakuje. I to w MOIM wątku :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 2, 2010 ps. konkurujesz z Yubym :?: :roll: :lol: a kto to? Twój kumpel ze szkolnej ławy :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 2, 2010 Boa, chyba różnimy się poczuciem humoru... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Boa, chyba różnimy się poczuciem humoru... Dobry z Ciebie psycholog, skoro potrafisz to ocenić po kilku postach 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ps. konkurujesz z Yubym :?: :roll: :lol: No nieeee :o Boże chroń ekipę desmomaniax od tego osobnika :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Franek zamiast trójdrożnego załóż jakiś układ, który będzie przede wszystkim lekki. Ten potrójny wygląda mi na typowy produkt dla "czarneckiego" - czyli afroamerykanina o złotej klawiaturze i budziku na szyi. Zaraz zaraz właśnie pasowałby mi do... :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach