MINI-MAN 1 Napisano Marzec 31, 2010 -czy ktoś kojarzy to moto ??? -a może jest na forum właściciel ??? :shock: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1808167 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 31, 2010 Który SS? Z alledrogo, z ulicy jak rundkowałeś, z mojego garażu? Wiem, że Duk przeszkadza racjonalnie myśleć, ale to nie film "Cela" a ja nie Jennifer Lopez i nie wejdę do Twojego mózgu :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Marzec 31, 2010 Litości nie wchodź, nie wchodź :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 1, 2010 Czy ktoś zna ten motocykl ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 To raczej nikt nam znany. A co za koleś nakleił sobie 46 na Ducacie ;-) Jak kupował to mu wkręcili, że to racingowa yamaha? Pewnie dlatego sprzedaje ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 :lol: no ta cyfra to tam pasuje jak ku.wie deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 A co za koleś nakleił sobie 46 na Ducacie ;-)Jak kupował to mu wkręcili, że to racingowa yamaha? Pewnie dlatego sprzedaje ;-) No wiesz... Rossi ponoć kiedyś powiedział, że swoją karierę motocyklową chciał by zakończyć właśnie w team'e Ducati... Może coś w tym jest :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 1, 2010 może to jego ??? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Kto wie... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 He he he......sporo zagorzałych Ducatistów musiałoby wiele odszczekac jakby Rosii ubrał sie na czerwono i zaczął wygrywac :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 To Rossi jest homo-niewiadomo? Nie wiedzialem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach