MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 14, 2010 Jak by ktoś szukał taniego motocykla który jeździ i całkiem fajnie wygląda Widziałem go na żywca, trzeba w nim podłubać i doprowadzić go do porządku ale jest na chodzie i do wzięcia za 4tyś. co jest dosyć atrakcyjną kwotą i z pewnością adekwatną do motocykla dogadałem się z 6000 na 4000 ale sam dla siebie go nie wezmę, choć korci mnie żeby zbudować nowy projekt "cofiaka" ale to chyba jeszcze nie czas mam do skończenia inne projekty.... tu jest sprzęt, jak ktoś sie zdecyduje niech zadzwoni do mnie to powiem mu co i jak gość ma busa i za 300 mozliwy jest transport ;) http://www.allegro.pl/item983759228_duc ... kazja.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Eee to fajniejszy tani klasyk wystawiła Gładka na sprzedaż. Ciekawe czy już poszedł. :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 14, 2010 Nie mówię, że fajniejszy ( to kwestia gustu ). Mówię, że jest ,że nie drogo i ,że ja go nie biorę .... Więc jak by ktoś był chętny to proszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 MINI-MAN z tego co pamiętam byłeś niezbyt zadowolony jego pracą. Ponoć coś strasznie w nim napierdla*o. To co jest w końcu z tym sprzęciorem :?: Rafi, dobrze kojarzę, że Gładka jest z Poznania i jeździ/ła 600SS :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Dobrze kojarzysz kolego. Takie ładne dziewczątko kolegi Jasia :-) Sprzedawała SS'a bo się z brzuchem przestała na niego mieścić. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 14, 2010 MINI-MAN z tego co pamiętam byłeś niezbyt zadowolony jego pracą. Ponoć coś strasznie w nim napierdla*o. To co jest w końcu z tym sprzęciorem :?: Rafi, dobrze kojarzę, że Gładka jest z Poznania i jeździ/ła 600SS :?: Za 6000 to żadna okazja bo n ramie jest ślad, że uderzyła go laga (takie mikro wgniecenie, ledwo zauwarzalne ale jak się przyjżysz to wytropisz sądzę, żę nie wpłynęło to na geometrię ramy )silnik pracuje jak by nikt do niego nigdy nie zagladał i pewnie tak było , niby jeździ normalnie ale ja nim nie jechałem i nie potrafię tego ocenić. za 4000 to nawet jak ktoś miał by wrzucić 900ss to wyjdzie go taniej... sam go nie łykam bo pracuję nad innym projektem gdyby nie to, to pewnie bym go łyknął i zbudował replikę NCRa... ;) Ale, że nie jestem typem "psa ogrodnika" to podałem info na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 14, 2010 Za 4 kafle to raczej warto go łykać, jak bym miał trochę odmrożonej kasy to bym go łykał, nawet na części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 14, 2010 też tak myslę tym bardziej, że są jeszcze kwity ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach