Franz 0 Napisano Maj 5, 2010 Wreszcie jest, mówie Wam piekielnie sie mi widzi. Wybaczcie, ale mam najpiekniejszą Ducę na świecie.......sory , ale mnie zatyka. Tak tak zdjęcia......jesu jaka Ona piękna jest Bestia Ma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Maj 5, 2010 jakaż to ? porozmawiajmy o niej... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Maj 5, 2010 Uprasza się o niezwłoczną prezentację owej pięknosci!! Gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 5, 2010 Prosiak- nic nie pokazuje :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 5, 2010 Pompuje ciśnienie. Ale potem jak zrobi BUUM!! CZEKAMY NA ZJAWISKO!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 5, 2010 No "pokaż swojego superbika " - a ja i tak mam NAJŁADNIEJSZY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 5, 2010 Oj to tylko taki kolejny temat Franza do pospamownia :lol: no i udało mu się :D dobra frekwencja :thumbup: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Maj 5, 2010 Czyli możemy wszyscy jednogłośnie zakrzyknąć staropolskim :lol: 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 5, 2010 Ciemniejsza niż czerń jest tylko moja Chąda Szadoł :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 5, 2010 Wreszcie jest, mówie Wam piekielnie sie mi widzi. Wybaczcie, ale mam najpiekniejszą Ducę na świecie.......sory , ale mnie zatyka. Tak tak zdjęcia......jesu jaka Ona piękna jest Bestia Ma! Rany pierwszy raz od 13 czerwca 2009 jechałem q.....wa Ona oszalała z piekności, nie mogę, ale Bestia sie prowadzi. mam wrażenie....nie, nie moge mówić, szał "pałer" świata. dzis przegląd i ubezpeczenie załatwiłem tak,że moge oficjalnie jeżdzic, ....nie moge , ale szał. Ludzie kochani życze Wam tego co ja teraz przeżywam powielokroć i jeszcze orgazm na deser, albo nie szkoda psuc doznania......zdjęcia, dajcie mi chwile .......ale power. Dobranoc P>S Darku Theo dziekuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 5, 2010 Ale się zrosiłeś z podniecenia :lol: Tak trzymać Franz :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 5, 2010 Ale nadal nie wiadomo o czym mowisz Franz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Maj 5, 2010 Jak to o czym? Kupił sobie chłopak nową parę butów i już go nie cisną. Z ekscytacji wynika, że chyba "Nike". :lol: Tyle, że to "second hand". ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 5, 2010 Ale nadal nie wiadomo o czym mowisz Franz. aaaaaaaaaaa? No tak racja? :twisted: :twisted: :twisted: 1198S :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 5, 2010 Staram sie dac sygnal aby 'o czyms rozmawiac' bo cale tematy ostatnio wyjezdzaja jak widze jesli nic nie wnosza. Bedzie znow temat do gadania: cenzura itp... Edit- Franz- wstrzeliles sie w moja pisanine, ok. Ale dawaj foty moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Maj 5, 2010 Ale nadal nie wiadomo o czym mowisz Franz. aaaaaaaaaaa? No tak racja? :twisted: :twisted: :twisted: 1198S :twisted: :twisted: :twisted: no to grubo kolego ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Maj 5, 2010 Franzu bracie nie wstydź się pokaż nam :D ......PROSZĘ!!!!!! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 5, 2010 Jednak przetrzyma towarzystwo do jutra. Co za Gość! :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Maj 6, 2010 Dajcie chłopakowi spokój- nie może dobrej foty zrobić, bo mu łapy chodzą :mrgreen: Jak już weźmiesz relanium, zapalisz elektrycznego to weź statyw albo poproś Alice, bo czekamy wszyscy. Gratulacje, a sam odetchnąłem bo już się bałem, że na WDW będziesz jechał u mnie na Edhaustach. Z ciekawości- co ci popsuli w UK, że Crank Garage pomagał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Maj 6, 2010 Pokaż <font color='red'>[desmo]</font> :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 6, 2010 Ale nadal nie wiadomo o czym mowisz Franz. aaaaaaaaaaa? No tak racja? 1198S Gratuluję Franc. Ochłoń trochę rozpuść włosy i powiedz coś więcej? Skąd jak gdzie po co i za ile? Jakieś dodatki? jakieś modyfikacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Maj 6, 2010 grubo Franz grubo 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 6, 2010 Skoro czarna, to pewno wersja Dark. Czy jedna tarcza hamulcowa to nie za mało jak na taki motór :?: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 6, 2010 Dajcie chłopakowi spokój- nie może dobrej foty zrobić, bo mu łapy chodzą :mrgreen: Jak już weźmiesz relanium, zapalisz elektrycznego to weź statyw albo poproś Alice, bo czekamy wszyscy. Gratulacje, a sam odetchnąłem bo już się bałem, że na WDW będziesz jechał u mnie na Edhaustach. Z ciekawości- co ci popsuli w UK, że Crank Garage pomagał? Crank dane techniczne podawał bo Panowie ze stacji nie do końca...... Boa jedna tarcza? Pan Diagnosta mówi " podepchnie pan motacykl na rolki sprawdzimy przedni hamulec" chwila konsternacji :o :shock: " dobra tylko tylni" dodał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 6, 2010 JOKE :twisted: ...myślałem, że zajarzysz :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach