Franz 0 Napisano Maj 6, 2010 ok ok dodałem bo mi się nasunęło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msj 0 Napisano Maj 6, 2010 Franz swojego motocykla nie pokaże :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Maj 6, 2010 Franz swojego motocykla nie pokaże :? Jest tak czarny ze go pewno na tle strony nie widać. Grunt ze czerwone są szybsze. Gratuluje nabytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 6, 2010 narazie tyle bo zarobiony jestem po pachy :lol: obiecuję piekne zdjęcia z Tresnej> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Maj 6, 2010 narazie tyle bo zarobiony jestem po pachy :lol: dziękujemy o miłościwy ... :lol: ładnie się zapowiada btw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 6, 2010 Hm.....nie wiem co piekniejsze u Czarnej. Twarz czy tyłek???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 6, 2010 Mniam! Takiej dupki dawno nie widziałem :oops: Szczere gratulacje. Moim zdaniem ładniejszy tyłeczek :twisted: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Maj 6, 2010 Gratulacje Franz! piękna złowieszcza Nero Bella!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Maj 7, 2010 Zlituj sie i pokaz cala BLACK MAGIC WOMEN :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 7, 2010 a wg mnie twarzyczka ladniejsza od dupci jest sliczna - cieszę sie Twoim szczęsciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msj 0 Napisano Maj 7, 2010 La bella :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 7, 2010 Ale paskudna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 7, 2010 dziś, za moment jadę Czarnej pokazać zakręt na którym z Draniem ( jej poprzednikiem) spotkalismy GolfaII. Pokłonimy sie z pokorą. później z wolna bedę jej przedstawiał zakręty Tresnej..... ale mam stres jak przed ........kiedy ja sie stresowałem bardziej.......eeee........a jak wsiadałem na Drania! a i przypomniało mi się , jak Lene witałem na tym świecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Maj 7, 2010 dziś, za moment jadę Czarnej pokazać zakręt na którym z Draniem ( jej poprzednikiem) spotkalismy GolfaII. Pokłonimy sie z pokorą. później z wolna bedę jej przedstawiał zakręty Tresnej..... ale mam stres jak przed ........kiedy ja sie stresowałem bardziej.......eeee........a jak wsiadałem na Drania! a i przypomniało mi się , jak Lene witałem na tym świecie! z prasy fachowej : "PERSEN Forte wykazuje działanie uspokajające pozwalające jednocześnie na kontynuację codziennych zajęć" ... więc pędź , szerokości i przyczepności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Maj 7, 2010 Nie no, ta Duka to jakaś porażka, czarna zamiast czerwona, na Debilach zamiast Termisach...dramat !!! To tak z zazdrości ;) jeszcze raz gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 10, 2010 Ha, Tresna i okolice zaliczone! Powiem Wam Drodzy, że przyjemności co nie miara. Choc gdy sie wybierałem pojeżdzić zawsze......lało...srednio , mocno, burza! Taki Nasz los. Zliczyłem drogę Tresna - Żywiec - Milówka - Zwardoń w ramach rekonesansu przed WDW dla Gr I i rzekne Wam. Jechałem i nie wierzyłem czy to , aby napewno Polska jeszcze??? Piękne drogi, wiadukty, tunele ( tunel) wszystko szerokie i nowe , normalnie Europa! Nie mogłem tam zbytnio popróbować bo jak wspominałem lało niemiłosiernie więc był pełen spokój! Jedno wiem napewno, że Czarnulą jeżdzi mi sie lepuiej niż Draniem. I czy to tylko moje subiektywne odczucie czy nie jest naprawdę pieknie. Tłumik sie pięknie docieraja, podnóżki wyregulowane, że jak nigdy, jeszcze klamki musze opuścić jakby niżej.... Słońce wyszło wczoraj przed tychami jak juz wracałem :evil: i jechałem juz troche szybciej........wychodzi że biegi 4,5,6 są na poskich drogach zbyteczne. Raz wrzuciłem na siłę 6 i wyskoczył mi napis na wyswietlaczu " Pogieło Cię" Przed domem na skrzyżowaniu Pan w samochodzie w uroczy sposób podczas oglądania mojego Duca przykleił się do szyby niczym glonojad. Cudnie wykorzystując swój nos jako przyzsawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Maj 10, 2010 "........wychodzi że biegi 4,5,6 są na poskich drogach zbyteczne. Raz wrzuciłem na siłę 6 i wyskoczył mi napis na wyswietlaczu " Pogieło Cię" " Ja odniosłem z goła odmienne wrażenie jako ze pierwsze biegi trzeba dozować z chirurgiczną precyzja by nie stracić trakcji w zakręcie lub nie wzbici przedniego koła dumnie w przestworza. Dopiero od 4 biegu można bezkarnie odkręcać manete ale wtedy cyferki na wyświetlaczu tak szybko się zmieniają ze dwóch ostatnich nie sposób odczytać. Jakie to pięęęłłłknee…. Wczoraj zchamowałem Duce i wyszło ze ma 163 kuce oraz 130 niutków. Co ciekawe 100Nm dysponuje już od ok. 4000obr gdzie litrowe najnowsze Japonie przy ponad 10000obr maja po 105-115 max Nm. Wiec jest bardzo dobrze :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2010 troche OT jak dla mnie najpiękniejszym czarnym motocyklem była dotychczas Yamaha Y1 w wersji Raven po zobaczeniu fotrk 1198s w czerni zweryfikowalem swoj pogląd juz nie OT zazdroszczę Wam takich mocy ja jaknym nie odkrecal na dowolnym biegu i tak nie chce rwac koła, a w zakręcie lapie uslizgi na zimnej oponie lub na deszczu (ale to niekontrolowanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Maj 11, 2010 A co Wy tam wiecie o pięknym czarnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 11, 2010 A co Wy tam wiecie o pięknym czarnym? Nie mówie o robocie bo ręczna nie podlega dyskusji! Ale stylistycznie te egzemplarze jako całość są podobne juz do istniejących. ja tam znajdyje trochę BMW, Aprilki, R1....wybaczcie ale tak to widzę. mam nadzieje,że Ducati nie wybierze tej drogi byłoby bardzo płytko...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 11, 2010 ładne są, bez dyskusji, ale popieram: Ale stylistycznie te egzemplarze jako całość są podobne juz do istniejących. ja tam znajdyje trochę BMW, Aprilki, R1....wybaczcie ale tak to widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 11, 2010 Śmiałe stwierdzenie Panowie :lol: Ciężko mi jakoś przyjąć do wiadomości, żeby projektanci Bimoty "zrzynali" pomysły, no... hmm... jakoś tak tego przyjąć na trzeźwo nie umiem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 11, 2010 Śmiałe stwierdzenie Panowie :lol: Ciężko mi jakoś przyjąć do wiadomości, żeby projektanci Bimoty "zrzynali" pomysły, no... hmm... jakoś tak tego przyjąć na trzeźwo nie umiem :lol: No troche to spłyciłeś Boa......, ale tak z praktyki zostając przy superbikach zobacz jak diametralnie inne są w swojej stylistyce czy 10 czy desmosedi.....od innych marek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 11, 2010 Do 916 i tak się nie umywają 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 11, 2010 Do 916 i tak się nie umywają 8-) No no no właśnie! W temacie jak ja kocham moją Czarną! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach