Frencci 5 Napisano Lipiec 10, 2010 Jak w temacie. Kupie kask z wyzszej polki w rozmiarze L, w bdb stanie. Interesuje mnie jedynie oferta osoby, ktora sama jezdzila w takim kasku a nie handlarza. I nie jest to poszukiwanie dla mnie kasku bo ten rozmiar mialem juz bardzo dawno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Lipiec 11, 2010 Tym się zainteresuj http://www.allegro.pl/item1121992500_kask_arai.html naprawdę warto, na pewno się nie rozczarujesz Najwyższa półka jeden z najwyższych modeli limitowane malowanie Mikea Doohana z opisu wynika, że jest nowy !!!??? kupił bym od razu !!!, takie rodzynki nie nie trafiają się co dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 11, 2010 Tak, ladny, thx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 11, 2010 A interesuje AGV GP-PRO ? Używany 3 sezony rozmiar L (na mnie już za duży, dlatego zastanawiam się nad sprzedażą). Malowanie: http://www.agv-sklep.pl/galerie/a/agv-g ... -46_51.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 11, 2010 Przymierzymy, zobaczymy,dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Presidente 46??? Nie za wcześnie? Itrochę jakby kij w mrowisko... :lol: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 13, 2010 Tak, i kupuje kombi Dainese w kolorach Rossiego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 15, 2010 Sprawa rozmiaru wyjasnila- poszukiwany jest jesdnak kask w rozmiarze M. Okazuje sie, ze stary kask byl S, czego bez dokladnych ogledzin nie mozna bylo stwierdzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Jacek, Musieli ma kask Nolan Stoner Edizione Limitata. Właśnie w rozmiarze M. Zapytaj może Ci sprzeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 15, 2010 Dziekuje, dowiem sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach