Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
xxtreme

Tor Ecuyres i Folembray

Polecane posty

o Musieli, no i to się naprawdę liczy - Respecto ;)

Ja na ten przykład wszystkim zazdroszczę fajnych kurtek i kombinezonów, żona ostatnio powiedziała mi jak ją wyprzedzałem na drodze do Gdańska że wyglądam jak łach :lol:

o Musieli, no i to się naprawdę liczy - Respecto ;)

Ja na ten przykład wszystkim zazdroszczę fajnych kurtek i kombinezonów, żona ostatnio powiedziała mi jak ją wyprzedzałem na drodze do Gdańska że wyglądam jak łach :lol:

Nie szata zdobi człowieka :) każdy śmiga w tym czym uważa, ja też nie mam kombi za $$$$$ ale bezpieczną kurtke i spodnie :) o kombi się pomyśli jak bede na tor śmigał.

xxtreme dawaj śmiało. W sumie jest to jeden z ciekawszych temetów o miejscach, w których nigdy nie byłem i pewnie nie będę, a przecież cholernie mnie interesują motocykle, tory i jazda po nich.

Wogóle mi nie przeszkadza, że komuś się poszczęściło i ma okazję korzystać z uroków życia pełną gębą, do tego jeszcze chce się podzielić wrażeniami.

prosze bardzo, to moj ostatni post.

Remi

Nawet o tym nie myśl!!! :evil: :evil: :evil:

Dobra, Panowie i Panie. Przestańcie już spamować i nabijać sobie posty ;) Darka poniosło, przeprosił, wątek jest ciekawy i wszyscy chcą go czytać. Prosimy Moderatora o wyczyszczenie tematu ze zbędnych komentarzy i czekamy na kolejne relacje xxtreme.

Xxtreme nie obrażaj się na wszystkich. Pisz, wielu chętnie czyta twoje opowieści. Sam do nich należę. Cieszę się ,że możesz pojeżdzić na torze :) bo sam chętnie bym polatał, ale poza Misano na razie nic nie zaliczyłem, ale przynajmniej spróbowałem i wiem , że to fajna zabawa...

Kto jeździ ten wie, że prawdziwa zabawa w jazdę na torze do tanich nie należy - wszystko oczywiście zależy od motocykla ... i kierowcy.

Niestety czasami w sezonie ciężko z czasem żeby można było pozwolić Sobie na dalszy wypad.

A czasami potrzebne są spore fundusze :cry:

Może w następnym sezonie ...

Jak to mówią, kto raz spróbował ten ma dość jazdy po ulicach i ryzykowania zdrowia i życia ...

Jak to mówią, kto raz spróbował ten ma dość jazdy po ulicach i ryzykowania zdrowia i życia ...

Hmm, tak sobie myślę o moich "wyczynach" na torze...

Z jednej strony bym chciał polatać i powymiatać, z drugiej- jak czytam o stratach, które jak widzę są nieuniknione to mój zapał stygnie :(

Myślę, coby nie kupić jakiejś japońskiej padliny do poniewierki albo Wdowę przystosować na tor :D

Coś się na pewno wykluje :idea:

:D Ja też czytam!!!!!! Zaliczyłam tylko Misano i to pierwszy raz w życiu. I tak myślę, że nie ostatni :lol: :!: Myślę, też że nie każda kobieta może to powiedzieć! I chwalę się oooooo! I cieszę, że Kolega też! 8-)

Na tor typu: Radom, Lublin - monsterek wystarczy, na Poznań może przydać się mocniejszy motocykl - chyba że ktoś jeździ dla przyjemności nie na czas.

Widziałem na Misano co gość ze wszystkimi robił na Monsterku......jakby był z innego swiata. Wystarczyło tylko mniej hamowac - szybciej jeżdzic, szaleństwo!

Eeee... Przecież nie byłem w Misano ;)

Juz mi przeszlo ;)

Bede pisal jak cos ciekawego sie wydarzy. Dzieki wszystkim wypowiadajacym sie i za poparcie.

Ps. kto jes importerem czesci Ducati w Polsce? Potrzebyje jedna bardzo wazna czesc i to szybko.

Pozdrawiam

Remi

Napisz do Dominika Szymanskiego- moze juz ma bezposredni wglad do magazynu Ducati?

I pisz duzo bo ciekawie sie czyta!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.