jakitaki 1 Napisano Wrzesień 6, 2010 Mój bardzo dobry kumpel (świadek z mojego wesela ;) :D )sprzedaje piękną ST4s. Narobił sie przy niej niemało i zainteresowanych mogę zapewnić że prace te nie miały absolutnie związku z jakimś wypadkiem (100% bezwypadkowy )- po prostu kocha grzebać :D . Ten jajowaty reflektor zastąpiony został dwoma soczewkami , tył zastosowany z 996 , podwyższone sety , racingowa szyba , nowe klocki , kpl. napędowy , obniżone lusterka oraz kierownica . Nowe paski rozrządu , sprzęgło SURFLEX ,filtr K&N , tłumiki przelotowe pod siedzeniem . Regulacja zaworów przeprowadzona na początku sezonu . Opony Metzeler bdb , memjet . Wg licznika prędkość max 270 km/h. Na Bellegro ogłoszenie zostanie zamieszczone - a motocykl wygląda naprawde imponująco :mrgreen: Cena 13500 zł do uzgodnienia- tel Marek 791 468 113 / mój : Marcin 607 277 352 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 6, 2010 :D :o :D :shock: :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 No ładnie, ładnie go zrobił :) Fajna cena. Przystępna, a nie przestępcza :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 6, 2010 Dorzucam fotki choć jakość ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 6, 2010 :o Kurka rurka, to się raczej nadaje do tematu "Mocno modyfikowane sztuki" a nie do giełdy... Bardzo ciekawy efekt z tego mezaliansu powstał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Piękna ..... takie dwa oczka bym sobie sprawił ...... hmmm ....... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 aj jaj jaj o take cóś mi chodzi musiałbym przyśpieszyć drążenie twematu Koleżance Żonie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Cena aktualna..? Obecnie poszukuję nowego sprzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 6, 2010 Ano aktualna , dzwonić , pytać , :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 daj kontakt brother to zakręcę jutro bo dzisiaj to już się nie dogadamy... ledwo żyję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 dobra dobra doczytałem do końca mam tel... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Bardzo ciekawy efekt z tego mezaliansu powstał No. Motocykl sportowo-turystyczny ;) A jak się patrzy od przodu to turystyczno-sportowy :idea: Bardzo zacna, dopracowana sztuka. Możesz się dowiedzieć jak się sprawuje memjet i czy zakładał razem z przelotami i K&N? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 6, 2010 Dopytam i dam znać , a najlepiej za fraki i go zarejestruje bo w serduchu mu juz tylko desmo kołace ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Teraz nic już nie pisz mówiłem że zakręcę jutro :mrgreen: Pozdrowisko urwisko 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Rezerwuję :!: Dopinam szczegóły ;) Ten motocykl jest mój :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Rezerwuję :!: Dopinam szczegóły ;) Ten motocykl jest mój :!: No no no no ..... Powodzenia Życzę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Rezerwuję :!: Dopinam szczegóły ;) Ten motocykl jest mój :!: Jak jeszcze uda Ci się dopiąć kombinezon, to będą podwójne gratulacje :!: Ta sztuka to fajny wynalazek, pasujecie do siebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Normalnie szybka akcja bydgoskiej policji;) Gratulować będę jak już stanie w Twoim garażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 7, 2010 Bardzo ciekawy efekt z tego mezaliansu powstał No. Motocykl sportowo-turystyczny ;) A jak się patrzy od przodu to turystyczno-sportowy :idea: Bardzo zacna, dopracowana sztuka. Możesz się dowiedzieć jak się sprawuje memjet i czy zakładał razem z przelotami i K&N? No więc Franiu z tego co sie dowiedziałem : tłumiki przelotowe ale same końcówki , filtr K&N , żadnych bajerów we wtryskach . Marek nie był pewien czy to cokolwiek daje dopóki go nie wymontował :D . Moto nie było mierzone na hamowni ale na oko właściciela jakieś 3 konie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Rezerwuję :!: Dopinam szczegóły ;) Ten motocykl jest mój :!: Coś przegapiłem? Dzisiaj ta sztuka pojawiła się na alledrogo :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Nie przegapiłeś.. kassę będę miał dop. za 14 dni i... Kolega Marek robi rekonesans :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 15, 2010 :? :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 3, 2010 Mareczek daje sobie ( i wam :twisted: :twisted: ) czas do końca pażdziernika , a jak nie sprzeda kolejne przeróbki - ciekawe co to bedzie ?? :mrgreen: :mrgreen: http://moto.allegro.pl/ducati-st4s-996-i1251554487.html (link poprawiony :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach