musieli 30 Napisano Wrzesień 8, 2010 Jak w temacie, piękne ST3 z rocznika 2004, 16500km przebiegu, stan naprawdę idealny. Jeszcze stacjonuje we Włoszech, ale za chwilę powinien być w Polsce. Do zapłaty 15000zł, w tym tłumaczenia i przegląd techniczny. Wystawiam f-rę VAT marża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Zatankowany pod korek czy o ssso chodzi, że mokro ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 9, 2010 Zatankowany pod korek czy o ssso chodzi, że mokro ma? z emocji przy zdjęciu popuścił :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 9, 2010 Świeżo po myciu, spamerzy :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 witam poprosze foty na maila [email protected] z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Świeżo po myciu, spamerzy :lol: Podbijamy wątek, a Ty się czepiasz :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 9, 2010 Darek coś kręci. Widziałem wiele ST-ków i w żadnym po myciu nie powstała kałuża o takim kształcie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Wrzesień 11, 2010 a ja słyszałem że ST-ków się nie myje bo woda im szkodzi. coś lewy ten tekst z wodą. dlaczego nie ma jej pod kołami??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaus 1 Napisano Wrzesień 11, 2010 hahahaha - no śmieszne bardzo joe_barze - koniu jeden ty a moto po myciu pewnie jest - czyste na zdjęciu jak widać - czyli nie odpali a jak odpali max 110 km/ h pojedzie przez 40 km saluti Ducatisti klausini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Wrzesień 11, 2010 no ba klauso a zaprzeczysz że woda im szkodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 no ba klauso a zaprzeczysz że woda im szkodzi? Nie tym rocznikom :mrgreen: Mój tam w deszczu śmiga, myje Karcherem i nic się nie dzieje :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 29, 2010 Rzeczony STek będzie u mnie w drugiej połowie przyszłego tygodnia, to tak jak by ktoś był chętny na obmacanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Październik 10, 2010 Będzie z kuframi czy bez? Pytam, bo zaczynam szukać motocykla na wyprawę libańską ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 10, 2010 Franio = dojrzały poważny facet... 8-) nie gniewaj się Man.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Październik 11, 2010 Franio = dojrzały poważny facet... Nie spamuj Man, to poważna sprawa. Przecież nie pojadę Primadonną :lolno: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 11, 2010 Franiu, motong powinien zjechać na dniach do mnie. Nie sądzę, aby miał kufry, ale zawsze można je dokupić w rozsądnych piniondzach. A wybór na taką wyprawę chyba całkiem OK, również rozważyłbym starszą Multistradę. CHociaż przy Twoim wzroście (bez urazy) może być drobny problemik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 21, 2010 Uff - STek dotarł, trochę to trwało (negocjacje ze sprzedającym itd.) ale wreszcie jest. Nie udało się zbić ceny tak bardzo jak chcieliśmy, dlatego cena wzrosła do 16000zł - to jest oczywiście cena "klubowa", bez negocjacji. Oczywiście w cenie są gotowe kwity do rejestracji. Motocykl jest naprawdę w świetnej kondycji, adekwatny do przebiegu 16tkm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach