rafi-r 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Hejka, z przyczyn osobistych postanowiłem sprzedać moje 1098. :cry: Czerwony, salon, rocznik 2007, przebieg 11tys., wydech FULL Termignoni (RACING EVOLUTION), amortyzator skrętu Ohlins, nowe opony Pirelli Diablo Supercorsa SC. W zestawie mam do niego oryginalny wydech, amor skrętu, siedzenie pasażera oraz tankbaga. Motocykl jest odbudowywany na oryginalnych częściach po niegroźnej przewrotce. (prawa owiewka, czasza i drobiazgi) Wszelkie info 602190065 Rafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 17, 2010 Odświeżam wątek. Jeśli będzie ktoś zdecydowany 10tka jest do wzięcia. Jest naprawiona, po przygodzie na oryginalnych częściach, żadnego lepienia biedy. Dodatkowo ma założony carbonowy pług z 1098 R, carbonowe boczne panele, szybę PUIG, crashpady pod owiewkowe, nowy cały napęd w tym zębatka supersprox (złota i złoty łańcuch). Dodatkowo zrobiony kompletny serwis, zmienione paski, wymienione wszystkie możliwe płyny i filtry. Opinię o moto może wydać Wam Musieli. Chciałbym za nią dostać 40tys. jeśli nie, będę cieszył się jazdą, a jak sprzedam kupię Diavela :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Grudzień 20, 2010 niepotrzebnie napisałeś "a jak sprzedam kupię Diavela". Teraz nikt go nie weźmie :) btw gdybym miał luźne 40 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 20, 2010 Ale taka jest prawda :-) Spodobał mi się Diavel :-) Czaję się też na Bimotę DB2 z Niemiec - to tańsza opcja niż Diavel i do czego innego służy ale choroba nie wybiera :-). Mikoś, a nie masz luźnych nawet 40tys? No co ty? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Grudzień 21, 2010 cholera wszystkie oszczędności życia zżera mi ducati i mercedes :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Grudzień 21, 2010 Ha ha a mówiłes ze chcesz jeszcze kupić Jeepa. Zacznij zbierac puszki......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Grudzień 25, 2010 Rafi Diavel???:) a nie dla starych HD-menów z niedoborami on?:) dziesiona to dziesiona PS kupując moją vespę px 200 w Białymstoku kupiłem ją od brata poprzedniego właściciela:) przypadkiem się zgadaliśmy - też ginekolog:) to u nich rodzinne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Grudzień 27, 2010 A nie miał czasem na imię Maciek :) bo chyba znam takiego kolegę? Ps. rafi-r - jak możesz, przecież musimy być poprawni (...) nowy cały napęd w tym zębatka supersprox (...) przecież to korona zębata :lol: - niektórzy wiedzą o co chodzi :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 27, 2010 Wieniec zębaty jeśli już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 27, 2010 Ps. rafi-r - jak możesz, przecież musimy być poprawni (...) nowy cały napęd w tym zębatka supersprox (...) przecież to korona zębata :lol: - niektórzy wiedzą o co chodzi :? Jak będzie kupiec za te pieniądze to oddam jeżli nie, będę z przyjemnością jeździł. W planach jest jeszcze kilka gadżetów min. sety i carbonowa nakładka na wahacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Grudzień 27, 2010 RuBBeN:) jasne że tak:) on i Ciebie zna:) zgadaliśmy się jak kupowałem:) mały świat:) pozdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 27, 2010 Jak będzie kupiec za te pieniądze to oddam jeżli nie, będę z przyjemnością jeździł.W planach jest jeszcze kilka gadżetów min. sety i carbonowa nakładka na wahacz. Rafi jak zwykle - najpierw grubaśnie doinwestuje a potem sprzeda :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Grudzień 28, 2010 RuBBeN:) jasne że tak:) on i Ciebie zna:) zgadaliśmy się jak kupowałem:) mały świat:) pozdr! A żeby było śmieszniej sprzęt rafi-r - ego pochodzi z tej samej rodziny od ich brata :lol: A Maciek zamawiał u mnie części do tego PX-a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 28, 2010 Jak już jedziemy lekkim OT to Kuba (ginekolog-poprzedni właściciel 10ki) szuka 1198 najlepiej z literką. Darek nie lubię niedoinwestowanych Ducatów :-) Wypowiedziałem im wojnę, skupuje, inwestuję i sprzedaję :-) Normalnie ŚW. Mikołaj. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Grudzień 29, 2010 święty mikołaju odsprzedam Ci żółtka na trochę co? na powiedzmy pół roku. uwiniesz się z inwestycjami? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Hehehehehehhehehe :lol: :lol: :lol: Ja też bym chciał.... :mrgreen: Mam dwa do doinwestowania....(w dobrym stanie) :D :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Jak już jedziemy lekkim OT to Kuba (ginekolog-poprzedni właściciel 10ki) szuka 1198 najlepiej z literką. Kubuś całe życie czegoś szuka ;) Rafi zostaw sobie tą dziesionę, bo zacna jest 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Grudzień 30, 2010 święty mikołaju odsprzedam Ci żółtka na trochę co? na powiedzmy pół roku. uwiniesz się z inwestycjami? :) Mikoś napisz list z życzeniami to rozpatrzymy. :D Jak już jedziemy lekkim OT to Kuba (ginekolog-poprzedni właściciel 10ki) szuka 1198 najlepiej z literką. Kubuś całe życie czegoś szuka ;) Rafi zostaw sobie tą dziesionę, bo zacna jest 8-) Może szczęścia szuka :D w każdym bądź razie narzeka na cenę jaką Probike wystawiło za 1198S, twierdzi że znalazł jakąś w Niemczech za mniejsze pieniądze. Co do mojej wiem, że fajna i już niedużo brakuje aby była taka akurat (w sensie dodatków) ale docelowo i tak do sprzedania, jak nie w tym to w przyszłym roku. Jakoś tak sobie udumałem DB2 (fajne sztuki są u Niemca) i Diavela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Św. Mikołaju to ja też poproszę :) odsprzedam i naniesiesz parę poprawek cio? Proszę byłam grzeczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 20, 2011 chyba chciałaś napisać - będę niegrzeczna lub będę grzeszna :D @Rafi - kolega na forum szuka 1098 w takich pieniądzach - może w końcu kupisz tego diavela (mi tez sie podoba) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Marzec 20, 2011 :D a szuka, szuka powolutku ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 20, 2011 no skoro szuka to niech sie kontaktuje z Rafałem. Sztuka godna polecenia i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 22, 2011 eee lepiej poczekać az ja Rafi jeszcze bardziej doinwestuje. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 22, 2011 I założy grzane manetki :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2011 I niech zamontuje ten... no... plaster słoniny z włosami :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach