domino 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 sruby i podkladki do mocowania owiewiek do duczki ss gaznikowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Ooo! Dobry temat. Mnie też by się kilka sztuk przydało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 Proponuję zrobić zamówienie zbiorowe i kupić nóweczki z Boloni... też by mi się przydały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Good idea :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 24, 2010 Macie jakieś PNumbery? Mogę zamówić co potrzeba w opakowaniach zbiorczych, będzie taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huggoo 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Ja chętnie wszystkie do plastików(komplecik) do steka4...tylko kolega Musieli już pewnie zapomniał:) także przypominam się.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach