franek 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 http://allegro.pl/ducati-999-s-2003-cze ... 80127.html Oczywiście dla klubowych Sępów :mrgreen: - rabaty na padlinę :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Moje kondolencje. Widziałem dzisiaj padło u Darka. Lipa. Współczuje Napisz co i jak sie stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Odeszła ode mnie. I zgasła ta miłość, niczym Słońce na horyzoncie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 :?: :?: :?: :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 wtf..........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Franek trzymasz się jakoś? Jesteśmy z Tobą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Świeć Panie nad Jej duszą :( pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Primadonna dostała korby i jej odkorbiło. Wywaliła korbowód a mnie na kasę. Pomyślałem, że dosyć utrzymywania Zdziry. Przez zimę nazbieram dudków i następny sezon z kolejną V między nogami :idea: Franek trzymasz się jakoś? Spoko. Nie takie niewdzięczne larwy przeżyłem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Motocykla współczuję ale Aneta :thumbup: nie można mieć wszystkiego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 O żesz ty niewdzięczna.. Od razu jakoś tak nie bardzo z nią było ... A to aku nie taki.. A to nóżka w bucik tylko szlachecki pasuje... Hmmm. Szkoda . Życie biegnie nadal , kciuki trzymam za nowe wyzwania. Jednak jakoś tak przykro cholera. Franek trzymaj się Twardzielu i graj dalej jak należy przy krzywym zwierciadle rzeczywistości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Bierz mojego na Zimę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 27, 2010 No, wspolczucie. Podobniez juz plula opilkami w kasynie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 A moze by jej serducho wymienic :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 serducho wymieni ale uraz zostanie. zdradziła go zdzira. nie ma co przebaczać. może następna będzie bardziej pokorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Dobrze, że to tylko romans był a nie poważniejszy związek ;) Ciekawe, która nastepna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Franiu - a masz już jakiś nowy typ..? Może jakaś "mulatka".. :shh: :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Bierz mojego na Zimę :lol: Chętnie wezmę na weekend, bo nie mam czym pojechać z miejsca W do miejsca PT :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Wreszcie! Sporo razem jeżdzimy a ja chciałbym od czasu do czasu 5,6 wrzycić. Juz sie nie moge doczekać następnego sezonu Valle u Nas , Franek na nowej....Alice, Wy.....oszaleję :roll: :roll: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Odeszła ode mnie.I zgasła ta miłość, niczym Słońce na horyzoncie... kurde, jak mam to powiedzieć mojemu Julkowi , on nadal ma na tapecie 999 Frankowe... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Zmian się boimy ale zawsze są na lepsze! Franek proponuję jako next step Testastretta evoluzione. Niebagatelna, figlarna i ostra jak brzytwa zarazem. Będzie to na pewno ciekawy związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Zmian się boimy ale zawsze są na lepsze!Franek proponuję jako next step Testastretta evoluzione. Niebagatelna, figlarna i ostra jak brzytwa zarazem. Będzie to na pewno ciekawy związek. Tobie tez mocno proponujemy Desmo77, oszalałem powtórnie..........jeszcze Ty :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Bierz mojego na Zimę :lol: Chętnie wezmę na weekend, bo nie mam czym pojechać z miejsca W do miejsca PT :D Tylko trzeba Aku naładować :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Tobie tez mocno proponujemy Desmo77, oszalałem powtórnie..........jeszcze Ty :o :o :o Już zbieram fundusze. Może na kolejne WDW się uda :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Tobie tez mocno proponujemy Desmo77, oszalałem powtórnie..........jeszcze Ty :o :o :o Już zbieram fundusze. Może na kolejne WDW się uda :mrgreen: a co? Kolejne jest nieoczekiwanie za rok????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Niestety nie jest, ale może SBK już będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach