Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
arachnia

Monster s2r - warty kupna ?

Polecane posty

Byłem i wróciłem

Mega wielkie dzięki :!: . Dopiero teraz widzę na ile oczywistych spraw zapomniałam zwrócić uwagę, ale Twoje spostrzeżenia duzo mi rozjaśniły. Na allegro pojawia sie coraz wiecej s2r, dzisiaj widziałam kolejna wiec mam coraz lepsze rozeznanie, ale na razie ten pozostaje faworytem. Wiec jesli sie za szybko nie sprzeda moze cos w tym miesiącu wykombinuje ;) Jeszcze raz dziękuje!

ehheheh Duc niecnoto.. taki już jestem... a Ty ile masz Ducatów..? Uff...

Lepiej się do Libanu wybieraj zamiast kolekcję zakładać... :thumbup: :silent:

:?: :?: :wtf: :-| :roll: :silent: :yawn: :-| :wink:

no co taki zdziwiony..? ;) Zbadaj wątek Warszawa - Liban i dawaj z nami... nie lubisz arabów..?

Pozdros.

Widzialam, ale podobno byla do niego kolejka chetnych wiec dokladnie go nie ogladalam. sprowadzony - import prywatny . po przewroceniu na ktoras strone - naprawione w cafe racer. Przebieg ok 10000 km. do wymiany paski olej, itp. Uciety tyl , co akurat mi sie nie podoba :)

Też nie jestem zwolennikiem ucinania tyłu ramy. Moim zdaniem to trochę narusza proporcje. Co osiągnął in plus, to brak "kaczora" z taniego matowego plastiku, który gryzie się z połyskiem baku malowanego w glossy black.

Jeśli dobrze widzę ze zdjęć, to leżał na lewej stronie.

Jeśli dobrze widzę ze zdjęć, to leżał na lewej stronie.

Historia byla taka, ze ktos go w nocy przewrocił na parkingu. Po prawej stronie na zbiorniku byly delikatne zarysowania, ale do polerki.

przynajmniej parę tysiaków na doinwestowanie....

Po czym wnosisz???

przynajmniej parę tysiaków na doinwestowanie....

Po czym wnosisz???

na przykład kosz oryginalnej nowej owiewki ducati > 2k :lol:

Ale brak owiewki to nie wada techniczna w kontekście potrzeby doinwestowania. To troche tak jakby kolor motocykla uważać za potrzebę bezwzględnego doinwestowania. Troche mnie śmieszą historyjki jak ktoś próbuje utargować cene z racji koloru czy takich a nie innych wydechów, bo mu sie nie podobają. Jak sie nie podoba to sie nie interesuje egzemplarzem. A potrzeba inwestowania w motocykl jest wtedy gdy z jakichkolwiek technicznych powodów trzeba włożyć w niego kasę. (nie mówię o upiększaniu moto pod gust własciciela). Bo idąc takim tokiem rozumowania to każdy motocykl bez Rizomy, Speedimoto itp będzie krytykowany za potrzebę doinwestowania.

Pzdr.

Th

Moment - plastiki w tej wersji to wyposażenie standardowe, wiec logiczne, ze porównywając cene do modeli, które wszystko maja na miejscu bierze sie to pod uwage.

Oczywiście osoba, dla której plastiki sa obojetne zwroci uwage tylko na: brak kierunkow, lusterek, stan napedu, ekstrawaganckie podnozki.

jeśli chodzi o "doinwestowanie" miałem rzeczywiście na myśli bajery jak tłumiki, manetki itepe. jednak gość na pytanie o serwis stwierdził,że nic nie było przez rok robione i on ma drugi motocykl a na tym nie jeździ bo juz czasu brak. na pewno full serwis z paskami, olejem i regulacjami wypada mu zrobić- cena usprawiedliwia te wydatki. newt mozliwa zamiana np. na moją r6-bo panu bardziej taki typ lezy. no cóż pożyjemy... i w końcu znajdziemy p.s. owiewka jest, tylko kiera chyba nie ori?

prosiłem,ale nie dostałem :( może ktoś inny się zainteresuje ;) no itak kasy brak. po prostu sonduje rynek, bo np. niektóre motocykle, które ogladałem wcześniej stoją na allegro od roku :?

A czemu nie poczekasz aż któryś klubowicz będzie sprzedawal :?:

Zawsze to mniejsze ryzyko i jakaś historia moto pewniejsza...

No to opowiadaj!!!!

Czy jest co gratulować??? :D

Ma taką wygętą klamkę...... :mrgreen:

No i foto obowiązkowo do działu zapodawaj. ;)

Spiderman go dopadł i jest cały w pajęczej sieci? :D

Gratulacje. :!: :!: :!:

Klamka i kilka innych wizualnych defektów jest wynikiem ślizgu/położenia na prawa stronę. Poza tym 2 tys przebiegu - wszystko wskazuje, ze realnego. Moto z USA rocznik 2006. Do roboty: olej, paski, itp., wymiana klamek na krótkie , wymiana lusterek na oryginalne, dekiel sprzęgła (jest przerysowany) i kilka większych i mniejszych rys na lakierze. Technicznie wydaje sie, ze ideał, ale to wyjdzie w praniu.

Przewaga nad egzemplarzem, który opisywałam na początku tematu to brak rdzy i cena ;)

Motocykl kupiony od gościa, który kupił go w stanach od znajomego i myślał, ze zarobi bo porównywał ceny z s2r 1000. Mało tego ducat został sprowadzony jako s2r 1000, przyjechał po niego klient kupił (jako s2r 1000) zawiózł do serwisu w warszawie i w dopiero tam go uwiadomili ze to s2r 800. Więc motocykl wrócił do właściciela. :lol:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.