MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 5, 2011 Aaaaa, to ty mnie śledziłeś.... :D pozdrówka dla SS :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 a ja dzis widziałem jego druga zabawkę - 999. piękna. będą koło siebie ślicznie wyglądać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 No chciałem Cie MiniMan dogonic i zagadac gdzieś na światłach ale nie było okazji do czerwonego więc stwierdziłem, że pewne z Maniaxów jesteś to Cie tu znajdę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 5, 2011 Dziś pierwsze jazdy, właśnie wróciłem, w Weekend odbędzie się prezentacja Sprzęt jest bajeczny, jak już zsiadłem to klęknąłem przed nim Teodor i Musielini z MOTOMANIAX sprawili się wzorowo!!!! warto było czekać BRAWO chłopaki !!!! :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 będziesz na zlocie Forza Italia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 5, 2011 taki mam plan.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 jesli uda mi sie złożyc moto to się spotkamy. 999 jest śliczne choć 888 wg mnie ładniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 5, 2011 warto było czekać BRAWO chłopaki !!!! :D :D Dobrze, że to Ty dałeś radę wytrzymać z nami :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 888/999 generalnie z rodziny 666:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 888/999 generalnie z rodziny 666:) Niezłe! :lol: Mini - czekamy na premierę :shock: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Jest na co :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach