MINI-MAN 1 Napisano Październik 21, 2010 Mam do sprzedania kilka czapek, hafty na obu bokach tak jak na fotce , dla desmomaniaków w cenie 39 pln + wysyłka (normalnie 49pln + wysyłka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 21, 2010 czarnnnych nie masz ?? :idea: :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 21, 2010 Aaa.. Zapomniałem, że ty czarny tulipan jesteś... :lol: Niestety mam tylko takie. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 21, 2010 Poproszę 1 x Meccanica :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 21, 2010 Mini w niedzielę znajdziesz chwilkę ? może bym podjechał i obejrzę, pomacam, naciągnę na czerep tą czapeczkę.... odkopałem Twój wątek z zeszłej zimy... Nie ruszasz z produkcją czapek dla klubowiczów ?? Musieli..... czapka jest jedna a hafty są po obu stronach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 21, 2010 czapek mam kilka... w weekend będę na mieście jak by co to dzwoń, będę miał przy sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 21, 2010 zarezerwuj mi jedna - oslona plus czapka - udfany czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 21, 2010 czapek mam kilka...w weekend będę na mieście jak by co to dzwoń, będę miał przy sobie ok podrzuć mi phone number na pw bo gdzieś mi wcięło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 21, 2010 Moi drodzy kupujta, bo beretki są przednie ;) Sam zakupilem jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 21, 2010 Więc i ja rezerwuje wstępnie a w weekend obadam kolor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umaga 0 Napisano Październik 21, 2010 Mini a są baaaardzo rozciągliwe ? Trzymaj jedną dla mnie ;) mam nadzieje, że się zmieszczę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 22, 2010 Jeśli nie masz główki XXXL to wlizie .... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 22, 2010 Ja sobie zamówiłem taką ;) http://allegro.pl/czapka-puma-ducati-dw ... 86826.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 22, 2010 Eeee takich jest z 1000 000 a moich tylko 10 :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 22, 2010 Ja sobie zamówiłem taką ;) http://allegro.pl/czapka-puma-ducati-dw ... 86826.html Kurka rurka, wchodzi tu jakiś gość z Kymco "cośtamciang" i zaczyna szerzyć jakieś herezje :twisted: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Październik 22, 2010 Eee tam Darku jakie herezje sam sobie też taką kupiłem :-) A że koleś ma Kymco, może po czapce przyjdzie kolej na motocykl Ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 22, 2010 No co - piątkowy szyderca mi się włączył :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 22, 2010 Co fakt to fakt od czegoś trzeba zacząć, ważne tylko żeby nie zbłądził i poszedł w kierunku Pumy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 22, 2010 O wy niegrzeczni spamerzy!! Tylko byście posty nabijali. A najlepsze ze najwiecej nabijaja sympatycy ( np Rafi moja piątkowe szydera :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Październik 22, 2010 Krencik i kto tu spamuje :-) Nasze wypowiedzi były w temacie. A do tego ja jestem "zielony" to mi wolno ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 22, 2010 Co by nie było offtopa to jutro odbieram jedna czapeczke i zrobię sobie w niej foto i wkleje na forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 22, 2010 Dzieki za ostrzezenie :D Tylko błagam miej coś więcej na sobie prócz tej czapki....... Nie mam pancernego monitora i obawiam się ze pęknie. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 22, 2010 Krencik , chociaż sie uśmiechnij :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Grudzień 10, 2010 MINI-MAN zostało ci jeszcze trochę tych czapek? Wziąłbym jedną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 10, 2010 wyślij na pw namiary to wyślę .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach