Archie 0 Napisano Październik 21, 2010 http://www.motoblog.it/post/26607/radic ... -9-e-mezzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 21, 2010 Moim zdaniem Radical robi najpiękniejsze wariacje na temat ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 21, 2010 HM... Nie powiem ..Fiu fiu :shock: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 22, 2010 i ten biżuteryjny wydeszek.. :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 25, 2010 i ten biżuteryjny wydeszek.. :shock: To akurat "zwyczajny" LASER Extreme GP - każdy może taki mieć, nawet Ty w swoim monstrum http://www.laserexhausts.com/Portals/0/ ... E_07_b.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 25, 2010 i ten biżuteryjny wydeszek.. :shock: To akurat "zwyczajny" LASER Extreme GP - każdy może taki mieć, nawet Ty w swoim monstrum http://www.laserexhausts.com/Portals/0/ ... E_07_b.jpg Dobra gdzie i za ile..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 25, 2010 Mam te Lasery GP w ofercie. Pojedyńcze i podwójne. Pojedyńcze dedykowane są do Bandita 650 2007, a te fajniejsze, podwójne do BMW S1000RR 2010. Więc nie wiem, jak wygląda sprawa średnic, no i mocowań. Cena jest dość atrakcyjna, bo robią wyprzedaż tych wydechów - w granicach 1300 zł za sztukę (lub dwie sztuki jeśli chodzi o ten podwójny...). Sam myślę, czy nie kupić i założyć do Monstera, ale musiałbym od razu zmienić sety, a na to ciągle brakuje mi czasu. Foto: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 25, 2010 cholera ładniutkie i cena taka .... okay... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 25, 2010 Ale bassu to z nich nie wyciśnie... i to jest tak naprawdę największa wada takich tłumików :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 25, 2010 kiepawa sprawa jestem uzależniony od basów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 25, 2010 Tak, nie słyszałem tych wydechów co prawda, ale faktycznie, co spotkam Dukę na tych krótkich modelach, to jakoś basu mało... Nawet krótki Termis brzmi tak sobie. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 25, 2010 Potwierdzam! Wygląd zaje..sty ale głos japoński :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 25, 2010 Z drugiej strony to są dwa na jedną stronę, w sumie cztery, więc może... Trzeba by to kiedyś przetestować. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 25, 2010 Jak je masz na stanie to spoko. Zima się zacznie - dwie godzinki można poświęcić na testy dla dobra ogółu ;) . Jakie macie jeszcze ciekawe wydechy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 25, 2010 Termignoni i Arrow. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 26, 2010 Rzucisz cenki na prywatny? Termisy tylko końcówki? A Arrow 2 w 1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 26, 2010 Muszę sprawdzić, podeślij proszę na maila najlepiej zapytanie - model, rocznik i co Cię interesuje - [email protected]. Dziękuję. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 26, 2010 Rzucisz cenki na prywatny?Termisy tylko końcówki? A Arrow 2 w 1? Oj tam, będziemy się szczypać po privach... DUCATI SPORT 1000 '06 1. Arrow Pro Racing (2w1 - kolektor + komin w nierdzewce) w Polsce w detalu jest po 4700zł. 2. Arrow slip-onowe końcówki w carbonie 3400zł detal Niestety nie są dostępne od ręki u naszego dystrybutora (Intermotors). Jak bym poszukał to pewnie bym Ci wykopał z zagramanicy w deko lepszych pieniądzach i napewno szybciej niż zamawiać u nas w kraju :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 26, 2010 Darek jesteś bezbłędny.. Chyba założę Twój fanclub.. :mrgreen: Pozdrowionka. PEES:Nr. konta mi prześlij!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 26, 2010 http://www.gaskrank.tv/tv/cafe_racer/ra ... -14001.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 26, 2010 spoxxx! Ale jednak BASSU brakuje.. Poza tym mój dzielnicowy zamknął by mnie zaraz po premierze... :D Sportowy charkot - pierwszaa klasa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 27, 2010 1000duc, a moze zardy, prezentuja sie zajebiscie i maja niepowtarzalne pulkanie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 27, 2010 Ah wiem..... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Październik 27, 2010 na żywca słyszałem i widziałem jak szczekanie psa:) specyficzne co kto lubi, basu brak.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 27, 2010 na żywca słyszałem i widziałem jak szczekanie psa:) specyficzne co kto lubi, basu brak.... We na Lipinach psy nie szczekają, boja się :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach