Franz 0 Napisano Listopad 2, 2010 :evil: http://www.diavel.ducati.com/jsp/en/per ... /index.jsp http://www.desmosilesia.pl/forum/portal.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 2, 2010 Mi się podoba, ciekawa jak cena w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9mWIXWX-XDI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 2, 2010 Dalej twierdzę,że grupą docelową do której adresowany jest ten motong są pożeracze hamburgerów. Mi się nie podoba,może na żywo będzie lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 2, 2010 Adam, jasne że nikt ze sporta na to sie nie przesiądzie. To szukanie kasy na rynku przez ducati. Ale mogli stworzyć coś paskudnego, a tu mimo konwencji cruiserowej motocykl jest piekny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 2, 2010 Robi wrażenie..! Na żywca myślę ,żę trzeba będzie złapać głęboki oddech przy oglądaniu. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 2, 2010 Robi wrażenie..!Na żywca myślę ,żę trzeba będzie złapać głęboki oddech przy oglądaniu. ;) I przy odkręcaniu... :twisted: Jest konkretny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Listopad 2, 2010 Diabeł wygląda lepiej niż Ducati Indiana. Oby sukces też odniósł większy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 2, 2010 może ja staroświecki jestem......ale teraz to już tylko skuterka im brakuje:) najlepiej 50-tka i jakiś mały turystyk:) a serio, sorki może to w tym klubie niepolityczne , jest dla mnie po prostu brzyski, atak na Muscle HD? bez celowe, tamten ma po prostu swój target.... oj Italiancy.... PS wraca po 2 latach przerwy klasyczna 4 biegowa Vespa PX:) na EICMA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 2, 2010 Robi wrażenie..!Na żywca myślę ,żę trzeba będzie złapać głęboki oddech przy oglądaniu. ;) Ja będę łapał już w tą sobotę w Mediolanie :D Szkoda, że na nowości Ducati nie można się jeszcze przysiadać w trakcie targów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 2, 2010 Lipa :shock: Brakuje mu lekkości Ducati... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 2, 2010 Lipa :shock: Brakuje mu lekkości Ducati... a własnie, ze nie brakuje :twisted: :evil: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 2, 2010 streetfighter też lekkością optycznie nie grzeszy. Tak jak napisałem wczesniej, pomimo konwencji w jakiej powstał ma sznyt ducatowy. Dobra robote zrobili w Bolonii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 2, 2010 nie zgodze sie z Tobą street na zywo jest mega lekki, wg mnie wizualnie lzejszy od monstera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 2, 2010 nie zgodze sie z Tobą street na zywo jest mega lekki, wg mnie wizualnie lzejszy od monstera Krenciu kochany Ty nasz, idź może do okulisty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 2, 2010 no co? jeden wyglada jak zolta kupa a drugi jak mega sqrwiel ale lekki mega sqrwiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 2, 2010 Ale żeby tak monstera obrażać :?: U mnie masz -1 do respektu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Listopad 2, 2010 :shock: :lol: ale poleciałeś po właścicielach monstrów.......... Czeka cię teraz długa rehabilitacja... Street jest lekki Diabeł kudłaty i cieżki jak HD. blleee :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Listopad 2, 2010 Mi to troszkę V-max-em zaciąga, jedynie rama go ratuje :) , ale ciekawi mnie jak będzie wyglądał na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 3, 2010 Tofik - ducati diavel "brzyydall" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Listopad 3, 2010 taka trochę muskularna karoca. Czy ja wiem trzeba byłoby się przejechać by coś więcej powiedzieć tak z zewnątrz to nie bardzo DUCATI jednak ale mnie się tam Muskulary zawsze podobały. Bydlak jednak nie zadzior jak w innych modelach. Taki raczej Torro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 3, 2010 Robi wrażenie..!Na żywca myślę ,żę trzeba będzie złapać głęboki oddech przy oglądaniu. ;) Ja będę łapał już w tą sobotę w Mediolanie :D Szkoda, że na nowości Ducati nie można się jeszcze przysiadać w trakcie targów. Zazdraszczam że się wybierasz na te targi :), moto, autem czy samolotem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Listopad 3, 2010 Mówcie co chcecie ma coś w sobie. Wzbudza skrajne uczucia jak większość Ducati i chyba o to chodziło. I jak się zestarzeję, i nie będę już mógł jeździć sbk to zmienię na takie coś. Fajnie, że Ducati bo do HD było by mi trudniej się przyzwyczaić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Listopad 3, 2010 mnie się bardzo podoba :) uważam że dobra robota!! ps. theodor wycieczki osobiste co do wady wzroku krencika są nie na miejscu :twisted: :twisted: :shock: :lol: :lol: :lol: haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 4, 2010 Mówcie co chcecie ma coś w sobie. Wzbudza skrajne uczucia jak większość Ducati i chyba o to chodziło. I jak się zestarzeję, i nie będę już mógł jeździć sbk to zmienię na takie coś. Fajnie, że Ducati bo do HD było by mi trudniej się przyzwyczaić. Dobrze gadasz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach