musieli 30 Napisano Listopad 10, 2010 Jak w temacie, czarna, wykonana z aluminium, nowiutka w pudełku, cena 500zł + ewentualna przesyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Listopad 10, 2010 Ładnie wykonana widziałem dzisiaj na żywo. Zresztą Darek lipy nie sprzedaje. Dla mnie zbyt ażurowa ale jak kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 10, 2010 A tak to wygląda na motocyklu - znalazłem w necie, osłona nadal leży w pudełku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 11, 2010 :shock: niezła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 11, 2010 śliczna:) do mojego będzie pasowała?:) bo chyba ta oryginalna....taka fajna nie jest ???a może się myle?:) jakie masz zdanie Darku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 11, 2010 bedzie pasowala a co do efektów wizyalnych - kwestia gustu, mi by sie widziala na parówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 12, 2010 Parówka Archiego to chyba ma mokre, chyba, że jest coś o czym nie wiem... Ale do parówki na suchym pasuje jak naj bardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 12, 2010 Wersje S niestety "mokre" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 12, 2010 sam jesteś mokre:):):) będzie sucho:) zaraz, że aż strach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 12, 2010 będzie, będzie ;) jak będzie no to moje gratulacje kierunek jak najbardziej właściwy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Listopad 12, 2010 Chociaż do parówki to mi jakoś tak bardziej Speedymoto Arun bardziej wizualnie pasuje. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SpeedyMo ... ccessories Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 12, 2010 wogóle mi się nie podoba, ale to kwestia gustu ja bym nawet na to nie spojrzał a speedymoto to filigranowa biżyteria ale gust-każdy ma własny pewnie gdybym nie kupił niedawno swojego dziwoląga to te speedymoto było by już moje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 12, 2010 ażurowe ładniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 12, 2010 już na bazie u niejakiego DK:) czeka :) z antyhopem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 12, 2010 Jak możesz :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 12, 2010 He,He - pokaż oczywiście jak założysz.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 14, 2010 speedymoto to filigranowa biżyteria Nooo Balzaczek jest innego zdania... Są różne Speedymoto: to od Darka- ładne, to akurat do lansu nie do jazdy, do jazy najlepsze jak ma Balzac, , Arun też jest dobre, a mnie się podobuje Alien... ale każden ma inne gusto... kiedyś też uwidziało mi sie połówka z carbonu, ale taka pancerna - grubość chyba 15 mm... coś na podobę Prezesa... Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 15, 2010 i tak osłony są dla mięczaków:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 24, 2010 Idzie następna, cena 480zł + przesyłka: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 24, 2010 ........nawet trochę o niej myślałem w wersji "czarnej" do 748... ale jeszcze zaczekamy :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach