lkrencik 0 Napisano Luty 10, 2011 a dlaczego pokrywy nie sa w kolorze magnezowych karterow performance? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 10, 2011 a dlaczego pokrywy nie sa w kolorze magnezowych karterow performance? Udawały by wtedy tylko coś czym w rzeczywistości nie są 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 10, 2011 własnoręcznie malowane, jak czym (kim) i za ile :mrgreen: ? Mamy pewnego lakiernika-czarodzieja. Podsyłamy mu co dziwniejsze nasze pomysły do realizacji. A co do koloru to tak jak napisał Darek. Nie są z magnezu i nie maja udawać takowych. W rzeczywistości są kolorem bardziej zbliżone do tytanu niz magnezu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 10, 2011 własnoręcznie malowane, jak czym (kim) i za ile :mrgreen: ? Czyżbyś miała jakiś niecny pomysł co do swojego monstrum? :geek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Luty 10, 2011 theodor a macie tez w pobliżu kogoś kto bawi się profesjonalnie w anodowanie , tylko nie czarny i srebrny ale czerwony , zielony . Co do bezguścia monsterowego to ten chyba bije większośc na łeb :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 10, 2011 theodor a macie tez w pobliżu kogoś kto bawi się profesjonalnie w anodowanie , tylko nie czarny i srebrny ale czerwony , zielony . ) Mamy. zielonego nie robią, ale to akurat dobrze :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Luty 10, 2011 własnoręcznie malowane, jak czym (kim) i za ile :mrgreen: ? Czyżbyś miała jakiś niecny pomysł co do swojego monstrum? :geek: Niecny nie, porostu mam zjechaną pokrywę, a w zasadzie 2 :mrgreen: i myślałam żeby to do kogoś oddać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 10, 2011 Dowolny kolor praktycznie możesz sobie wybrać 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 10, 2011 Dziękuję za niezaśmiecanie mojego tematu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 10, 2011 Dziękuję za niezaśmiecanie mojego tematu :twisted: Przeca możesz sobie sam w nim posprzątać :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Luty 10, 2011 No żesz kusza!!!!!!!! :shock: jestem pod wrażeniem!! Podoba mi się to i to bardzo, zwłaszcza dekiel od sprzęgła, kozacko wyszedł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 10, 2011 No żesz kusza!!!!!!!! :shock: jestem pod wrażeniem!! Podoba mi się to i to bardzo, zwłaszcza dekiel od sprzęgła, kozacko wyszedł :D Pewnie dlatego że ktos go tak precyzyjnie wyfrezował na wzór tych z performanca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 12, 2011 Przyszły zamówione uszczelniacze i oczka rewizyjne w pokrywach silnika. Całość zmontowana i czeka na montaż zestawu tłoków HC by Pistal :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 13, 2011 Fotki dokumentujące prace. Niezbyt efektowne póki co, ale lubię takie zdjęcia z "produkcji" :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 13, 2011 Zacnie sie prezentuje jednostka ... graty!, swietny kunszt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 13, 2011 A następne zabawki w drodze: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 14, 2011 Nic nie umiecie! A gdzie tabliczka jakaś czy co? :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 14, 2011 Fotki dokumentujące prace. Niezbyt efektowne póki co, ale lubię takie zdjęcia z "produkcji" :) :D Niee no, stojak naprawdę bardzo profesjonalnie wyszedł. I w jedynym słusznym kolorze dla stojaków ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Luty 14, 2011 ..ja bym theo podbytal o co nieco chOpokow z Poznania co bys gafy jakiejs nie popelnil przy składaniu 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 18, 2011 Dziś przyszły cukiereczki prosto z Włoch: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2011 czuje ze krol stanie sie imperatorem monsterów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 18, 2011 No tak na "oko" widać wyższą wartość sprężania (wyższy tłok) mniejsza komora spalania - wyższe ciśnienie mieszanki - większa wartość sprężania = mocniejszy silnik... Theo no co TY - CHCESZ MIEĆ NAJLEPSZE OSIĄGI ? A co mają powiedzieć Ci , którzy mają S4RS?... Ja się pytam? :shock: :?: :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 18, 2011 No tak, przyszły tłoki. Zmontowałem silnik. Włozyłem w ramę. Połozyłem instalację elektryczna i trochę szpargałów pomontowałem. Strasznie jestem ciekaw jazd testowych z tak zmodyfikowanym silnikiem. Bardzo prawdopodobne ze w ciągu najbliższych dwóch tygodni motocykl stanie na kolach. Koła swoja drogą dzisiaj poszły do lakieru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 18, 2011 To rama będzie czerwona? :o ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 18, 2011 Rama czerwona. Ale zamysłu całości nie zdradzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach