theodor 2 Napisano Maj 8, 2011 Jak tylko oświetlenie zostanie zamontowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Maj 8, 2011 To daj znać, może uda się pomóc wiesz w czym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 8, 2011 Oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 8, 2011 Teo jak "TOTO" brzmi?? chodzi o wydeszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 8, 2011 Powiem tak: Groźnie, ale przede wszystkim nietypowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 8, 2011 cały projekt jest nietuzinkowy! czekam na efekt! jest na co pozdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 11, 2011 Jest oswietlenie. Brakuje juz naprawdę kilku drobiazgów by wyjechać na drogę. Niestety drobiazgów dość istotnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 11, 2011 kierownicy???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Maj 11, 2011 Chyba bardziej kierowcy bez lęku ;) Ewentualnie innych elementów wymaganych przez homologację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 12, 2011 dotarły do Ciebie elementy z lakierni? bo czasu jak na lekarstwo... jakbyś miał problem z przeglądem to daj znać - jest takie jedno miejsce gdzie nie bedą robić problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 12, 2011 Tak, lakierniczo sprzęt jest gotowy. Jakby co będę się odzywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 14, 2011 Dotarłem do etapu w którym łatwiej powiedziecz czego brakuje niż co zamontowałem czy też zrobiłem. ;) A więc brakuje siedzenia będącego aktualnie w rękach tapicera. Brakuje jeszcze uchwytów do tablicy i kierunkowskazów z tyłu i kilku carbonów z renowacji. Dzisiaj się kolejny raz utwierdziłem w przekonaniu że jak by pięknych lusterek nie zamontować, to motocykl i tak najlepiej wygląda bez nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Maj 15, 2011 Ale niestety lusterka są niezbędnym wyposażeniem do przeglądu technicznego - homologacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 15, 2011 Ale niestety lusterka są niezbędnym wyposażeniem do przeglądu technicznego - homologacja. Ehh... ale jesteś oschły, normalnie zero fantazji :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 15, 2011 ja tam ze swoimi przeszedłem a uważam że są jedynie elementem biżuteryjnym Parówki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 15, 2011 Z braku czasu przed meetingiem brakuje za to innego elementu wymaganego homologacją. :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 17, 2011 Motocykl skończony. Właśnie wrócilismy z profesjonalnej, nocnej sesji fotograficznej. Jesli się uda i będą jej efekty przed meetingiem to cos wrzucę. Tak czy inaczej efekt kilku miesiecy pracy będzie do obejrzenia na żywo na meetingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 17, 2011 Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 17, 2011 FANIE!! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 17, 2011 Powiem szczerze że nie mogę się doczekać. Niestety pozostają mi tylko fotki :P Pozdro :) Niech się sprawuje i rządzi miłościwie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Maj 17, 2011 Umarł król. Niech żyje król! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 18, 2011 Motocykl skończony. Właśnie wrócilismy z profesjonalnej, nocnej sesji fotograficznej. Jesli się uda i będą jej efekty przed meetingiem to cos wrzucę. Tak czy inaczej efekt kilku miesiecy pracy będzie do obejrzenia na żywo na meetingu. no to graty. jeszcze tylko przegląd i w drogę do żerkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 18, 2011 No to zdrowie królika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 18, 2011 Czarna sie juz nie może doczekać Slovakia i króla na nim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Maj 18, 2011 Jutro jeśli nie będzie padało będę na jeździe testowej we free&fun wiec wpadnę na audiencje do Króla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach