Szmalu 0 Napisano Grudzień 16, 2011 Theodor, skoro zmieniasz przednią lampę to może obecną chcesz sprzedać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 16, 2011 Póki co zmiany w tej kwestii jednak nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 27, 2011 Nowa kierownica. Powrót do cliponów, tyle że trochę innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 28, 2011 Modyfikacje wersji bojowej monstera. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 28, 2011 Odrazu lepij, bo te stekowe kiery to jakaś porażka była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 28, 2011 Teło a jak z użytecznością tych cliponów? Lepsiejsze będą niż tamte? Wygodniejsze na torze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 28, 2011 To są inne clipy. Te sa około 30mm wyższe od tamtych. Dobór też jest podyktowany konkretnymi przesłankami, dynamika jazdy czy ogólna wiedza na temat techniki jazdy czy pozycji' a nie jedynie dsignerskim kaprysem. Pozycja wydaje sie "na sucho" optymalna. Zobaczymy jak sie w praktyce sprawdzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Grudzień 28, 2011 Nie zdziwił bym się gdybyś znów napisał: "co wiosło to wiosło" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 28, 2011 Nie zdziwił bym się gdybyś znów napisał: "co wiosło to wiosło" :lol: Ja też :lol: 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 28, 2011 sie mie nie podoba - wyswietlacza biegów nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 28, 2011 wiosło zostaje na ulicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 30, 2011 przyszła "bezreflektorowa" czacha od ss-a. Po nowym roku próby przymiarkowe, wykonywanie stelarza, docinanie samej czachy i szyby. Tak patrzę i stelarz będzie łatwiejszy do wykonania i prostrzy konstrukcyjnie niz się wydawało wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Od którego SSa :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 30, 2011 wersja ie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Dzięki, brzmi interesująco :) Czacha tylko na tor, czy będziesz jakoś modyfikował pod ulicę :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 30, 2011 Dziś Theodor przekonał się, że zarówno on kocha swój motocykl jak i "król monsterów" kocha swojego właściciela, mam wrażenie, że bardziej niż im się obu wcześniej wydawało :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 30, 2011 Tylko na tor. Na ulicę zostaje reflektor z V-roda i grube wiesło rizomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Dziś Theodor przekonał się, że zarówno on kocha swój motocykl jak i "król monsterów" kocha swojego właściciela, mam wrażenie, że bardziej niż im się obu wcześniej wydawało :lol: ;)Darek rozwiń proszę myśl :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 30, 2011 W chwili słabości i pod wpływem impulsu dot możliwości zakupu innego motocykla chciałem sprzedać monstera. I nie tylko ja widocznie uwazałem że to nie do końca dobry pomysł bo pierwszy raz od niemal 5 lat jak mam tego monstera nie chciał zapalić. Skończyło się na wymianie świec, a i tak z humorami pracował. Ostatecznie monster zostaje u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 30, 2011 theodor, jedyna sluszna decyzja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Grudzień 31, 2011 W chwili słabości i pod wpływem impulsu dot możliwości zakupu innego motocykla chciałem sprzedać monstera. I nie tylko ja widocznie uwazałem że to nie do końca dobry pomysł bo pierwszy raz od niemal 5 lat jak mam tego monstera nie chciał zapalić. Skończyło się na wymianie świec, a i tak z humorami pracował. Ostatecznie monster zostaje u mnie. :lol: :lol: :lol: To wiem czemu mój nie zapalał..... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 31, 2011 Poczynione pierwsze przymiarki. Kilka elementów trzeba lekko zmodyfikować, jak np mocowania zbiorniczków od pomp na kierownicach. Owiewka będzie trochę popodcinana gdzie potrzeba docelowo. jakieś niepotrzebne uchwyty czy elementy o które mogą zawadzać promieniowe pompy. Ogólny zarys jednak juz jest. Będzie wyscigówka jak sie patrzy :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 31, 2011 No no Monster Race edition jak się patrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Śliczny będzie :shock: Podoba mi się koncepcja z tą czachą, Radicale też z niej często korzystają i to z bardzo dobrym skutkiem, więc z Twoimi pomysłami zapewne też wyjdzie niewąsko :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Które radicale? Cwydaje mi się ze oni korzystają z autorkich czach które możesz u nich kupić. Oczywiście mogę się mylić dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach