Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
MINI-MAN

co myślisz o tym 999 ?????????

Polecane posty

Gość   
Gość

tego pierwszego miałem zamiar kupić rok temu... fajna sztuka, wlascicielem byl wlasciciel sklepu w ktorym stoi takze raczej zdbana maszyna. Nie ogladałem jej na żywo.

O tej drugiej juz byla mowa na forum. Zawieszenie przednie od 749, ulamana klamka hamulca, brak oslony na kolektorze = powypadkowa.

MINI ten pierwszy też odradzam widziałem go jeszcze w czerwcu w salonie, bo trochę już u nich stoi i wygląda całkiem nieźle ale...

jego wątek było poruszany na forum krakowskich dukacistów http://ducati-klub.pl/ForumDucati/viewt ... 14931ef3d8

W celu bliższych informacji musisz już jednak się osobiście popytać chłopaków z desmoobsession

Ten pierwszy nie dość, że to nie model 2005, ale starszy, to czemu po przebiegu 15000 ma wymienione sprzęgło?, no i te owiewki wyglądają na chińskie, ale może się mylę...

W sumie są koledzy co mają lepsze sprzęty i być może na sprzedaż, zapytaj Ghostridera..., albo Groszka może się zdecydują???

Pozdr. Janek.

, to czemu po przebiegu 15000 ma wymienione sprzęgło?, .

Może z tego samego powodu z którego u mnie sprzęgło wytrzymuje nie więcej jak 10tys km :D Antyhop by się przydał :roll:

A faktycznie, niejaki Kwas, to po pierwszej przejażdżce na 996 w mieście spalił sprzęgło :mrgreen: ...i nawet to opisał, ja bym się takim czym nie chwalił...niby były taki zawodnik....

Pozdr. J-999

Dzięki,

Zwróciłem uwagę, choć z kolorem żółtym nie bardzo się identyfikuję i wolał bym czerwony

ale motocykl wyglada przyzwoicie...

Sprzedawany był jeszcze jak szukałem Dusi dla siebie. Stoi długo ale to nic nie znaczy. Osobiście nie widziałem

Ten pierwszy nie dość, że to nie model 2005, ale starszy, to czemu po przebiegu 15000 ma wymienione sprzęgło?, no i te owiewki wyglądają na chińskie, ale może się mylę...

W sumie są koledzy co mają lepsze sprzęty i być może na sprzedaż, zapytaj Ghostridera..., albo Groszka może się zdecydują???

Pozdr. Janek.

ja miałbym sprzedać? skąd taki pomysł, No way!

... przynajmniej dopóki nie nazbieram na 1198S ;) ale nawet i wtedy chyba będę ją wolał dla wnuków zachować.

A póki co, klekotku999, swoją może sprzedaj ! :D Mi kiedyś nie chciałeś swojej sprzedać, ale może już zmieniłeś zdanie? :)

Pozdrawiam

No właśnie, słyszałem, że masz ochotę na 1198/S, i dlatego podałem, a ja miałem już kiedyś wybór: 999 czy 1098 no i wiada co wybrałem :mrgreen: :lol: , i nie sprzedaję :P .

Pozdr. J-999

Znakomicię Cię rozumiem, 999 ma swój szfung :clap: :crazy:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.